Prietenie la plesneala - La Multi Ani, Misha (15)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
MadameBovary spune:
House M.D.
Gata, ca o dau in fantezii . Am promis ca revin pana sa ma culc asa ca iata-ma! Va
de nu va vedeti si iau calea somnului cel dulce si a viselor cele frumoase ceea ce, evident, va doresc si voua!
SOMN USOR!
I never fake ... sarcasm
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Noapte buna tantzo
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
kay spune:
DRAGA MISHA, eu iti urez :
In concluzie, LA MULTI ANI !!!
tema : sa faci o poveste cu astea, sa rada si muschii fetei noastre, daca tot nu o sa ii folosim sa mestecam bucate de la tine
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
today I started speacking portugeez. Peudu parlar portugeez. Dar mi-am dat seama ca oamenii care mi-au schimbat garbage disposal-ul pt ca am scapat un capac in el si s-a taiat, vroiau pesos, asa ca am uitat repede a vorbi portugeez. Apoi am mers la Mall, sa iau www.thecheesecakefactory.com/menu_picture.asp?loc=GODIVA ® CHOCOLATE CHEESECAKE&img=menu_Cheesecake_GodivaChocolate.jpg" target="_blank">cheescake, si am gasit adidasi pt fi-mea la 9.99 $ fianl sale, ultima pereche. Hmmm, mi-am zis eu, am calculat cat ar fi in lei si i-am inhatat di raft. apoi cu tortu inghetat am plecat spre casa, unde S a facut nani cateva minute bune. vreo 20. m-am mai "paranoizat" un pic pe mess cu persoane pe care paranoia inca le-a trecut testul, mi-am urmarit iubitul pe net (nu, nu la video chat) si mi-am imbracat plodul adorat, am luat tonele de jucarii primite de S la spital si ne-am indreptat spre casa prietenei. Aici, dat fiind ca eu sunt "on a diet" adica pe dieta, ca "pe tren", doar ca e mai pe pamant, nu am mai primit Chedar chees. that was sad. but, Lili fetita de 2 ani, Mickey, baietelul de 10, Poweena, babysitera din Indonezia, Megan, fiica casatorita cu un slovac in Italia, Don sotul care nu prea rade si Eileen, prietena noastra, au compensat lipsa branzei. toata masa a decurs pana la 6, dat fiind ca sunt calare pe regim... salati si o rosioara, hamburgeri si supa de legume. am luat supa si salata, si am refuzat politicos al doilea hamburger. doar nu era sa-mi bat joc de regimul meu, nu? era de curcan, asea ca mi-am permis. ce era mai greu, a urmat. THE CHEESCAKE, from The Cheescake Factory. That`s yummy. My stomac said yes, but my brain said no. mdea. S foarte happy, o sa pun si poze. oamenii astia sunt nu relazati, ci mega relaxati. nu ma mira, sunt oameni care au 2 toyota (da, si un RAV4) si un Carrera, deci, financiar isi permit sa stea cat de cat linistiti. O sa va spun mai multe despre ceea ce fac ei in Romania, fundatia pe care o au si cum ajuta copii abandonati, sunt niste oameni minunati pe care o sa-i ajut la un fund raising in mai, poate imi dati si voi o mana de ajutor. si am ajuns acasa si mi-e somn si lene.
Va pup si va doresc o zi minunata !!!
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Qamar spune:
La multi ani, Misha!
Oano, ce frumos povestesti, parca esti ion a lu' creanga
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Misha
La multi ani!
Sa fii sanatoasa si fericita
si sa ai parte doar de placute
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
![](icon_smile_big.gif)
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
gabriella1 spune:
Cadano, esti rea si invidioasa si nu vrei sa-mi pui si mie o pila la Tutunaru sau Iosup. Jtiu io!
Buey,am un chef sa bat azi pe cineva de crec' iau inter city si drept la Iosup ma opresc. Cu care sa dau prima data, cu stanga sau cu dreapta?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
MISHA, LA MULTI ANI!
Sa ai parte de tot binele din lume!
fetelor,inca n-am citit ce-ati scris...asa ca deocamdata doar va pup
PS am cam rezolvat cu dintzisorul lui Mihnea...il reconstituimvineri
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Cadano, esti rea si invidioasa si nu vrei sa-mi pui si mie o pila la Tutunaru sau Iosup. Jtiu io! ![]() Buey,am un chef sa bat azi pe cineva de crec' iau inter city si drept la Iosup ma opresc. Cu care sa dau prima data, cu stanga sau cu dreapta? ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
cu picioarele...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!