Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
alecsxa0208 spune:
Buna,fetelor!Vad ca am inceput sa ne vaitam de greturi.Eee,uite ca m-au apucat si pe mine,si tare enervant e,la servici nu mai sunt buna de nimic.Nu am dat la rate inca,si vad ca-mi trece daca rontai ceva.Sper sa nu mai tina mult
alinush,imi pare rau pentru ce se intampla cu soacra ta,din pacate asta-i cursul vietii,mai devreme sau mai tarziu toti trecem prin asta.Dar vorba monicai,TREBUIE sa fim optimiste,pt bbii nostri
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
alexia28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia Buna dimineata si de la noi, Eu inca ma obisnuiesc cu ideea, ma gandesc ca acum e atat de comod cu fetita mea, s-a marit (fara sa fie prea mare, are un an si jumatate) si e mult mai usor, dar o luam de la capat cu un nou bb. Si ma gandesc oare, cu 2 copii, de sa zicem 1 an si 3 ani, o fi la fel de usor ca acum? Pentru ca fetita mea e inca mica, inca mai plange noaptea in unele nopti ba de dintisori, ba ea stie de ce, in marea parte a noptilor e cuminte, nu se trezeste si doarme bine si adanc dar azi noapte de ex...si ma gandesc cu va fi cu un bb mic de tot care se tot trezeste, are colici etc. Mamicile care asteapta al doilea bb inteleg probabil la ce ma refer... pe de alta parte, abia astept sa creasca amandoi, sa ii vad reactionand, cautandu-se, jucandu-se impreuna, iubindu-se. Am vazut ca mai sunt mamici cu copii nascuti in 2007 ca fetita mea, voi cum va asteptati sa fie, greu? Plus ca sunt dependenta de fetita mea, o iubesc la nebunie, nu stiu cum va fi cu doi, probabil ca dragostea se va dubla dar nu vrea sa o supar si sa o privez de nimic pentru ca mami nu poate; o iau in brate, ne jucam, ne alergam, ea merita tot. In alta ordine de idei, abia astept sa vina primavara si dupa aceea vara, sa ne plimbam burticile pe strada la soare. Eu nu am greturi, nu ma doare nimic inca (inafara de micile intepaturi si micile dureri de sani etc). Nici la sarcina trecuta nu am avut nici greturi nici dureri, asa ca se poate. :-) Mi-am facut programare la dr pe 26, lunea viitoare, voi avea aproape 7 satpamani. probabil ca imi va da sa fac analizele si ma voi programa si la eco de 14 satpamani. Va pup Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 |
Clau te-am descoperit din intamplare felicitariiii, te pup si pe tine si pe Alessia, sarcina usoara sa-i faci un fratior.Te felicit ca esti curajoasa sa faci asa repede bb2, e bine sa creasca impreuna sa nu fie asa diferenta mare de varsta, imi pare rau ca eu nu am curajul asta
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
dayssy spune:
Buna seara la fete!
Tocmai m-am intors de la eco. I-am auzit inimioara, are 21mm si acum e bine. Am avut o dezlipire de uter, dar se pare ca s-a reparat, asa se explica si durerile de burta pe care le-am avut. Se pare ca de la ultima eco s-a dezvoltat f bine pentru ca acum DPN-ul este 25.08.09.
Trebuie sa completez si eu datele de la inceput: DN 18.03.1979, UM 27.11.2008 si in mod normal DPN 03.09.2009.
Apropo de consumul de alcool in timpul sarcinii: sunt medici care recomanda un pahar de vin sau unul de bere in timpul mesei. Eu la prima sarcina, de care n-am stiut pana in sapt 8, am avut cateva aniversari una dupa alta si am cam sprituit si fumat, dar nu i-a daunat lui Dragos. Acum afland mult mai devreme am eliminat excesele, dar la masa beau un pahar de vin rosu 100% natural (facut de noi).
Va pup si sa avem sarcini usoare si fara probleme.
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
mimika spune:
O sa avem.... + !!!!!!
M-am dus la dr. terminata de emotii. Speram sa aud o inimioara, si am auzit 2. De aia imi era mie asa rau, ca aveam 2 teroristi micisi mancaciosi. Si sunt univitelini. Poate o sa ii incurc , am un exemplu in niste prietene gemene.Deocamdata sunt cam bulversata. Stiu ca sarcinile cu gemeni implica un risc suplimentar si eu am doar 1 metru jumate , dar dr, mi-a zis ca a avut o pacienta de statura mea cu tripleti si a fost foarte bine. Si sa nu imi fac probleme. Acum de abia pe 2 februarie tb sa ma mai duc la control.Ca tot ma minunam eu mai zilele trecute de fata aia cu 4 bebici in burtica. Na, ca m-am ales si eu cu 2 . Ca tot am mangaiat o pisica bortoasa zilele trecute. Cred ca de la ea mi se trage . In fine,...
