COMET Body Contour sau...din nou despre grase !
Vad si revad si iar revad o reclama la COMET Body Contour , un gel anticelulitic minune , de productie suedeza cu un pretz de 50-60 euro.
Stau , ma uit la tv si visez cu okii deschisi la cum as arata io daca l-as folosi. A facut ceva minuni avand in vedere marturiile celor care l-au folosit. Nu stiu , mie reclamele in care apar persoane obisnuite si vorbesc despre efctele miraculoase ale produsului si mai arata si poze de tipul "inainte si dupa" mi se par cele mai reale. Ca si ei pot minti sau , hai sa zicem exagera , iar pozele pot fi falsificate , si asta e posibil...
Voi ati folosit ? E atat de minunat precum il descriu doamnele respective ? Pote ma lamureste cineva ...
Multumesc anticipat !
PS : Imi cer scuze daca subiectul a mai fost atins , dar nu ma pot folosi de butonul "cautare" !
Raspunsuri
Dana P spune:
Eu am folosit doar creama anticelulitica de la Gerovital, si sunt foarte multumita de ea.
liviab spune:
Draga Flower,
nu am auzit despre gelul respectiv, dar as vrea sa te lamuresc cum e cu reclamele in care apar persoanele "obisnuite" care povestesc despre cum le-a schimbat viata un produs sau altul.
Nu este vorba decit despre o tehnica de realizare a unui spot publicitar - "testimonial" se cheama care este foarte folosita (tehnica) in cazul unor produse tocmai datorita impactului foarte mare pe care il au astfel de reclame asupra segmentului de public vizat. Acele persoane obisnuite sint platite pentru ce fac "pe sticla". Nimeni nu spune, Doamne fereste, ca reclama e "mincinoasa" dar, ca sa pastram un echilibru, nici nu e cazul sa ne imaginam ca efectele unor astfel de produse sint miraculoase. De obicei, aceste persoane chiar au trecut prin tot felul de programe de slabire, infrumusetare etc., dar schimbarile senzationale pe care ni le prezinta ei in poza "de dupa" nu reprezinta doar rezultatul folosirii produsului X sau Y, ci mult mai multe lucruri pe care noi nu avem cum sa le stim: de obicei luni de munca asidua, tot felul de alte tratamente etc.
Concluzia la care am ajuns eu insami, fosta slaba, fosta grasa, actualmente iar din cauza deeste cea clasica, cea care te intimpina sub forma de slogan pe peretele oricarei sali de fitness: "no pain, no gain".
Nu cred in solutii miraculoase, nu cred in dobindirea de rezultate din fotoliu, fara efort.
Experienta mea de lepadat 30kg intr-un an fara urmari pentru piele, muschi etc. imi spune ca numai cu efort sustinut, vointa, alimentatie supravegheata, sport, combinate cu solutii cosmetice, poti sa arati asa cum visezi.
E trista concluzia, dar crede-ma ca am ajuns la ea dupa ce am halit si eu citeva seturi de pilule minune si dupa ce am incercat si eu citeva aparate care garantau ca ma culc Miss Piggy si ma trezesc Miss Univers fara sa misc vreun deget. Ca eram cam disperata.
Iarta-ma daca te-am dezumflat cumva, nu asta a fost intentia mea. Oricum iti doresc succes in ce incerci si orice ai folosi sa dea Domnul sa arati si sa te simti, vorba amercianului, "like a million bucks"!
Flower spune:
Multzumesc tare mult , fetelor , pentru raspunsuri ! Imi pare rau ca nu e nimeni pe aici care sa fi simtit efectul gelului respectiv pe propria piele.
Ar trebui sa fiu realista , dar e asa de frumos sa visezi cu okii deschisi...
Io mai astept !