Puiuti de Randunici 2008!! (190)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, acum am citit...nu te mai invinovati degeaba! Tea are nevoie de exercitiile alea si o sa fie bine, nu e ceva grav!!

Naty, si eu am zis ca nu sunt adepta premergatorului, nici la Vlad n-am avut si nici nu ma gandesc! fiecare cu ale lui
Prietena mea, mama Alexiei, prietena lui Vlad, este asistenta la reanimare la Spitalul 9 si cate cazuri de copii loviti la cap, cazuti din premergator a avut Doamne Fereste!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Monixule, faza tare! cat am dormit la amiaza 2 ore, am visat ca ai venit la mine in vizita cu Teo si Vladut. Si Vladut fugea in picioare, pe hol la mine, dupa Stef
So, sunt cu ochii cat cepele pe bucataras, s-a animat atmosfera pe-acolo! nici o randunica nu participa la concurs??
So, Mimonelu, ti-am pus gand rau sa te invit pe la mine! vb pe mess

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Luny carne de porc calita in ulei si 2 cepe calite ...wowwwwwwwwwwww
But sounds goood, looks good and I belive... tastes goood
Bravo

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Bravo

Da dar nu-i da Mufarinei...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Hai sa va spun ce visai yo azi noapte/spre dimineata. Ca eram intr-un autobuz, de fapt erau 4 autobuze in convoi si mergeam pe sosea. Si era acolo o tipa dragutza dar care era satan si numai eu stiam asta, si ea stia ca eu stiam...si se uita ciudat la mine si parca imi ranjea, si toti o placeau in autobuz. Si din 2 autobuze a omorat pe toti oamenii si au ramas in urma si eu plangeam si deodata soferul a oprit si s-au dat jos mai multi barbati si era un crocodil mort in drum cu burta-n sus si incercau sa il dea la o parte. Se era zapadaaaaaaaa...multa zapada. Si eu m-am speriat si le-am zis la oameni sa se ia de mana si sa spunem tatal nostru si crezul si murmuram toti Tatal Nostru... si ea facea mrrrr ... si i-am aratat cruciulitza de la gat si faceam "piei satan" si s-a repezit la mine apoi eu m-am ferit dar ea m-a tragea de un picior. Si m-am trezit cu un picior afara de sub plapuma, inghetat , cu corpul rece si gura uscata.
Am zis sa vi-l zic si voua ca tare ciudat mi s-a parut...
Moama ce de shi-uri am scrisss

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Bravo

Da dar nu-i da Mufarinei...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

nicisanuidea....nicisanuidea, and...

BTW (hai ca mai scriu pana se intelege)

NICI EU NU I-AM DAT CEAPA CALITA SI CARNE DE PORC numai vita si pui.
Ceapa i-am "fiert-o" in mancare doar
Dar am mai pus vegeta ocazional

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adriuta.... brrrr....

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Moama ce foame mi s-a facuuuuuuuut
Bucataresele vor sa ne puna la cura de inrasat Ma duc sa mananc si cand se trezeste puiul o luma din loc.
Unde??? habar n-am, dar musai sa gasim ceva funn pe undeva. E asa frumos afara si cald, vreme de tricou

Va pup

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, doar dimineata a fost polei? Radu a scapat...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

fetele am si eu o mare rugaminte:stiti vreuna dintre voi daca pentru depunerea de dosare pentru CIC exista vreun termen???(prietena mea care este deja in CIC vrea sa-si depuna pentru recalculare si intelesese ea de undeva ca ar fi termen pana pe 15 ianuarie care este maine) stiti ceva de genul asta?????

ma duc la baitza ,revin

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput