Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

MariaK ce tare esti cu pietrele in buzunar , bine ca si eu va suspectez pe tine si pe plici plicide astfel de fapte
ina felicitari pt analize daca chiar ai dubiiincearca sa le refaci la alt laborator, numai sa fii tu linistita si impacata ca totul ese bine
florinela79ce harnicuta ai fost , eu nu zic ca de nerabdare le-am spalat din decembrie dar cred ca o sa le mai spal o data mai aproape ca sa fiu sigura ca nu prin praf

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Singurele persoane care nu vor cezariana si incearca sa ma convinga sa nasc normal sunt: mama (ea ne-a nascut prin cezariana pe amandoi, si in anii 70 se taia vertical, pe langa o cicatrice urata,are si probleme medicale), soacra si bunica.
In general personele invarsta se opun..restul sunt deacord cu cezariana - in cazul meu.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

neata fetele, si eu imi fac griji pt mihaelacg, sa speram ca e f ocupata si nu are timp sa ne scrie...miha te asteptam cu vesti bune

30+ sau

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata dragalasele
fetelor, superbe pozele, ce sa zic, eu oricum aveam ideea fixa ca femeile gravide sunt foarte frumoase, dar acum m-am convins; stralucirea aia venita din bucuria de a fi mama..........nu o obtii cu nici un machiaj.
am fost si noi la doctor ieri, ca de obicei am venit foarte bine dispusa (ce mult conteaza doctorul ales); evident ca el imi zice sa o iau mai usor, eu ii zic ca nu pot si continuam discutia asta la nesfarsit pana ma ameninta; mi-a dat un listoooooooooi de analize de facut, inclusiv glicemia provocata (ca eu aveam cateva kg in plus inainte si diabet in familie- iar tratamentul de fertilizare a fost bazat pe antidiabetice si a functionat de minune- eu va scriu astea ca sa vedeti in ce conditii se recomanda, sa nu va faceti probleme ca nu vi s-a dat de facut), plus hemograma, coagulograma.....si multe altele; mi-a zis sa nu ma crizez daca am rezultate proaste la analize, mai ales colesterol, trigliceride care zice el cam cresc in ultimul trimestru. Imi place mult cabnd ma pune in tema, inainte de rezultate, sa stiu la ce sa ma crizez sau nu.
de antitetanos a zis ca lasa la alegrea mea daca fac sau nu, nu e obligatoriu, nu face nici rau...inca mai studiez problema; omega3 nu mi-a recomandat sa iau, a zis ca nu e asa sigur ce efect are - nu asupra copilului neaparat, cat asupra reglarilor din organismul meu, care cica ar fi mai bine sa fie facute natural -adica sa lupte corpul singur cu colesteroale si grasimi... deci nu o sa iau.
in rest, colul e cam pe la limita, dar inca bine (32), dar totul facut fara exagerari

diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ina, patutul e comandat, si dulapul la fel, vin intre 2-6 martie. Carutul e platit, e la depozit, avem cadita, cantar (primite) si promisiuni de interfon, pompa, incalzitor. De la farmacie odata cu medicamentele si lotiunile lui bebe imi iau bibe, deci nu ma las eu asa in voia sortii

Plici, da, numai tu te vezi grasa, asta este clar! Esti slabuta tare, doar burtica e mare.
Eu sunt stresi, pt ca niciuna din voi, cu toate kg puse, nu a ajuns nici la greutatea mea cand am ramas gravi. Eu acum am spre 90, deci am motive sa ma sperii, nu? Noroc ca nu m-am "buhait" si sper nici sa nu se intample.

Florinela,ce harnicuta . eu mai stau. Dupa morfo de 32 ma apuc de hainele mele si de bagaj si abia apoi de ale lui bebe, pe la vreo 34 sapt asa, sper sa am rabdare pana atunci. Ca eu le tin in lada de la canapea si mi-e teama ca sa prafuiesc.

30+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Apropos de analize. La mine calciu si fierul sunt jos de tot. Calciu mai putin, da fieru tare si mi-a dat calciu efervescent si fier + acid folic. Ieri, dupa prima zi de calciu m-am simtit f rau - burta intarita, contractii, dureri jos, bebe agitata. Asa ca am sunat azi la dr. si mi-a zis sa il opresc pt mom si sa incep fierul si acidul folic. De fier mi-e frica rau ca ma constip, dar mi-a zis ca trebuie neaparat sa il iau, ca deficitul e mare si se mai pierde...

Despre antitetanos a zis ca unii recomanda, altii nu. Ea a zis ca a ales sa nu il faca, cand a nascut acum 27 ani, asa ca voi sta linistita.

30+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

plici gata e putin spus.... deja sunt constant un pachet de nervi. terorizez colegul big time! daca ma pupa ma sufoca, daca nu, nu ma iubeste, daca imi cere ceva, de ce nu-si ia singur, daca-si ia sau face ceva, nu stie cum etc. ma mir ca nu ma strange de gat
si toate astea de ce?! noaptea dorm in reprize de 10-20 min, cu 10 drumuri la baie chiar si pt un picurel, nu am stare, nu am somn, nu-mi gasesc pozitia, ma doare noada, soldurile, sub burta, putzica etc. plus ca horca/sforai ca ultimul animal preistoric de ma trezesc chiar si pe mine.
acid am cu carul, nu pot trai si nici manca din cauza lui. parca imi iese si pe nas si pe ochi. e horor. daca e adevarata vorba ca vine bb cu mult par cand ai acid (desi ma indoiesc profund), a mea o sa vine cu ditai pletele.
sunt foarte umflata la fata si la maini (cred ca de la apa pt ca beau 1,5-2l in 2-3 ore), am niste buze pt care orice pitzi veritabila ar omori, ma misc ca si o rata, cracanata rau si parca lasata usor pe spate, nu mai pot sa ma incalt, aplec, nici o haina nu imi mai e buna (traiasca garderoba sotului, insa pacat ca el are 1,90 si eu 1,65 )
ah! era sa uit! de o saptamana ma dor si tzitzi ingrozitor
deci "gata" este echivalentul la mine cu pragul depresiei noroc ca se preconizeaza ca mai am cam 4 sapt.

Maria 33+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Aoleu, Maria, ne sperii cu starile astea. Sincer, si eu le am si simt cum cresc de la zi la zi, sper insa sa nu ajunga asa tragica treaba

30+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Buna dimineta fetelor, ca in sfarsit este si la mine.....mai buna, dupa o noapte in care am dormit . Fetelor, cele care aveti probleme cu somnul, aveti vreo solutie care sa functioneze, ca eu nu mai stiu ce sa fac seara, ma rog mai spre dimineata , ca sa pot adormi?

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Nu vreau sa fiu "naspa" dar atit am citit despre cite probleme pot aparea in sarcina, mai ales in trim III, incit am avut un foarte mare stres referitor la aceste analize. Iar ieri nu mi-a venit sa cred. Precizez ca, in afara de acid folic, nu am luat alte vitamine sau suplimente. Locuiesc si intr-un oras mic si-mi fac griji ca laboratoarele nu-si fac bine treaba. In fine, cel mai bine e sa le refac sa scap de stress. Sau de...paranoia

Nu ma certati, va rog

Ina, eu te inteleg perfect, ca aceeasi teama am avut-o si eu, si toata lumea mi-a spus ca sunt paranoia, dar ca sa ma linistesc eu am refacut analiza si era vorba de...... triplul test, la care desi rezultaul era negativ cu o probabilitate mica, valoarea HCG era muuult peste mediana. Asa ca am ales sa-l refac, asa pentru... paranoia mea, si la o saptamana valoarea HCG era ok, ceea ce m-a linistit. Asa ca eu te sustin, daca vrei sa le refaci... nu mai sta pe ganduri, du-te

Carmen 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Maria_K,
nu gasesc emoticonul ala care se tavaleste pe jos de ris...
esti o deprimata foarte amuzanta, ti-ai pastrat simtul umorului, ceea ce ma face sa cred ca...mai rezisti tu cit mai e nevoie. colegii de apartament cred ca in proportie de 90% sint pusi la colt si tratati ca sclavii, cum spui tu,; la fel e si la noi, ba ma crizez ca ma calareste toata ziua, ba bocesc ca nu ma mai iubeste si ca-s urita si grasa...
de dormit eu inca dorm bine, ne culcam pe la 22-23, undeva intre 2-3 am de facut o excursie la baie, apoi la 5.30 se trezeste sotul si ma mai duc si eu inca o data la baie si imi pun utrogestanul de dimineata....si ma trezesc apoi la 8.30-9, dar pt ca nu mai pot sa dorm, nu de altceva.
cu pipi deci nu e asa de grav (cu exceptia zilelor in care imi respect "norma" si chiar reusesc sa beau mai multe lichide); e rau numai atunci cind face bebelina cite o intindere sau rotire sau ceva, de-mi foloseste vezica pe post de perna, caz in care efectiv am senzatia ca ma scap pe mine. se pare ca INCA nu am reusit sa ud chiloteii...
deranjante sint ceea ce numesti tu cred "dureri de putzica"; le am in general dup-amiaza spre seara, se trag de la pozitia in pat si de la relaxarea ligamentelor, si la mine sint ca niste intepaturi scurte si neplacute in toata "zona". asta ca sa nu mai zic ca cred ca am reusit sa "cultiv" niscai hemoroizi interni, ca nu se simte nimic decit imediat dupa ce "ies", in schimb senzatiile sint...minunate !

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput