Puiuti de Randunici 2008!! (190)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu acum scriu..
naty bafta mai multa cu bona de maine!
offf, bietul Razvanel, cum s-o fi captusit cu enterocolita asta?..sanatate multa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salut dragelor.
Am fost la dr la iomc cu Tea si socrela,cu MASINA,si am condus EU.Mi-am luat curajul si a fost super,m-am descurcat de minune si m-am simtit f bine,cu toate ca l-am tinut pe jar toata ziua pe randunoi si dimineata l-am trimis cu metroul sa-i inghete fundul.Emotii mari am avut la parcare fiindca am avut surpriza sa nu gasesc niciun loc pe nicaieri de parcare.Dar,m-am invartit pe dupa 2 blocuri si am gasit si m-am intrecut pe mine.La intoarcere,bineinteles ca ne ocupase unul locul si nu mai era niciun loc liber,asa ca l-am blocat pe unul si i-am luat fata si ce-am mai stat pe geam ca o pupaza sa se elibereze un loc sa bag masina.S-a rezolvat mai devreme cand s-a eliberat tocmai locul nostru si ii fac surpriza randunoiului cand va veni.

Acum sa va spun ca-mi vine sa ma zgarii ca am asteptat atat cu Tea,tot sperand ca va sta bine in fund si va progresa si nu m-am dus cu ea la un dr bun,fiindca are nevoie de kineto.Fontanela marita 4/5 nu e de rau,mai ales ca am facut pana acum 2 eco fontanelare,asadar se va inchide de la sine si nu deranjeaza.Exista intr-adevar o intarziere motorie,datorita prematuritatii,care nu inseamna prea rau,tinand cont ca nu are probleme psihice/neurologice,dar ar trebui ajutata prin kineto,pt a "intra in randul lumii".A descoperit ca are un picior mai scurt cu 0,5-1 cm,dar ca asta nu ar dauna mersului,nu ar impiedica-o cu nimik,fiindca zice dr,ca nu exista picioare/maini egale si chiar el are un picior cu 1 cm mai lung.Cica ar avea si putin rosu in gat,dar daca nu tuseste,nu a facut febra,sa o las in pace.Mi-a spus sa-i dau Fe hausman preventiv pana la 1 an.Ne-a certat ca am pus-o in PREMERGATOR.In cazul ei,NO WAY,dar oricum cica E DAUNATOR,si strica coloana.
Vom merge la kineto la iomc.A vazut-o kinetoterapeuta,ne-a certat
ca trebuia demult ajutata,ca are o intarziere de aprox 3 luni si va trebui sa facem gimnastica pana la 1 an neaparat.Ne-a spus sa aruncam PREMERGATORUL,sa nu o mai lasam sa stea in fund sau in picioare pana nu incepem exercitiile,fiindca se chinuie si deja are partea dreapta a spatelui incordat.Asta am simtit si eu la mana.Si ca sa putem incepe,trebuie un aviz neurologic si am facut deja programare unde ne-a recomandat de acolo,la dr burloiu,la cabinet particular,dar am gasit abia pt 23.01.M-am speriat f tare si acum sunt suparata ca ar fi fost bine sa merg mai repede la neurolog,sa grabesc procesul.Cine stia un alt neurolog bun,Mimo,Cata?

Cam asta,sunt supi si ma consider un pic denaturata dar nu mai zic nimik,bine ca m-am trezit acum si voi lasa tot si voi merge cu ea sa o aduc la varsta ei.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

offff, mai Stela, ce rau imi pare...important este ca ai fost acum si pana la urma, nu este nimic asa de speriat, se recupereaza Tea...ma oftic de faza cu premergatorul, cand a fost discutia aia, si tot spuneam ca nu e bun, ca sta prea mult in fund, implicit pe coloana, ca strica mersul, ca leneveste...teu ti-am zis ca nu iau din motivele astea...ma rog, acum nu mai conteaza decat sa faceti kineto pana va fi ok...si baga-ti mintile in cap, ca nu esti deloc denaturata, nu aveai cum sa stii ca e chiar asa...ai fost la medic acum, asta e important, si nu peste vreun an, cand poate era mult mai complicat! capul sus si mergi inainte, mami, oa sa fie bine in cel mai scurt timp, ai sa vezi!

uitati ce am www.bucataras.ro/mancare-de-castraveti-murati/" target="_blank">bucatarit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,imi pare extrem de rau ca TEA are problemute!nu te mai invinovati asa rau,ca nu aveai de unde sa stii ca datorita prematuritatii vor fi asa probleme!acum important e sa faci kinetoterapie cu ea si ce mai tb ca sa isi revina!si hai,ca nu mai e asa de mult pana face 1 an,o sa treaca repede timpul!sa dea Bunul Dumnezeu sa se faca bine!
ma gandesc ca poate va fi putin mai dificil ca e mai maricica!cat despre premergator,am mai auzit pareri contra.tb sa tineti cont de tot ce va va zice dr sa faceti!multa sanatate va dorimsi incredere in Dumnezeu ca va fi bine!
a,felicitari pt condus

