Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Citat:
citat din mesajul lui elpower

Citat:
citat din mesajul lui RaisaFudulu

Apropo de jocu cu nasturii....nu ii foloseste decat supravegheata , dupa ce se plictiseste...ajuta la strangerea lor in cutia respectiva si o punem sus....

In continuare poze de la craciun, revelion si petrecere....in caz ca va plictisiti si un filmulet de 10 sec cum se dadea pe topogan

http://community.webshots.com/album/569703199rYXddu

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Bine ca ai precizat ca altfel cine stie cine se mai trezea ca dai copilei lucruri periculoase sa manipuleze si te regaseai "subect" pe DC.

Acuma, sincer, tu chiar astepti sa nu-ti laud copila asta superba, ondulata si cu ochi ca mura? Ce frumos sade ea in rochita de Revelion!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Ela din cauza asta am si dat explicatii nu de alta dar rosiile de acum nu prea au gust si nu avea rost sa primesc degeaba...Multumim

Raisa

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Multumim fetele de "complemente"...sa stiti ca o sa ne-o luam in cap....Stiu ca zicea cineva de cumintenia la mos Craciun (scuze nu mai retin minte cine) a stat pana am facut poza dupa aia s-a pus pe urlat...da voi creddeati ca pune ma-sa pozele urate...face selectie

Gabi sa stii ca cu semanatu parerile sunt impartie...dar io iti multam fain ca e una in plus pentru mine......

Ei Roxy ce vremuri cand punea tac-so tapetu......i*a zis si ei si zice mami tati pisi mana...intelegeti voi "mami tatai a pus pisi cu mana...mai rau e cand plecam de acasa la Slatina la ai mei ca trebuie o jumate de ora sa ne spuna sa avem grija de pisici...mami pisi...pala(spalam)...papa(manance)..tege (sa ii stergem)...caca(calca)...a nu se intelege altceva....are griji de om mare si multe pe cap

Raisa

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Nu am reusit sa ajung cu Veve la medic.Adica am fost dar nu era la cabinet.A ramas pe miercuri.Dar cand am ajuns acasa, l-am sunat i-am prezentat situatia, i-am spus ce ii dau mi-a mai completat el sa ii dau ketof seara si ramane sa vedem cum e la consultat.In rest febra nu a mai facut dar are faze cd se infunda si faze cand curg mucii ca lumanarile.OM VEDEA..sarumana pentru grija
Despre mancare..nu stiu daca e de laudat sau de intristat dar Veve mananca frate..aproape orice.Cred ca se vede si din poze
Raisa-Ela a descris foarte bine albinuta.
Absoluta..bine ai revenit
Kitty am incercat si noi cu ''de cee de cee''dar la Veve nu avu efect.In schimb ii place desenele animat''Cei trei purcelusi'' ca are si carte de colorat.Ce melodii mai asculta albinutele si bondareii ca eu nu mai stiu ce sa ii pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Raisa, eu pe Mihai doar in primele 2 sau 3 luni. Se usuca apa imediat, am considerat ca nu e nevoie. Vreau sa iti spun ca mor cand vad betiosare in urechi. Multi fac otite din cauza lor. Nu a avut niciodata nimic si nici macar dupa bazin niciodata nu l-am sters si ieseam cu el afara direct. Iar in primele luni l-am sters cu coltul de la prosop, cateodata cu betisor cand facea multa ceara si nu aveam cum sa o curat. Sper sa nu faca nici de acum in colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

dimineata mananca una din astea:
- cereale Milupa de bebei in care pun cate un mar sau cate o para
- lapte cu cinni minis
- lapte cu paine in castronel (preferatul)
- o cescuta cu lapte cu 1 felie unt+miere

nu mananca prea bine dimineata, recupereaza insa la pranz.

am gasit si eu un puzzle ca al lui Carl, numai care are si imaginea animalului , deci e mura-n gura, dar e bun pentru incepatori

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Pai ai vostri papa foarte bine dimineata, al meu doar laptele de dimineata si atat pana la 13. Mai are un canin de iesit si scapam. Sa vedem daca asta e cauza. Apropo, tot se trezeste de mult ori noaptea. Azi dimineata a stat treaz de la 6 la 7.30, dupa care a adormit pana la 8.30. De la cinci luni zic ca sunt dintii, sa vedem cand ior iesi toti daca o sa se mai trezeasca asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Nu as fi intrat ca sunt foarte suparata din cauza sanatatii lui David,avem mari semne de intrebare legate de starea lui de continua raceala si interminabila tuse .Facem niste teste si revin sa va spun rezultatul,sper sa fie unul bun ,adica sa nu fie...astm,care e una din variantele cele mai sumbre...

Sa revin:am intrat sa va spun ca am citit si eu cateva pagini in urma si am vazut ca ceva "grav" s-a intamplat pe aici.N-am apucat sa vad fimuletele respective,dar vreau sa va spun ca ceva asemanator mi s-a intamplat si mie cu Karina,in urma cu vreo 6 ani,tot la varsta curiozitatilor(nu ca acum n-ar mai fi curioasa).
Sincer,mi-e frica sa va povestesc aici,ca vad ca lumea (ne)buna e pusa pe fapte "mari",dar am niste faze tare haioase cu Karina pe la 2 anisori.Daca cineva doreste povestioarele i le trimit pe mail,nu e cine stie ce,adica nimic grav,dar daca se ajunge la protectia copilului,canadienii sunt si mai...(ne)buni.

Tot apropo de intimitatea povestirillor/povestilor si a albumelor proprii,poate cream un email comun,unde sa trimitem link-uri spre albume.(am furat ideea de la sezatoarea canadiana,de pe forum).
In caz ca exista asa ceva si eu habar n-am ,loviti-ma si pe mine cu o parola .

Pup toate denaturatele mamici si pe "saracii" copilasi care trebuie sa "suporte" asa ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilidana

Nu as fi intrat ca sunt foarte suparata din cauza sanatatii lui David,avem mari semne de intrebare legate de starea lui de continua raceala si interminabila tuse .Facem niste teste si revin sa va spun rezultatul,sper sa fie unul bun ,adica sa nu fie...astm,care e una din variantele cele mai sumbre...

da de ce sa fie astmul o varianta? inafara de faptul ca e mai mereu racit si tuseste a facut episoade din alea nasoale cu respiratie ingreunata?
Sanatate multa si sa auzim vesti bune! eu una zi ca nu e astm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sanatate maxima lui David! Sa nu fie astm!

Despre betisoare nu am zis niciodata nimic ... eu nu le-am folosit si nu le folosesc. Ceara am vazut ca daca e mai multa iese in margine urechii si daca nu se sterge cumva la baie ii mai bag usor varful unghiei si iau ce se vede acolo fara insistente. Mie sincer mi se par periculoase si am senzatia ca si imping "mizeria" mai "in spate".

Am uitat sa felicit de "casa noua" pe Roxanici si daca nu ma insel chiar si Karra ... Sa fie intr-un ceas bun fetelor si sa ne trimiteti "vederi"!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Sanatate maxima lui David! Sa nu fie astm!

Am uitat sa felicit de "casa noua" pe Roxanici si daca nu ma insel chiar si Karra ... Sa fie intr-un ceas bun fetelor si sa ne trimiteti "vederi"!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Ma pregateam sa merg la somn...si cum is mai adormita am priceput cu greu da pana la urma mi-am dat seama..........

Mie mi-a placut culoarea de la steag..... si aici n-am probleme cu protectia cupilului ca nu ma gaseste

Mergi la inceput