Acum sa vad ce imi mai amintesc din ce am citit.
Despre stresul din sarcina dupa o sarcina pierduta: e si cazul meu, nu ai cum sa scapi de el. La mine o sa fie si mai mare acum
Despre alcoolul in sarcina: in R., in general, pe unde citesti cica nu ai voie sa pui alcool in gura. Pe la francezi si italienu ai voie sa gusti, ba chiar le-ar aduce si in spital la femeile gravide, pe post de desert. La englezi nu prea e permis, problema este ca acolo se pare ca nu se pot opri dupa un pahar (zice gura lumii) _. de revelion si eu am baut..afinata, vin, vischi si sampanie . Cantitati mici, ca nu imi sta in fire mai mult. Dar le-am gustat pe toate. Si evident, pana sa aflu, fiind la mama de sarbatori, in fiecare seara vin fiert sau tzuiculita fiarta. De alea naturale, de la olteni. Daca eu n-am simtit ca ma imbat, BB x 2 nici atat. Alaltaieri seara am gustat un pic de bere bruna "manastireasca" cica, la un restaurant nemtesc. Maxim 100 ml.
Nu mai stiu daca s-a discutat si despre altceva, dar bag un EDIT in caz de ceva...
Va pupicesc!!
PS.monica, ma bag si eu la listuta, dar tb sa ma inveti cum sa fac
Raluca_u spune:
Seara buna
multumesc de primire.
eu nu am fost inca la dr, maine incerc sa imi fac o programare. deocamdata ma simt f bine, in afara de sanii umflati si sensibili nu ma pot plange de alte manifestari. spun deocamdata pentru ca la Adina a fost la fel pana pe la 8-9 saptamani, cand am inceput cu vomatul de am ajuns pe perfuzii si am tinut-o asa destul timp, dupa care au urmat altele si altele.
fetele care ati suferit pierderi va doresc sa gasiti lumina in suflet pentru ai creste pe puiutii nostri in pace si voie buna. stiu ca este greu insa eu va tin pumnii sa reusiti.
Mayaione imi pare rau pentru pierderea suferita, eu nu stiam...
pupici si Anei de la noi.
Mimika felicitari pentru gemenuti, sa fiti sanatosi toti trei.
o seara buna fara dureri de burtica sau alte probleme.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
am uitat ceva important
pentru greturi la mine a avut efect o perioada apa minerala f f rece bauta in inghitituri mici, 2 guri la cateva minute.
era singurul lucru care imi mai taia greata. Daca pana atunci nu imi placea apa acidulata tare am ajuns sa o iubesc.
va pup
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
mayaione spune:
Raluca se pare ca iar vom fi colege de odisee...Eu la Ana beam mult lapte rece si-mi lua greata, acum vad ca nu ma ating de lapte. Mai mananc cate un mar si ma simt mai binisor.
Cristina eu am luat nolicin, e considerat gr C de risc in sarcina, ceea ce nu ma linisteste deloc, dar dr s-a aratat optimist si a zis sa nu ma mai gandesc ca le-am luat etc. Am citit f multe articole din afara si se pare ca e la categ. C pt ca nu e suficient testat pe gravide, dar nu s-a demonstrat ca ar da malformatii fatului. La noi in Ro majoritatea recomanda intreruperea sarcinii, dar in afara nu. Acum urmeaza sa vedem ce va fi, eu sper sa nu fi afectat deloc puiutul mic. Asa de rau imi pare dar nu am stiut si am avut infectie urinara. Inca mai am cred, ca nu am facut decat 2 zile tratament ca apoi am facut testul si am oprit. Eu am mai tras urat cu infectia urinara si am ajuns la urgente, f grav am fost, mi-era teama sa nu se repete si acum. O sa vedem la morfo fetala daca a fost afectat sau nu.
mary_07 spune:
Salutare burtici
La mine greturile s-au dus (bine ca nu m-au tinut mult) si sper sa nu revina
Azi am avut primul examen,am luat 9asa emotii am avut de m-au luat durerile de burta
Mimika,felicitari pt si tie multa sanatate si putere sa-i aduci pe lume sanatosi
Sunt si eu posesoara unui strengar de 2007....tot ce sper e sa pot sa le acord atentie egala si sa-l implic pe fiecare in activitatile celuilalt,pe cat posibil
Poze cu noi
7+ si de Alex (2 noiembrie 2007)
vias spune:
Crisarh tu ai apartinut odiseei de iulie-august 2008, te stiu de acolo, sper ca aceasta sarcina sa-ti aduca copilasul mult visat, fara nici un fel de probleme!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
vias spune:
Si mimika plizzzzz..da-mi reteta gemenilor...ca vreau si eu...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune