Chamonix, perla Alpilor, info si hoteluri

Chamonix, perla Alpilor, info si hoteluri | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

www.supereva.ro/info.asp?id=1657" target="_blank">Chamonix - perla Alpilor, informatie despre minunatia Alpilor
si
www.supereva.ro/info.asp?id=1658" target="_blank">Hoteluri de lux in Chamonix

informatii pentru o vacanta la ski de neuitat!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Confirm, coborarea pe ghetarul de la Argentiere de acum cativa ani ramane cea mai frumoasa amintire a mea de la schi. Extraordinar (am si avut noroc de vreme buna, vizibilitate excelenta) !

Ce-as avea eu de obiectat la Chamonix : e oras nu statiune de munte, mie imi place sa ies din casa in clapari si sa vin pe schiuri pana la hotel, cabana, in masura posibilului. La Chamonix cam trebuie sa iei autobuzul, sau sa mergi cu masina si sa te invarti dupa loc de parcare etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritah spune:

Confirm, eu am fost vara, foarte frumos. Daca mergeti vara acolo, luati-va si haine groase. Noi am venit culmea din Toronto, cu bluzite,tricoase si ne-au lovit la Aiguille du Midi -15 grade CELSIUS de nu ne-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Noi am fost in vacanta de iarna intr-o statiune in apropiere de Chamonix. Intr-o zi am auzit la radio un comentariu care m-a amuzat: turistii straini pronunta "Chamonix" cu "x" care se aude, francezii zic "Chamoni", cu accent pe ultima silaba, s'il vous plaît, iar cei din regiune spun, nonsalant, "Cham".

Mergi la inceput