Prietenie la plesneala - La Multi Ani, Misha (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

gata,am postat la pestii aleia.Sa mor io,oare n-o doare ?
Sa vezi ce mi-o iau ! da' n-am putut sa tac.N-am putut si pace !

Pe cat pui pariu ca te gaseste aci'... s-a dus draq topicul nostru

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

buey,da ' s-o vezi pe Kari ce sfaturi ii dadea. Kari ,fato, te duci la inmormantarea crestineasca?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bey, am zis : nu o atinge nimeni pe gabitza pana nu-mi vad tochitura, DA???????????

sa vina sa zica la mine cine vrea sa zica ceva la adresa ei, ca il linisteste Cadana

Gabitzo, la 10 seara ma duc la doftor. adica la 3 la mine

moama ce cald e afara, sunt chiar -7 pana la -15 ptiu sa nu-i fie de deochi.

iar m-am enervat la spalat. dar e soare afara, stam cu geamu deschis, am facut 1 geamanatan din 5 si alealalte 4 nu cred sa fie destul de incapatoare... o sa vedeti voi poze cand le termin

tantzo, iar esti cu coada pe sus? a?

fetele dragi !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia in imagini
www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

bey, am zis : nu o atinge nimeni pe gabitza pana nu-mi vad tochitura, DA???????????

sa vina sa zica la mine cine vrea sa zica ceva la adresa ei, ca il linisteste Cadana

Gabitzo, la 10 seara ma duc la doftor. adica la 3 la mine

moama ce cald e afara, sunt chiar -7 pana la -15 ptiu sa nu-i fie de deochi.

iar m-am enervat la spalat. dar e soare afara, stam cu geamu deschis, am facut 1 geamanatan din 5 si alealalte 4 nu cred sa fie destul de incapatoare... o sa vedeti voi poze cand le termin

tantzo, iar esti cu coada pe sus? a?

fetele dragi !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia in imagini

CADANO, TU MA MAI PORTI MULT CU VORBA?CE 3 CE 10 ? BUEY,DACA PANA MAINE LA 5 FIX,ORA ROMANIEI ,NU VAD SCRIS NEGRU PE ALB CA AI /N-AI NEVOIE DE BANI TE-AI LINS PE BOT DE TOCHITURA,CLAR?

Semnat,
MADAM POPA

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Madam Popa, TE IUBESC

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Gabriela ai pregatit coliva si slujba pentru pestii de la generale

Bey,eu sunt mama animalelor,taratoarelor ...dar totusi ...e la mintea oricui ca o balta ramane fara oxigen,mai ales daca e inghetata

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

asta era cu ideea matzei necorpsiate, examen balistic al alicei si proces la Haga !Ionica ! Fratele meu,unde nu-i nici Dumnezeu nu cere !

Gabriela

mei, ce nebuna esti! si io care am raspuns frumos...vezi io-s vecina cu ea acilea...si...si tre sa ma port frumos.

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:

buey,da ' s-o vezi pe Kari ce sfaturi ii dadea. Kari ,fato, te duci la inmormantarea crestineasca?

Gabriela

tu nu te-ai prin s ce era cu ustensila de gradina?
te las sa-ti imaginezi.

radeti voi radeti, da d_KGB e cu ochii pe noi. cand o raspunde pe acile si ne-o tavali pe jos, cum ii obiceiul...deocamdata cred ca-i doar cu antenele intinse...

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:

Gabriela

da tu, poate mananc si eu o coliva, ca-i duc dorul! imi place aia pe care o face soacra. da cum n-a facut nici un parastas cat a stat la mine....

misha, pe unde-o umbla? au napadito musafirii si pana nu-i gata carnatii si damigeana nu pleaca!!!

Kari
"
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Bey, da' slabit fara bataie nu stiti? Eu asa ma tonifiez, nu slabesc.. IN PUII MEI! Si ce-i cu pestii, cu coliva? Mereu imi scapa cate ceva

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

daaaa,ce e cu colivia?
sa bagam si noi un oki

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput