Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

carmencar La multi ani!!

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

rivali - analizele normale de sange si urina le-am facut la medsana pt ca dau rezultatele f repede pe fax, deci scutesc un drum si de dimineata pana seara stiu cum stau. pt streptococ m-a trimis medicul neaparat la medicover(care sunt dezastru)dar mai nou s-a deschis un cabinet chiar gard in gard cu mine asa ca imi convine sa merg aici imediat cum ma dau jos din pat sper sa nu faca gresheli la laborator.

celulita - vad ca am deschis cutia pandorei. nu putem decat sa speram ca este specific sarcini si bineinteles celor "n"kg puse ceea ce ar insemna ca scpam de ea o data cu burtoiul

hiperaciditate - multumesc tuturor pt raspunsuri. am luat maalox si rennie, dar vad ca contin destul de mult calciu...o sa incerc sa iau doar cand ma urc pe peretzi.

alina.n - woooow eu schimb prefixul, tu intri in luna a 7-a....unde a zburat timpul? parca mai ieri ne incurajam reciproc sa trecem cu bine de 12 saptamani

carmenada - scuzeeee...repezita mai sunt.macar stiu sigur ca sunt prima care ti-a urat anul asta

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

carmencar - LA MULTI ANI!!!!!
macar de ziua ta intra si da de veste cum ca esti bine

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Asa este Aris, si in curand ne vedem intreband ce papa sa-i dam lui bb, ce hainute sa luam,ehee timpul asta.

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, VA ROG aruncati un ochi aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131465

chiar si 5 euro conteaza, peste ceva timp ar putea fi ORICARE dintre noi in locul acestor parinti ( chiar daca suna dur!!))

Mami de fetita si de baietel 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eseea, ai dreptate, oricui se poate intampla !!!

32+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

[quote]citat din mesajul lui lysbeth
Referitor la sex: eu am facut pana cu o zi sau doua inainte de nastere data trecuta. De ce nu mai trebuie sa facid e la 32 de saptamani? Mie nu mi-a zis nimeni nik pana acum
Oricum acum nu am chef nici sa ma pici cu ceara dar sunt curioasa:p

In legatura cu dupa sapt 32, din cate am inteles eu, este recomandat sa se folosesca "latex" (in nici un caz ca trebuie scos din program) pentru ca, "zemurile" domnului contin niste substante care pot declansa nasterea prematura.

Carmen 27+

Aha, m-ati lamurit !!!Sincer, mie doctorul nu mi-a pus nici o interdictie, hormonii isi fac de cap asa ca...ma simt bine !!!

32+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Carmencar, La multi ani! Multa sanatate tie si bebelusului tau si o nastere usoara!

mihaela

30+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

[quote]citat din mesajul lui lysbeth
Referitor la sex: eu am facut pana cu o zi sau doua inainte de nastere data trecuta. De ce nu mai trebuie sa facid e la 32 de saptamani? Mie nu mi-a zis nimeni nik pana acum
Oricum acum nu am chef nici sa ma pici cu ceara dar sunt curioasa:p

In legatura cu dupa sapt 32, din cate am inteles eu, este recomandat sa se folosesca "latex" (in nici un caz ca trebuie scos din program) pentru ca, "zemurile" domnului contin niste substante care pot declansa nasterea prematura.

Carmen 27+

Aha, m-ati lamurit !!!Sincer, mie doctorul nu mi-a pus nici o interdictie, hormonii isi fac de cap asa ca...ma simt bine !!!

32+ cu Alexandra

..? cum era asta...? :P

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Fetelor eu imi zapacesc copchilu' de cateva ore cu Mozart si vad ca se invarte prin burtica si boxeaza intruna. Da' nu stiu ce efect are asupra lui: i-o fi placand si dirijeaza sau imi solicita disperat sa "schimb placa". Nu-i prima data cand "asculta" dar parca abia acum "pricepe". Daca-i seamana lui taica-su in privinta gusturilor muzicale atunci ar trebui sa-i pun mai degraba rock dar eu insist sa-i formez baiatului cultura muzicala ! Si la cantecelele pt. copii mai suteaza dar acum parca-s la loviturile de pedeapsa! Ai vostri ce asculta??

Punctez si eu la capitolul celulita de la genunchi in sus, vizibil mai mult cand strang pielea, dar totusi existenta!

La capitolul , slaba miscarea, nu am avut motive de interzicere, numai ca ia cheful de unde nu-i, hormonii responsabili si-au luat concediu prelungit! Am citit ca in trim.II, sa te tii bine ca-ti vineeeee un chef, imi si anuntasem sotul sa stea pregatit , dar am intrat in trim.III si-am ramas doar cu asteptarea!

mihaela

30+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput