Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi,

Mimika, felicitari pentru gemeni, mare lucru. Greu, dar tare frumos atunci cand or creste si vor fi ca "gemenii"

Si eu astept cu drag sa merg la dr pe 26, desi el nu are eco in cabinet si nu voi auzi nimic, insa probabil ca imi va da tona de analize de facut, si ma va trimite sa fac eco. astept sa fac asta petnru ca eu am si abonament de la servici la CMU si au un program de urmarire a gravidei cu analize si eco incluse. Asa ca asetpt sa imi recomande dr meu si ma duc sa la fac gratis. Sper sa fie si dr de acord. La eco de 12-14 saptamani nu mi-am facut inca programare, sper sa nu raman pe afara, Doamne fereste.

Sarcina trecuta le-am facut la Iosup, cred ca spre el ma indrept si de data asta chiar daca este mai controversat, pentru mine a fost super.

Va pupam

O zi usoara si fara greturi.

Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

gata si modificarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

am intrat si eu un pic de la serv sa va pup!

monica, ieri aveam 6 sapt, 4 zile si 2 inimioare. Si eu aveam ceva presimtiti de gemeni, ca mi-era preaaaa rau fata de asta vara.

camy Se pare ca socru-meu e din frati gemeni, dar fratele lui ar fi muri la nastere sau f mic, inca nu stiu bine, doar din amintirile sotului. O sa aflu dupa ce ii anuntam si pe ei. Oricum, sotul e de vina . Alta reteta n-am. Outzul meu s-a simtit singurel si asa ca s-a impartit in 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

Buna burticilor si felicitari mimika pentru,e mai bine asa doi dintr-o lovitura.Am avut o colega care avea doua fete gemene si care a zis ca nu i-a fost foarte greu ca erau ocupate ca se jucau amandoua, iti tin pumnii sa fie si la tine la fel.
Eu saptamana asta sunt in concediu, cand sunt la munca nu am timp deloc sa intru pe forum si cand ajung acasa sunt rupta si fug ladin cauza asta nu prea mi-am facut aparitia.
Aseara am fost si am facut prima ecografie si am auzit inmioara lui bebe si a fost un sentiment super.Bebe e bine si are acum 7,8mm si mi-a zis dr. ca am 6 sapt si 6 zile,pe calculatorul de pe DC imi ieseau 7 sapt si 3zile.
Acum sunt un pic ingrijorata ca tot aseara am aflat ca nu s-a prins bine bebe sau...n-am inteles exact, e o cavitate care trebuia umpluta si nu s-a umplut...ceva de genu si mi-a dat urogestan si vit e forte si-a zis sa stau in pat saptamana asta si sa nu fac nimic...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

eu ma gandeam la Eva la Brasov, pt ca au preturi acceptabile - acum e 2000 ron. la 2800 de euro eu una nu m-as baga. oricum ramane de vazut.

As vrea sa intervin cu propria mea opinie.
Cunosc clinica Eva care are un succes rasunator.
Are niste camere asemanatoare cu camerele de hotel, 2 sali de nastere si o receptie spectaculoasa unde curge ceva apa pe o oglinda sau un geam nu-mi mai amintesc exact.
Mie nu-mi place din urmatoarele motive:
1. la aparitia oricarei mici probleme cu mamica sau cu bebelusul sunt impachetati amandoi si dusi la maternitate pentru investigatii suplimentare
2. pe cumnata mea au trimis-o acasa cand bebelusul nu avea inca o cantitate normala. Era foarte mica si nu lua in greutate insa ei aveau programari si nu mai aveau paturi libere
3. toti doctorii recomanda cezariana pentru niste motive mai mult sau mai putin reale ca sa te programeze cand au ei libera agenda si nu cumva sa suni in toiul noptii ca nasti (asta stiu din sursa sigura de la un doctor ginecolog).
Cam atat ....sunt si aspecte pozitive, nu neg, esti tratat uman asa cum ar trebui, esti respectat....dar pentru toate acestea si pentru siguranta mea psihica eu as merge in maternitate.

Ca sa schimb subiectul eu numai maine merg la prima intalnire cu moasa. E prima sarcina si nici nu stiu la ce sa ma astept. Acum imi va da ceva analize, ecografie ?? ma consulta ??? va pot povesti mai multe maine dupa intalnirea care-mi creeaza atatea emotii.
Cat despre greturi......de doua zile va pot intelege perfect.....stiu ce inseamna sa FII VARZA !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hello burtici,

Ne-am intors si noi de la eco,lui bebe ii bate inimoara
Nenea doctorul nu ne-a masurat(nici eu nu am realizat decat tarziu,cand eram deja pe coridor) dar parea multumit de cum arata si de faptul ca bebe are cord.
Dupa eco m-a luat deoparte o asistenta/advisor foarte draguta care mi-a vorbit o gramada despre urmatorii pasi,analizele care trebuiesc facute,ce suplimente trebuie sa iau,despre maternity classes samd.
Inca ma simt putin ametita,e atat de frumos si emotionant sa-ti vezi puiutul la eco

Mimika felicitari,cred ca esti tare fericita

Miha si Minunea din burtica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Lutoniana ai dreptate in unele privinte.
in ceea ce priveste programatul la cezariana te contrazic putin. eu spuneam de nascut in apa - prin aceasta metoda doar un singur medic de la eva asista la nasteri si in afara cazului in care este de garda la spital, dar chiar si atunci uneori s-a prezentat la nasteri, raspunde tot timpul la solicitari - fie chiar si noaptea.
in ceea ce priveste nasterea provocata - eu stiu cum e din proprie experienta. La Adina -sa provocat nasterea - ajunsesem la termen, aveam contractii uneori f puternice dar colul nu se dilata niciodata, Adina a fost un bb mare (3900g) si impreuna cu dr am decis ca apelam la provocare. si a fost ok.
in ceea ce priveste transferul la un spital mai mare sau mai bine dotat se poate intampla si daca nasti intr-o maternitate normala.

pt ca tendinta la al doilea copil este sa fie mai mare, la mine ar trece de 4 kg si pentru beneficiile nasterii in apa, ma gandesc la aceasta varianta. oricum timpul imi va arata cea mai potrivita cale.

eu am inteles ce ai spus tu doar am vrut sa mai spun lucrurile si din alt punct de vedere.

pupici la burtici

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

scuze aparuse de 2 ori

pupici la burtici

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Salutare,mamici!
Si eu ma alatur voua cu bucuria vestii ca voi avea puiut in septembrie.Inca nu am consultat dr. dar astept cu nerabdare sa spuna ca totul e bine.Doamne ajuta tuturor!
va pup si va doresc sarcina usoara!

THEA22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Raluca, am inteles de prima data, nu trebuie sa postezi de doua ori ......glumesc, zau sper ca gusti glumele
Sunt de acord cu tine, de asemenea stiu ca sunt doctori si doctori si asa cum sunt unii care raspund la telefon si vin la nasteri tot asa sunt unii care se gandesc sa-si schimbe BMW cu un Mercedes si cati euro le mai trebuie pentru asta.....impartit la numarul de nasteri....exagerez putin acum
Eu am rugamintea la tine sa nu ma mai sperii cu copii de 3900 gr sau mai mari.....eu sunt pentru prima data insarcinata si imi place sa cred ca totul va fi minunat, ca va avea loc pe unde sa iasa, ca imi vor trece greturile groaznice, ca nu ma voi ingrasa cat un elefant......ca voi fi curajoasa....si mai pot insira 2 pagini.
Multumesc Raluca !!!!

Mergi la inceput