Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
kawaichan spune:
Neata(vorba vine,ca aici e deja seara ) si de la noi.
Ce de burtici noi,felicitari fetelor si sarcina usoara !
Am intrat si noi in perioada greturilor si-a somnolentei dar nu ne plangem deloc,bebe sa fie sanatos.
La 5 sapt si 6 zile am fost la primul eco si am vazut bobita fixata in uter Maine ma gandeam sa mai trag o fuga la doc dar inca nu m-am hotarat.Cam asta cu noi..sper ca toata lumea pe aici e bine si sambureii cresc voiniceste.Pup fetele si burticile
Edit ca am uitat sa modific semnatura.
Miha si Minunea din burtica 7+
monica_dicut spune:
cristina te superi daca te intreb ce s-a intamplat la tine? Daca te deranjeaza te rog nu ma lua in seama si nu imi raspunde. sunt foarte speriata sa nu se repete. La mine a fost o serie intreaga de intamplari nefericite, o infectie coroborata cu, se pare, o problema de coagulare care a dus al noduri pe cordon...
crisarh eu sunt superstres dar incerc sa fiu cat se poate de pozitiva si optimista ...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
laura_dimitris spune:
Mihaaaaaa Te-am gasit !!!!
o "pasarica" a soptit vestea cea mare... ca porti un puiut in burtica
Ce ma bucur pentru tine, pentru laura, pentru matei !!!! felicitari !!!!
Sarcina usoara-usoara, fara greturi, fara probleme!!!
Aceasi urare din inima pentru toate burticile fericite de septembrie octombrie!!!
Si, daca tu nu mai ai timp sa mai intri pe la zuze... vuin eu la burtici sa aflu cemai faci !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
gegea spune:
mayaione, alinus, monica, cami si celelalte fete care aveti durere in suflete, capul sus, o minune scumpa bate la poarta vietii voastre si are nevoie de voi sanatoase, vesele si pline de viata.
Si eu am suferit o pierdere grea, tatal meu, dar de-atunci au trecut destul de multi ani, ranile s-au inchis si au ramas doar cicatricile, deci pot spune ca va inteleg extrem de bine toate trairile.
Fetita mea e nascuta in 2005, deci un pic mai mare (de o seama cu a ta, Doro) si tot dupa mine umbla mai mereu, doarme noaptea cu noi, insa e extrem de fericita ca mai e un bebelus in burtica si asa sper sa trecem peste greul de la inceput. A demonstrat mereu o afinitate extrema fata de bebelusi, cand mergem la plimbare, carucioarele cu bebelusi reprezinta atractia nr. 1, dar cu toate astea am si emotii, pt. ca de dragostea si atentia noastra va mai avea nevoie si bebe.
Dar, m-am inarmat cu suficient optimism si sunt convinsa ca, prin comunicare si explicatii riguroase, repetate si dese, vom deveni o familie si mai fericita.
lutoniana, Raluca, miha74 wellcome, sarcina usoara si bebei sanatosi !
Eu as dormi si iarasi as dormi, am si greturi aproape mereu, insa pot manca, slava Domnului. Ma enerveaza ca ma simt in continuare ca un balon umflat la refuz si caut cai de eliberare, dar nu sunt deloc pe depin satisfacatoare (sorry, pls).
Voi ati baut vin fiert ? Prin fierbere se elimina suficient alcool sau chiar tot ? Eu chiar imi doresc sa beau, pana acum m-am abtinut, dar de cateva zile ma gandesc daca ar fi ok. Thx !
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana frumoasa !
Geani 6+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
monica_dicut spune:
gegea, mie toti doctorii mi-au spus ca e voie un pahar de vin sau de bere. Au f putin alcool si sunt considerate alimente. Iar fiert cu atat mai mult.
Eu am alta problema... de revelion am cam baut niste baileys cateva paharute bune intreaga noapte... sper sa nu fie grav ca bebe abia era in drum spre uter... sa nu mai vorbesc cat am fumat... nici prin cap nu imi trecea ca am ramas gravi desi imi doream...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
cristina_ana spune:
Monica, o sa iti trimit un PM dupa ce se culca copilul si iti povestesc ce s-a intamplat la mine, ca nu vreau sa le sperii pe fete!
SI eu am baut de sarbatori si vin, si bere si martini. Nici nu imi trecea prin cap ca sunt insarcinata!!!! Nu stiu cum s-a nimerit, dar mereu se ivea cate ceva de sarbatorit. Si am fost si racita si am luat medicamente! Cum nu se poate mai rau!
Crisarh, din pacate o sa fii stresata toata sarcina. Nimic din ce o sa iti spuna cei din jur nu o sa te linisteasca. Doar dupa ce o sa iti vezi copilul o sa reusesti sa te linistesti.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
dianalaura spune:
selene80, ai pus ticherul bine, doar ca ai uitat sa pui adresa in ghilimele "http=......." In rest e bine.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
vias spune:
am venit sa vad cate sunteti, ca zilnic pleaca cate o fata de la aspirante...si vreau si eu...
Bun venit noilor burtici....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mayaione spune:
Cristina_ana zi-mi si mie consecintele...ca si eu am luat pastile la greu in decembrie, nestiind ca sunt gravida si toate infectiile pe capul meu au picat.
cristina_ana spune:
Mayaione, nu toate medicamentele sunt interzise in sarcina. Numai medicul tau iti poate spune daca exista vreun risc pentru bebe sau nu. Dar pana ajungi la medic, da cautare pe google dupa medicamente interzise in sarcina si ar trebui sa gasesti o clasificare a acestora pe grupe: A, B, C, etc, in functie de gravitatea lor pentru fat. Si antibioticele, unele sunt foarte periculoase, altele sunt inofensive.
Eu cel mai mult ma tem pentru ca am luat doua pastile de distonocalm,. Am avut examen pentru permisul auto si eu numai cu distonocalm functionez la examene. Altfel ma ia un tremurat incontrolabil din cauza fricii. Asa sunt de cand ma stiu, si nu reusesc sa ma controlez altfel. Ce ma oftic e ca nici permisul nu l-am luat, si e posibil sa-i fi facut si rau lui bebe. O sa aflu maine.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)