Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cristi este tot mai terorist, am ajuns la concluzia ca numai la gradinita s-ar putea sa-l faca sa se dezlipeasca de piciorul meu, si nici atunci nu sunt sigura, este super mamos, l-am lasat cu mama si a urlat pana m-am intors, am incercat sa ma retrag din camera sa stea fara mine si sa se joace nu a tinut....am plecat sa o duc pe mama la metrou, a urlat pana m-am intors(a ramas cu tati), dupa ce m-am intors si a vazut ca sunt singura a urlat dupa ''ma''....imi vine sa urlu si eu.......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Cecilia, Roxana a-ti apucat sa sunati?

Eu azi am stat acasa pt ca suntem amandoi raciti (eu si Mario), iar mama m-a lasat cu fundul in balta.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iaca am facut si calculul in cm pe celalalt link si fie-mea va fi cat mine, iar Bubu cu putin mai inalt ca tati. Exact cum ma asteptam!

Cecilia, si eu am 1.63 si mi se pare ca la 58 de kg arat rezonabil. Sigur ca in tinerete aveam 52 kg si ma simteam grasa, dar trebuie sa adaptezi pretentiile situatiilor date (peste 30 de ani, 2 copii).

Ali, imi pare rau ca a fost bolnava pitica, multa sanatate.

Betty, nu am sunat nicaieri, azi am avut o zi crunta. Nici la un generalist nu am ajuns, am o cistita pacatoasa si o tratez dupa ureche. Nu m-am mai plans pe aici dar s-a agravat situatia, musai sa ajung si cu asta. Dar cand?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Betty, nu m apucat sa sun, maine am pe lista prioritatea asta

Roxana, tu chiar arati super bine, posibil sa te simti bine in pielea ta unde faci gimbnastica si masaje, dar eu simt ca sunt o balena plina de celulita..........e adevara ca situatia s-a schimbat, dar totusi tb sa slabesc, dupa nastere aveam 57, ajunsesem pe vara la 55kg fara sa fac nimic....... acum am 59

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Eu am avut o zi tare agitata si plina, dupa cum s-a vazut nu m-am ocupat sa termin capitolul. Ceea ce nu voi face nici acum, abia astept sa culc si fata si sa ma bag la nani. Bubu este din ce in ce mai agitat si nervos, nu prea ma mai inteleg cu el, nu vrea sa faca nimic. In seara asta m-a obosit mai rau ca atomica.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Cecilia, nu arat super bine, nici mie nu imi place ce vad in oglinda, dar sunt mai realista in asteptari. Deocamdata nici 58 nu mai am, am de lucru sa revin pana acolo, o sa vad eu atunci daca sunt multumita sau nu.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara fetiliii
nu prea am reusit sa intru pe net cu atatea pe cap,
am ajuns cu bine martea trecuta si de atunci sunt intr-o fuga continua,scoala (ma asteapta 3 examene) fata la gradi,catelusii i-am vandut si in casa mea lipseau doar serpii cand am ajuns...

colac peste pupaza,am ajuns azi la urgente fiindca toata noaptea m a durut burta si de dimineata am sangerat putin,toul e ok cu bebe
nu se vede de unde durerea doar cred ca din cauza jongleriilor ce le facea micutul in burta sarea si se dadea peste cap de mama focului,si doctorul se uita minunat
Ebonee doar dormea in burta,de cate ori am fost la eco ea dormea,o puturoasa de fetita,
bebe are 10s si 3z,nu ii lipseste nimic dar pe mine ma doare in continuare burta,noroc ca mi-am luat o sacosa de no-spa de acasa

cam asta e,incerc sa citesc cate ceva din urma dar nu cred ca am sanse,fata e calare pe mine cand ma vede la calc si urlaaaa

va pup deocamdata si va urez noapte buna

pozici

Ebonee (02.10.2007)
vine BEBE 2
10+

Mergi la inceput

sa nu uit,tot fetita imi doresc

pozici

Ebonee (02.10.2007)
vine BEBE 2
10+

Mergi la inceput

danielle, sanatate multa si daca iti doresti fetita, atunci fetita sa fie.
Nu ne-ai spus ce ati hotarat, ramaneti acolo sau mai viseaza sa vina acasa al tau sot????

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

danielle, sanatate multa si daca iti doresti fetita, atunci fetita sa fie.
Nu ne-ai spus ce ati hotarat, ramaneti acolo sau mai viseaza sa vina acasa al tau sot????

poze noi

asa crestem

cred ca stam pana nasc apoi verde acasa
nu stiu de ce si cum dar m-am simtit extraordinar cand am fost acasa,cand m-am vazut iar aici si singura,m-a apucat depresia

pozici
vine BEBE 2

Mergi la inceput