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Stela capul sus mami, toate au o rezolvare!!!! Mai e putin pana la 1 an!!! O sa vezi cat o sa recupereze fata.
Luny de-ai sti ce foame mi-e!!!
Simo ce-ti face puisorul? A scapat de kk moale?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, inceteaza sa te acuzi...nu e nimic de nerecuperat la Tea si sigur kinetoterapia nu va dura la ea nici pe departe cat a durat (si mai dureaza) la noi. Despre premergator eu am zis, nu o data, ce mi s-a spus de catre terapistii Iuliei (care totusi nu vorbesc aiurea) ca e O NENOROCIRE pentru copiii cu probleme neurologice, musculare, motorii in general; si ca americanii il interzic la toata lumea; am vazut ca nu m-a bagat nimeni in seama dar asta e, fiecare face cum crede. Nu inseamna ca esti denaturata, tu ti-ai dorit sa o faci sa mearga mai repede dar, din experienta proprie, solutia cea mai buna este sa ajuti copilul cu EXERCITII ACTIVE, care sa-l "invete" cum sa execute o miscare (pe care apoi o va face SINGUR cand e pregatit) si nu cu aparate ajutatoare care, vorba lui Luny, sa-l leneveasca. Despre hamuri de exemplu am o parere chiar si mai proasta decat despre premergatoare. Neurolog (chit ca pe mine nu m-ai intrebat, desi sunt cea mai in tema): Bogdan Ciocea, la Gr Alexandrescu. Osafiebine, osafiebine!
M-am vazut cu alta bonaalta mancare de peste! Cam repezita dar...o doamna, cu studii (fost...ofiter de politie ), mi-a adus decizia de pensionare, analize medicale, copie de buletin, numere de telefon ale familiilor la care a mai lucrat, etc. Nu vrea bani multi pt ca are pensie substantiala dar mai are si ea 2 interviuri maine si poimaine, ca si mine, dupa care cand ne hotaram vorbim. Asta pare prea ok ca sa fie adevarat...Aoleu, sunt nauca deja!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

naty stii ca nici noi nu avem treaba cu premergatorul, tot in urma discutiilor de p-aici..suna bine ultima bona, ai grija, ca da militaria jos din cui cu Iulia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

1. Daca barbatul meu poarta boxeri si nu slip, sunt sanse mai mari sa raman
insarcinata?
Sansele cele mai mari le ai daca sotul tau nu poarta nimic.

2. Si eu si sotul meu aratam foarte bine. Sunt sigura ca si copilul meu va
fi frumos si as vrea sa apara in reclame. Cui ma pot adresa in acest sens?
Psihologului tau!

3. O sa imi iubesc catelul mai putin dupa ce voi naste?
Nu, dar s-ar putea sa te calce pe nervi sotul.

4. Poate sexul, in ultimile luni de sarcina sa provoace travaliul?
Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.

5. E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cand naste?
Nu, atata vreme cat temenul de "pensie alimentara" nu te sperie.

6. Nasterea poate provoca hemoroizi?
Nasterea poate fi folosita ca si cauza pentru orice problema pe care o ai.

7. Sotia mea a nascut saptamana trecuta. Cand isi va reveni?
Cand copilul va termina facultatea.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

1. Daca barbatul meu poarta boxeri si nu slip, sunt sanse mai mari sa raman
insarcinata?
Sansele cele mai mari le ai daca sotul tau nu poarta nimic.

2. Si eu si sotul meu aratam foarte bine. Sunt sigura ca si copilul meu va
fi frumos si as vrea sa apara in reclame. Cui ma pot adresa in acest sens?
Psihologului tau!

3. O sa imi iubesc catelul mai putin dupa ce voi naste?
Nu, dar s-ar putea sa te calce pe nervi sotul.

4. Poate sexul, in ultimile luni de sarcina sa provoace travaliul?
Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.

5. E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cand naste?
Nu, atata vreme cat temenul de "pensie alimentara" nu te sperie.

6. Nasterea poate provoca hemoroizi?
Nasterea poate fi folosita ca si cauza pentru orice problema pe care o ai.

7. Sotia mea a nascut saptamana trecuta. Cand isi va reveni?
Cand copilul va termina facultatea.

tiker
Mami de ursulet
daaa, super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Zoze nu cred ca-i cunosc desi la cat e de mic orasul nostru....
Stela imi pare rau pt problemele micutei dar se vor rezolva cu siguranta. Nu te considera mama denaturata, nu ai de ce.

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput