Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 13
miki01 spune:
Dragi mamici care alaptati la san, bebeii vostri au scaun in fiecare zi? Voinicelul meu de la 2 luni are un scaun la 2-3 zile si sunt putin stresata. Pedriata nu mi-a recomandat decat 1/2 supozit cu glicerina dar cu grija sa nu devina depend.
Astazi este deja a 3a zi de cand nu a facut si nu stiu ce sa fac. Mentionez ca face moale, nu este modificare la consistenta, doar ca face mult mai mult (normal, dupa 2-3 zile).
Multumesc pentru raspuns,
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
pussi spune:
andicu cu problema asta ma confrunt cu Ana de 3 luni. Am reusit sa transform lovitul in "draga-draga", ii luam manuta cand dadea si o mangaiam pe Elena( eu si Elena suntem victimele)... a tinut vreo 3 saptamani, iar a inceput.... si o pedepsesc, oricat explic nu tine. Asa ca o pun 2 minute in tarc( tarcul il folosesc doar pt. pedeapsa),ii explic si cand o pun si cand o iau care e motivul, plange in tarc, stie clar pt. ce e pusa. Acum suntem faza in care dupa 2 min. in tarc e liniste o zi- o zi jumate. Mai incearca si mai are tentative, dar cand o amenint se opreste. Nu stiu daca fac bine sau nu, dar atata timp cant intelege foarte mult din ce ii spun, intelege si faza cu pedeapsa.
Miki la mine dupa ce am oprit lactatia a inceput constiparea.... Parerea mea e ca conteaza foarte mult ce manaci tu... de aici se trage, sau daca iei tu Ca, Fe sau altele.. astea constipa.
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
miki01 spune:
Pussi, multumesc! Eu nu am intrerupt Elevit-ul, 1/zi, iar la mancare nu cred ca am schimbat ceva, in continuare am mare grija la ce mananc. Nu ar fi trebuit sa se schimbe si consistenta, culoarea daca era de la mancare?
aurel_cris spune:
MIKI eu am avut aceeasi problema cu fetita,facea kk la 2 zile,eram stresata si eu dar aici nu m-au sfatuit sa ii dau nimic.Mi-au zis daca face la 2 zile este ok,sa nu treaca mai mult.Ce m-au sfatuit sa ii dau putina apa sa bea si a funnctionat,daca nu facea la 2 zile.Parerea mea este sa scoti elevitul ala ca poate constipa si acela,eu am mai auzit.Oricum Bianca mea are perioade si acum cand face la 2 zile,am ajuns sa imi fac notite ca uit uneori.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
miki01 spune:
AurelCris, merci mult! Acum i-am pus putin supozitor, sa vad daca-l pacalesc, este a 3a zi si nu-l mai pot tine asa.
aurel_cris spune:
Ieri nu am apucat sa va multumesc pt raspunsuri mamicilor,deci Adaca,Pussi,Andicu multumesc frumos.
Bianca tot nelinistita este dar dintisori tot nu se vad la orizont,uff
Multa sanatate la puisori bolnavi.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
pussi spune:
am o veste buna: am scapat de nisip... am facut ieri urina la amandoua fetele si nici urma de cristale, leucocite si altele, n-am vb inca cu pediatra.
mada cum a fost la pediatru?
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
cellu spune:
MADALINA, LA MULTI ANI printesei SOFIA!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Sa se faca bine repede!
ZISA_CAMI felicitari mamico! Sa-ti traiasca si sa creasca mare voinicul Radu Costin!
ANDRADA, felicitari pt botezul printeselor!
PUSSI, ma inscriu si eu pe lista soacrelor pt una dintre Tuste! Ca am doar un baiat.
Le-am vazut ca se joaca - cu sticlele de plastic goale. Si pt George sunt fascinante!
ANDICU, m-am amuzat cand am citit despre degetele si zbang-urile incasate. George vrea sa-si manifeste tandretea cu cate o "grebla" pe fata sau doua "palmute" simultane
AUREL-CRIS, o pupam pe Biencuta! Pe George il chinuie acum niste premolari. Are gingia asa de inflamata! Tot Nurofenul il calmeaza.
ADACA, sanatate multa voinicilor tai .
JULIA, si noi am cumparat toate vaccinurile de pana acum. Pediatra vine acasa si i le face. Ma simt mai linistita asa. Preturile sunt mari.
Despre VACCINUL ROR sau PRORIX as vrea sa intreb si eu mamicile ale caror bebei le-au facut, ce parere aveti? Ca am citit atatea despre el, ca m-au pus pe ganduri daca sa-l mai fac sau nu, mai ales ca George a facur deja rubeola.
GINGER, mamica de gemelasi smecherasi sa fie in forma ca are nevoie de energie.
si pe celelalte mamici DIANA, CIARLI, ...
nu mai pot sa scriu, doar atat
George a inceput sa mearga.
BB George-Ion 1 an
madalina28 spune:
Pussi multumim ca te gandesti la noi!Nu am fost inca sapt vitt joi am programare nu stiu de ce am trait cu impresia ca sapt asta, acum o am mucioasa si cred ca ii mai ies ceva dintisori ca e tare maraita iar noaptea ma termina vrea numai tzitzi.Apropo de alaptat am inceput lungul proces care duce la intarcare, de 2zile seara la culcare bea si formula pe langa san, in prima seara a baut 100ml, iar aseara 80, incet incet.
Cellu multumim.Despre vaccin nu stiu ce sa zic ...eu il voi face nu a facut inca nici o boala a copilariei..
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
andicu spune:
Pussi, ma bucur mult ca ati scapat de stres! s-o tineti numai asa de-acum incolo!
Despre Priorix sau ROR am tot citit si eu. Teama este ca ar putea da reactii adverse f nasoale,nu odata s-a atribuit autismul ca efect secundar al ROR-ului. Pe de alta parte, mi-e tare teama de rujeola sau pojar, care in ultimii ani e mai rar intalnit, dar se pare ca si-a dezvoltat radacini mai rezistente care produc complicatii serioase la copiii imbolnaviti, pana la pneumonii si alte alea.
Eu am vb cu dr mea, nu i l-am facut pana acum, la 1an si 7 luni, nici ea nu prea e fana dar a zis ca mai bine ne rugam sa fie doar zvonuri cu autismul( nu exista nici-o dovada clara, iar cazurile de autism rez. imediat dupa ROR sunt destul de putine) decat sa faca pojar cine stie pe unde prin aglomeratie..asa ca mi-l pregateste cam cu 2 luni inainte cu niste granule homeopate de Silicea si cu 3 zile inainte si dupa, Thuja (de care mi-a dat de fiecare data la vaccin si mi=a facut f putin febra o singura data). Deci, o sa i-l fac, dar pe la 1an si 9 luni, cand e suficient de dezvoltat organismul lui ca sa lupte mai bine cu efectele sec.
tuturor si revin.
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc