Caut pila la RDS/RCS!
M-am decis sa scriu in speranta ca poate unul/una din voi ma poate ajuta cu o pila. Da cu o pila, ca pe vremuri, daca e cazul cumpar si un pui de la Cora sa il duc in dar, fac orice, dar vreau si eu net si telefon de la RDS/RCS!
Inainte sa credeti ca am inebunit de tot, vreau sa va zic pe scurt povestea mea - acum o luna jumate,mai exact in primele zile din decembrie am avut nefericita idee sa ma mut - cateva strazi mai incolo,in alt apartament, dar oricum, alta locatie... Stimabilul operator RDS/DCS m-a pus sa platesc taxa de instalare, cablu, internet si telefon pt luna decembrie si ianuarie, zicand ca vine cam in doua saptamani maaxim sa mi le instaleze.
Au venit baietii de la cablu, l-au instalat – dar fara HBO, cica ala e echipa separata!Si atat. Am stat in decembrie fara telefon si net, acum si jumatate din ianuarie. ..si am vagul sentiment ca daca nu fac ceva eu ..nu o sa mai aud de ei! (hai ca cu HBO-ul m-am resemnat, ma gandesc sa imi iau decodor, am vazut in piata, banuiesc ca daca am decodor si il platesc legal e ok, nu?)
Am dat cam 14 telefoane si am fost la sediul lor de 4 ori. Cu tot cu copii dupa mine, si mamele cu 2 copii mici stiu cam cum e – imbracat, dezbracat,stat la cozi, dus acte, vorbit, repede acasa ca le e foame, mers a doua zi din nou etc – am scris si la OPC..si nimik, frate, eu nu stiu ce si cum sa mai fac! I-am scris si tipei lor de la PR, am zis ca poate cineva prin firma aia mai e interesat si de clienti..nu, nici vorba! Nimik! Tare as vrea sa aflu cum il cheama pe managerul de relatii/clienti, sa il felicit!
M-as muta la Romtelecom, dar m-a avertizat un amic ca mai stau cel putin o luna. Si ca si aia sunt la fel…
Asa ca dragilor, pls, aveti vreo pila la RDS/RCS? Help me, vreau si eu internet si telefon fix…pe banii mei!!!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Raspunsuri
Deianira spune:
Cu pila nu te pot ajuta, dar ai grija ca decodorul HBO e ilegal!
magghyc spune:
Banuiam ca e ilegal, dar eu HBO-ul il am platit...Adica de ce pot fi acuzata, ca mi-am instalat singura un serviciu pe care il platesc?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
CristinaT spune:
Mi-au mi-au rezolvat instalarea HBO-ului dupa aproape 1 an de zile.
14 febr - 9 ani
si :)
MihaelaV spune:
Un an de zile??? Mi se pare ca vorbiti de alta tara
Eu am abonament la upc si am fost si am platit abonamentul si pentru pachetul HBO si toate canalele posibile si mi-au dat pe loc aparatul acela pt HBO si restul si o telecomanda pentru el. Mi-au facut si reducere de 20 de lei lunar pentru ca sunt client vechi si nici taxa de instalare n-am platit.
Mama in schimb a avut o experienta neplacuta cu RCS/RDS
la apartamentul pe care il avem de inchiriat. Am avut probleme cu un chirias care vorbea fff mult la telefon si mama a fost la RCS&RDS ca sa rezilieze contractul pentru telefon sau macar sa ramana dar doar sa poata primi telefoane nu si sa sune. Dupa vreo 3 luni,20 de drumuri la sediul lor si n telefoane au reziliat contractul.
nona_denis spune:
Mergi la Romtelecom ca e mai sigur. Chiar daca initial astepti aproape o luna pana se instaleaza telefon/dolce/internet. Dupaia nu te mai doare capul.
Eu am avut numai neplaceri cu RDS/RCS. O echipa de a lor chiar m-a "scuturat" de ceva bani. Am facut o groaza de drumuri la birourile lor, unde stateam la cozi kilometrice. Acum nu stiu cum mai e , da la Romtelecom mie imi e mai bine.
Mami de Denisache
cgeea spune:
si noi tot cu UPC-ul ne intelegem cel mai bine. Aveau cei de la RCS/RDS o oferta faina acu' vreun an jumnate si am incecat sa trec la ei. Blocul era cablat, n-ar fi trebuit sa fie vreo problema. Totusi, a venit echipa la vreo luna dupa semnarea contractului sa traga toate matele si sa-mi spuna ca ceva e defect pe traseul pana la bloc, sa mai astept. Zic ok, astept, dar eu nu renunt la provider-ul meu de internet ca sa va astept pe voi. Ma sunati cand e treaba gata. Daaa doamna, cum sa nu!
Si astept, astept... alte 2 luni. Intre timp tot mai sun la ei, ma duc pe la ei... Ca nu e gata. Si la un moment dat ma trezesc cu o factura . Si ma duc din nou la birourile lor, ca sa aflu ca ei dadusera drumul la internet de vreo 2 sapt. M-am enervat cumplit. Am facut o cerere prin care am cerut rezilierea contractului si peste alte vreo 2 sapt ma trezesc cu alta factura .
Din nou discut cu cei de la birouri: ca sa vedeti ca cererea dvs nu s-a aprobat, ca nu se poate sa renuntati la contract, ca-l aveti abia de 3 luni. Siii? Am folosit eu ceva de la voi in astea 3 luni? Cu muuult calm si muuulta insistenta, am reusit sa-i conving sa aprobe cererea si de atunci nu mai vreau sa aud de ei.
Parerea mea: alege orice altceva. E drept ca loc de mai rau exista intotdeauna, dar...
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
adriana spune:
Magghy, gandeste-te ca daca pentru banii lor ii doare-n cot sa vina la tine sa dea drumul, daca ai tu vreo problema cu internetul sau platile, cat de repede te vor rezolva????
Sunt de o nesimtire crasa, nu le pasa de nimic si te trateaza cu kurul(scuze)
Mai bine de 1000 ori ROMTELECOM!!!!!
oanamada spune:
Citeste aici, mai ai timp sa te razgandesti!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129335
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,