Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

continuarea maine dupa test

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!

Adina,multa sanatate, refacere rapida!
Cristina, covorasul de desen l-am cumparat din Germania , cred de la un magazin ToysRUs; am mai cum,parat atunci mai multe chestii:depoul Tidmouth, doua trenuri electrice.restul le-am cumparat de la Diverta (din magazin sau de la expozitii-unde veneau si cu ceva reduceri).Incearca pe crazytoys, au preturi mai bune.
Cred ca a fost perioada de sarbatori in care s-au epuizat repede toate jucariile, presupun ca acum au reaprovizionat (anul trecut la un BabyExopo spuneau ca nu mai au nimic, au primit un camion plin cu marfa si s-au terminat repede )

Covorasul are,pe langa pixul/carioca cu apa, si un fel de rola care lasa sine si o locomotiva care merge pe ele (are niste senzori care o indruma dupa urme).In timp ce mergee, canta melodia de generic din filmuletele Thomas

Kiva,bine ati revenit! ne arati si noua poze cu minunea ta?
Anca,au mai fost destule cazuri cand CM a fost pacalit de instalarea unei sarcini si a mai venit 1-3 luni sarguincios.Sper sa fie cum doresti, te asteptam cu testul..

Pussi,nu cred ca se gasesc si in romana, dar sunt f.f. multe volume

uita-te aici (cred ca sunt/erau si mai multe):
http://www.babyeinstein.com/en/products/product_list/

Incearca sa cauti pe siteuri straine cu licitatii, sunt unii care vand colectii intregi

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

eu sunt la regim,mi-am propus sa scap pana la sf. lunii feb de cel putin 5-6 kg
`Sa intru sau nu??`..asta a fost gandul care m-a bantuit inca de cand am vazut la semnatura PAPA BUN ...stiind cat sunt de pofticioasa mi-am zis `mai bine nu`` ...dar uite ca nu am rezistat tentatiei iar acum dupa o portie de vinete impanate si nu numai
Ellis,ai chef de musafiri??!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

mai, eu chef de musafiri am, dar n-am vinete; azi doar pui cu brocolli, asta daca ma lasa obsesis dc sa merg sa pun brocolli la fiert!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Aveti aici detaliat despre carioca. Exista si cu Thomas pentru fani. Scuze de raspuns lapidar dar sunt un car de draci, Eva vrea sa manance singura cu lingurita, nu sa-i dau eu , e numai spanac din cap pana in picioare, in plus nu mai bea apa fara sa-si toarne pe ea

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Adra, ieri Maria a vrut sa manance singura ciorba cu lingura. De cele mai multe ori ajungea doar sa o linga, rar de tot mai sorbea ceva din ea. (mai nou trebuie sa manance ea cu lingura sau furculita de-a noastra). Nu-ti spun cum era tot: masa, scaun, huse de scaun, ea, pe jos... La sfarsit am vrut sa-i dau sa bea dintr-o cana de plastic putina ciorbita. Evident ca a apucat-o ea si a baut, iar intr-un momewnt de neatentie i-a cazut pe jos. Aveam legume si pe pereti. A fost rau. Azi nu a mai vrut deloc sa pape la pranz si a fost si mai rau.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Copii independenti, deh! Vai de mine ce patesc la masa, iar daca mancam cu ea parca e si mai rau. Desi mancam aceeasi mancare cere sa manance din farfuriile noastre, arata cu degetul si tipa de ne sparge urechile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helouu...
Ia trecut lui raul diareea... si s-a trezit dimineata cu o foame ca urla pana sa ii dau laptele si a baut 300
si acum rontaie tot ce prinde .. That's my boy!!!!

Mai asta mica tot nu poate face kk si cica copii alaptati nu se constipa ... Teorie ca nu are nimic daca nu face 3 zile... pai poate nu o avea, dar ea urla pana nu mai poate si cum o ajut si face kk cum tace... ... Singura diferenta intre constipatii e ca la lapte praf iesea doar cu supozitor si aici iasa si cu termometru

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kiva

buna seara
nu cred ca ne mai tine cineva minte ......
am scris foarte rar
fac parte din categoria mamicilor care nu reuseste s atina pasul cu scrisul , desi mi-as dori
suntem in general bine
niu scriu detalii pt ca nu mai stiu deloc despre voi
incerc sa citesc cat de cat din urma
descopar mamici care sunt din nou insarcinate? super !
la capitolul "mici probleme" ar fi ca avem giardia , ne tratam cu helmiflores
si niscai anemie
nu mare
de azi luam fier
pana acum i-a facut rau de tot la burtica
mai incerca
m-ar interesa meniuri
programe de masa
sunt prea pretentioasa?
va pupam
incercam sa reintram in discutii

kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007

Kiva, ma bucur ca mai scrieti si ne mai spui ce mai face Iris, pe care vrem sa o si vedem.

Cam asa e programul nostru;
Dimineata: Lapte la trezire, dupa o ora micul dejun (9.30-10)
Cartof cu unt, paine cu unt, branza dulce cu smantana, avocado, struguri, mandarine (altceva nu mai vrea, de doua saptamani refuza painea cu unt si branza), cateodata ou
Pranz:(dupa somnul de dupa-amiaza inainte de care suge de alint)ora 14
Pui cu cartofi la cuptor, pui cu legume, cioba de vita/pui, conopida cu pui, brocoli cu peste, ficat de curcan, spanac cu iaurt gras, spanac cu ou, cartof copt cu ou si unt, legume cu sos de rosii, pilaf cu legume, pilaf cu pui.
Seara ora 19
Iaurt cu cereale, avocado (nu vrea orez cu lapte, paste, etc)
La culcare: Lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

salutiiiiiii

imi poate spune si mie cineva la ce pret e Aqua Doodlesunt ?... se gasesc si la Diverta sau doar la Miniblu?

Baby Einstein sunt si in romana? cate filmulete sunt in total?

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

se gasesc si in metro, selgros.
eu i-am pus la iasmi baby einstein de pe you tube azi....dar nu le-a prea bagat in seama. intr-adevar sunt altfel de desene de cat ce e la TV, adik pt varsta mai mica.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Offff,am scris un mesaj lung,si l-am pierdut ca mi-a picat netul...
Va povestesc asa pe scurt.Am venit de la pediatra,analizele sunt foarte bune.I-a facut si curba cresterii,e sub greutate,chiar sub linie,dar la inaltime e normal pentru varsta ei.De aceea pare slabuta ca e inalta.
Plan de alimentatie nu mi-a dat,pentru ca n-ai ce sa-i faci atunci cand mananca aproape numai lapte.Am avut 2 optiuni.Punem in lapte un praf bogat in glucide,special pentru copiii malnutriti,ca Bea are malnutritie de gradul 2.Acest praf nu modifica gustul sau textura laptelui si se poate pune si in mancare.Se numeste Polycal.
A doua optiune era un lapte praf special,foarte concentrat care acoperea toate nevoile zilnice de care avea nevoie fara a mai manca altceva.
Am hotarat sa incercam prima optiune.Acuma sper sa-l gasesc ca nu se prea gaseste in farmacii,numai la comanda.
Ne-a zis sa luam in continuare Kreon pt digestie si ne-a dat si Peritol pt pofta de mancare.Oricum am auzit ca ar fi bun si in perioada cand ies dintii,ca va dormi mai bine noaptea.
Am intrebat de laptele de vaca,a zis sa nu-i dau,ca ea practic din laptele praf isi ia toate vitaminele.Din fericire.
Cam atat,sper sa ne ingrasam,mergem la control peste 2 saptamani.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Hello!

Covorasul are,pe langa pixul/carioca cu apa, si un fel de rola care lasa sine si o locomotiva care merge pe ele (are niste senzori care o indruma dupa urme).In timp ce mergee, canta melodia de generic din filmuletele Thomas

uita-te aici (cred ca sunt/erau si mai multe):
http://www.babyeinstein.com/en/products/product_list/

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Tare tentant e Aqua doodle cu locmotiva, dar cred ca Eva e cam mica pentru jucaria asta, am stabilit ca mai astept o juma de an macar.

Super! Merci de link, demult ma tineam sa ma uit la baby einstein pe site, imi lipsesc cateva, ma apuc chiar acum sa le caut. Desi Eva e fixata pe Baby van Gogh, dar ii trece ei si ne apucam de altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

CRISTINA -
www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/ruladacocos/index.html" target="_blank">rulada banana - noi am pus banana si in crema si pe mijlocul ruladei!

www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7329&pid=101034&mode=threaded&start=#entry101034" target="_blank"> tarta mere
scuzati desele interventii, dar nu reusesc sa remediez;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

mai ellis, da vad ca ai luat in serios treaba cu bucataritu'...

io inca nu m-am apucat de chestii asa complicate...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

e putin din ce pot sa fac; m-am puturosit eu de vreun an, sau nu am mai avut timp..

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput