Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
alinus_25 spune:
Monica ma bucur totusi ca un ochi rade. Esti o mama greu incercata si si e normal sa mai si plangi.Eu personal nu am nimic impotriva plansului, dimpotriva, consider ca plansul vindeca, refuleaza. Dupa un plans bun, rasare si zambetul pe fata mea si sunt ca noua.
TU insa, ar trebui sa stii ca Ingeras Andrei ti-a trimis un sufletel luptator sa-ti aline durerea si sa te implineasca (,) ca mama.
Alina 6+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)Bondarul bzz-bzzzz
mimika spune:
Eu m-am trezit azi la 10.30, la 12.30 m-am culcat la loc si m-am trezit acum , la ora 5. Ce zi, domne!
ramonagabri spune:
Buna fetelor ami cer scuze ca nu am mai intrat dar ma simt super rau ,joi am fost la doc am facut eco si am vazut samburelul dar nu iam auzit inimioara sunt putin dezamagita ,dar cu speranta an suflet ancerc sa gandesc pozitiv si sper sa fie totul bine ,va spuneam ca ma simt rau vreau sa va spun ca greturile sunt super intense si datul la rate non stop ,fac naveta baie -pat ,iam spus sotului sa ami puna un pat an baie ca eu nu mai pot sa fac naveta ,pupici pe burtici 6+
mimika spune:
ramonagabri, nici la mine nu s-a auzit inimioara la 5 sapt si 6 zile, sper sa o aud maine. Cat despre greturi si la mine sunt majore, insa nu dau si pe afara. Vin pe neasteptate, stau cam un minut si dispar cum au venit.
mayaione spune:
Vreau sa spun fetelor care au greturi mari ca in sarcina e semn bun si sigur ca sarcina e ok, se dezvolta, chiar daca unele nu ati auzit inimioara inca. Eu la prima sarcina am avut greturi mari, ma loveam cu capul de pereti ca nu mai suportam si m-au tinut pana la 4 luni dar intr-adevar totul a decurs f bine. Acum iar am greturi dar ma bucur ca le am, sper sa decurga la fel de bine si sarcina asta.
alinus_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Eu m-am trezit azi la 10.30, la 12.30 m-am culcat la loc si m-am trezit acum , la ora 5. Ce zi, domne! |
Asta da program de somn de
Eumomentan am insomnii, dar stiu pe seama cui sa le pun.
Alina 6+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)Bondarul bzz-bzzzz
monica_dicut spune:
alinus tare frumoase vorbele tale. Doamne... e groaznic prin ce treci, am trecut si eu cu bunicul tot asa, s-a chinuit mult. Va doresc tie si sotului multa putere sa aveti grija de ea si sa ii fiti alaturi. Sti are Holograf o melodie cu "vine o zi" unde zice ceva de genul ca un suflet pleaca, altul se naste... acei ochisori va vor ajuta mult sa treceti peste suferinta, oricum noi suntem aici alaturi de tine oricand ai nevoie de o vorba buna si un umar pe care sa plangi
Iar eu... sunt convinsa ca Andreiutu a avut grija de mine si m-a lasat aici pentru ca mai am multa treaba cu fratiorii lui si stiu ca de undeva de acolo vegheaza asupra noastra... eu sunt foarte optimista si stiu ca vom incheia toate aceasta odisee cum nu se poate mai frumos si sunt convinsa ca ni se vor mai alatura multe fete care mie imi sunt dragi si care se chinuie de mult timp sa faca un bebe. Una deja are doua liniute si abia o astept sa ni se alature
Fetelor, va rog eu sa fiti optimiste
agneta de unde esti tu? Nu prea stiu ce sa iti spun cu tensiunea. Trebuie urmarita sarcina ta foarte foarte atent. Iosup este un doctor destul de controversat. Mie una imi place de el dar nu cred ca vei primi recomandari foarte bune despre el. El este celebrul doctor din cazul Soniei (caz foarte mediatizati exista subiect si aici pe dc daca vrei sa afli despre ce este vorba). Intereseaza-te si la tine in oras ce doctori ecografisti buni sunt. In Bucuresti ar mai fi Pop si Herghelegiu dar e destul de greu de ajuns la ei. EU mi-am facut programare dar mai au locuri abia in mai deci la morfofetala de trimestrul 2.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
ninny spune:
buna seara fetele,
eu pot spune ca am o stare de greata continua, de dat la rate nu am dat, dar greata ma termina pur si simplu, nu-mi inchipuiam ca poate fi atat de rau.
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
monica_dicut spune:
Neatza burtici.
O saptamana usoara sa aveti
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
selen80 spune:
Buna dimineatza mamici!
De vreo 3 zile m-au luat si pe mine niste greturi de numa numa! ma gandesc...ca exact cam de atunci nu am mai luat Elevit (dr mi-a zis ca nu este inca necesar sa iau vitamine, ci sa iau doar acid folic....)...sa fie oare coincidenta, sau chiar au vitaminele prenatale rol in diminuarea greturilor? voi ce ziceti?
si bineinteles ca toate lumea a inceput sa-si dea cu parerea: aaa, daca ai greturi e fata! ba nu, de obicei la sarcinile de baieti ai greturi! bla bla bla....eu nu cred in asa ceva, dar ii las sa vorbeasca
Bun venit noilor posesoare de burtici! si sa aveti numai ganduri frumoase! (al meu sot se mira cum mai pot glumi sau rade cand imi este atat de rau, dar si daca ma plang si stau suparata, ce rezolv?! )
O saptamana usoara va doresc!
PS: am vazut ca a mai intrebat cineva, si as vrea si eu sa stiu: cum se poate seta un ticker?? ca eu copiez linkul pe care mi-l dau pe site-ul respectiv, dar nu apare ticker-ul, apare doar linku-ul in semnatura
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]