Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
anca, sunt de acord cu anca... termina tu scoala aici, apoi mai vezi... in plus, ai doi copii mici si acolo nici un ajutor...cum iti va fi??? si chiar asa, exista avioane foarte multe spre Londra... da ce-i veni? si-a gasit o slujba acolo sau doar vrea sa incerce marea cu degetu'? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
el a mai fost acolo inainte sa ne cunoastem noi vreo 3 ani ...dar atunci era altceva ... nu se putea ajunge decat cu vize acolo...

Are foarte multi prieteni ramasi in Londra. Cazarea e asigurata ... si el stie foarte bine cum se traieste pe acolo... Si a fost suficient un push de la un amic de acolo sa il faca sa reia ideea plecarii acolo.
Cat despre scoala o voi face ...fie ce o fi... Acum de cand am inceput practica chiar imi place si mai mult meseria asta ....chiar daca vezi oameni de care ti se rupe sufletul.Am nimerit si pe o sectie urata... gastroenterologie ... unde sunt multi in faza terminala... dar ma bucur cand vad ca se bucura de un zambet venit de la cineva strain
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
RAMONELLA spune:
Ramonika,sincere condoleante!!!Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!Si voua sa va dea putere sa mergeti mai departe!
Andreea hai sa-ti spun ce am patit eu saptamana trecuta cand i-am facut iar analize la Bea.Prima data,la un cabinet particular,i-a luat din dosul palmei,cum spunea si Ellis.Curgea tare greu,o mulgea pur si simplu sa iasa.I-au luat 3 sticlute.Saptamana trecuta,am fost cu ea la Pediatrie 4,la spitalul de distrofici.Mi-au luat-o,nu m-au lasat cu ea.Am auzit-o cand a plans,dar a trecut destul de repede.Cand am ajuns acasa,am controlat-o sa vad de unde ia luat sange.Am controlat manutele,dar nu am vazut nimic.Pe la amiaz,eram toti 3,impreuna cu sotul,si-mi zice:stii de unde ia luat sange la Beiuta???DIN CAP!!!
Mi s-a facut rau cand am vazut.Era un punctulet micut,in dreptul venei.Ea cum e cheliuta,acolo s-a vazut cel mai bine.Desi n-am mai auzit de asa ceva...
Oricum,ma gandesc ca asistentele au stiut mai bine de unde sa ia,ca sa nu o chinuie.
Tu la ce spital ai fost cu Eric???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
bb_yasmi spune:
wowww ramo, din cap????
nu am mai auzit pana acum!!!
kiva, bine ai revenit!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
sunteti la nani??
eu vreau sa ma programez pt o consultatie pt o operatie estetica de rinoplastie. cunoasteti pe cineva care si-a facut rinoplastie??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi sunteti la nani?? eu vreau sa ma programez pt o consultatie pt o operatie estetica de rinoplastie. cunoasteti pe cineva care si-a facut rinoplastie?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
verisoara mea in constanta; acum un an in primavara, parca vreo 3000 ron a ajuns; la o mamoplastie nu se baga nimeni?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ancadragoman spune:
Neata
Mamoplastie unde?Cum?Cat?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Amy26 spune:
Neatza!
noi am avut parte de o noapte linistita
(cum n-am mai avut demult),a dormit puiul neintors de la 22:30 pana dim la 7
;de regula,el se trezeste sa-si pape cele 2 bibe de peste noapte.
ref.la montarea branulei in cap,noi am fost la un pas dar am scapat....in prima faza fara reusita,i-au strapuns venele de la manute,picioruse...au incercat si in calcai
zadarnic... urmau sa mai incerce in cap,dar la insistentele mele au chemat o asistenta de la ATI care a reusit din prima in manuta.
LA MULTI ANI ARALIA!!!!
ITI DORESC SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!!!
TE ASTEPTAM AICI!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ellis spune:
CRISTINA -
www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/ruladacocos/index.html" target="_blank">rulada banana - noi am pus banana si in crema si pe mijlocul ruladei!
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7329&pid=101034&mode=threaded&start=#entry101034" target="_blank"> tarta mere
scuzati desele interventii, dar nu reusesc sa remediez;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
verisoara mea in constanta; acum un an in primavara, parca vreo 3000 ron a ajuns; la o mamoplastie nu se baga nimeni? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN ellis mersi frumos. de pret stiu, ma intereseaza cume dupa aceea, primele luni. ![]() ![]() |
_