Mamici prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Sofia La multi ani fericiti! Si tie ,Mamico, felicitari pt. puiul tau! Acum esti mamica in toata puterea cuvantului.
uite si ceva pt. tine : vestea cea mare
o mica minune
adela multa sanatate puiutilor bolnaviori! Tustele sunt inaltute si slabe. Azi dimineata am masurat-o pe Ana, ea e mai micuta si are 79 cm.... maine poate va spun toate datele ca diseara le si cantaresc si le si masor.
andradap felicitam proaspetele crestinate! sa aiba DD grija de ele! Multa sanatate Marei si Teiutei
ginger noi stam asa: Ana 6 incisivi si cev ape drum, Eni 6 incisivi si 3 molari+1 molar pe drum.
andicule eu zic c-o sa scapam... ne-am invatat cu lichide... cam 900 ml(ceiut+apa) + supa/ciorba zilnic si 150 ml lapte.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Sofiuca, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa o faci fericita pe mami a ta toata viata ! Mada 28, sa-ti traiasca minunea de fata !

Andrada, sa fie intr-un ceas bun crestinarea fetitelor ! Hai ca pana la urma au fost cumintele la biserica. Cica e bine daca plang la botez, ca vor avea noroc in viata !

pozici

rami 37+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Sofia, La Multi Ani!!!!!!!!!
Cami, felicitari! Refacere rapida, bebe mancacios iti doresc!
Pussi, multumesc de lamuriri!
Adaca, sanatate baietilor!
Andrada, felicitari pentru fetele crestine! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Intru si eu fuguta sa spun
La multi ani Sofia noastra scumpa ,
sa cresti mare sanatoasa si sa ai viata plina de bucuri.
ZISACAMI FELICITARI MAMICO,RADUCU bine ai venit pe lume.
Nu am citit nimic acum sa o fac caci am fost tare ocupata.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Mor am scris ditamai mesajul,am atins ceva pe aici si dus a fost.
Va scrisesem ca ne alaturam clubului cu bebei plangaciosi din motiv de dintisori.Ma terminat noptile astea,plange saracuta cu tot paracetamolul,gelurile si toate cele.Mai rau este ca ma simt tare naspa ca nu pot sa o ajut,de-ar iesi odata talhari dar nu simt inca nimic la mana.Noi avem doar 2 dintisori,din 5 decembrie nimic,la cat timp trebuie sa iasa asa?Eu am mucit ca la nebuni zilele astea ca am redecorat sufrageria,ma avem baia si bucataria dar luam o pauza ca m-am saturat de santier.
ADACA imi pare tare rau ca aveti asa probleme serioase,multa sanatate la baieti
PUSSI superbe ca intotdeauna printesele tale.
ANDRADA felicitari pt botezul printeselor,ma bucur ca la orizont se intrevad zile mai senine.
RAMI cateva saptamani si iti dorim bine ai venit la mamici
ANDICU pupam baietelul harnic cu 10 degetele
MONICA_ELENA uau ce marisori sunteti,sa ne mai pui pozici cu Mihnea
JULIA noi am facut o schema mai diferita aici,oricum eu am intarziat deasemene cu ele.
GINGER si al meu sot are meniscul varza dar nu sa operat inca,ma bucur ca esti mai bine,cat despre dintisori.....

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

DE LA TOATA GASCA, DAR IN SPECIAL DE LA RARES

LA MULTI ANI SOFIA ! SA CRETI MARE SANATOASA SI LA FEL DE FRUMOASA ! si multi

Fetelor multumim de urari, Caius are 6 zile de antibiotic, dar ce este mai rau ca Darius a inceput sa-si faca greata cand ia antibioticul, aproape ca il dau cu pipeta, putin antibiotic, putina apa.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

aurel-cris Rares are 6 dintisori, 2 jos si 4 sus. De la 11 luni nu i-au mai aparut altii. Dar nu am avut problme cand au iesit. Sa speram ca asa va fi si in continuare.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor sunteti senzationale va multumim din suflet pt urari si va pupam cu drag pe toate!

Pussi crede-ma m-ai facut sa plang asa m-am emotionat,azi avem dubla sarbatoare sunt doi ani de la concepere si un an de viata.

Ioana intr-adear ai fost prima te asteptam cu drag cat mai curand la noi la mamici!

Andrada felicitari pt micutzele crestine, sa va traiasca sa fie sanatoase!

Adaca multa sanatate puilor!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurica eu am avut mari probleme cu Eni, o trezea si pe Ana si nu dormeam toate trei.... pediatra mi-a zis sa-i dau nurofen seara dupa ultima masa ... am rezolvat problem cu 1,5 ml de nurofen ... vreo 5 zile am facut asta si dupa s-a linistit.

mada distractie placuta! n-am vrut sa plangi

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, sa stii ca si Filip tot cu Nurofen se calmeaza la dureri de dinti..Panadolul il ia degeaba! succes, sa va iasa repede!

Noi ne pregatim de urmatoarea tura de canini (cei de jos) ; deja il mananca gingiile si are zile cand e f irascibil si nervos. Aaa si bineintels, a inceput sa baleasca..mi-e groaza cand ma gandesc ca ne-am chinuit vreo 6-7 saptamani pana i-au iesit cei de sus! macar inca doarme noaptea...
Noi suntem la lupte contra agresivitatii!! a inceput sa ne zgarie , sa ne loveasca..acum te iubeste si in secunda 2 zbang! iti trage una zambind! sau se repede sa zgarie! nu stiu unde a vazut, ca nu inceteaza! degeaba i-am explicat ca face "buba", ca ne doare, ca trebuie sa ne pupe si sa ne mangaie , nu sa ne loveasca..nimic!
Incep sa am emotii sa-l duc la copii, ca sa nu se repeada la ei! am vazut ca o face mai ales cand e obosit sau plictisit. Tot incerc sa aplic metode de prin carti, dar deocamdata nimic nu functioneaza!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput