2 nasi la botez?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu la ambii copii am avut doua perechi de nasi (aceeasi la amindoi). O pereche aa fost formata din nasii nostri de cununie, cealalata sunt nite prieteni foarte buni. Dpdv religios nu este absolut nicio problema, am vorbit cu preotul inainte si e ok. Ambele perechi au facut cite o luminare, ambele au cumparat ceea ce trebuie la biserica (panglica, pinza de mir, etc), ambele au cumparat si seturi de hainute - cu un set l-a adus la biserica, cu celalalt l-am imbracat dupa botez. In biserica am "impartit" de comun acord sarcinile - o nasa a tinut copilul pina in momentul botezului propriu-zis, cealalata nasa in restul ceremoniei, adica dupa baita de botez. Totul a decurs foarte bine!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

s-a nascut puiul mic pe 10 mai si e asa de frumusel, nu mai pot dupa el ...va pup fetele si multumesc pentru raspunsuri...mi-e tot mi se pare aiurea

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

In Ardeal asa se practica - si la nunta si la botez. Adica doua perechi de nasi. Si eu asa am avut la botez. In urma cu 30 si ceva de ani.... La nunta, nu stiu...poate-mi pun 4!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Tzuni daca nu ii gasesti pe toti 4 poti conta pe mine

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput