FIV 210

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

iana_mari

korapop au sosit rezultatele, ...mi-au iesit ok,banuiesc ca ai aflat si tu deja...astept vesti de bine

cat sau ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Iana, DD sa il odihneasca!... am simtit ca ceva sa intamplat pt ca nu ai mai intrat de mult pe forum!Imi pare nespus de rau si te inteleg perfect!
... eu sunt aici dupa perdea, citesc zilnic dar pt. ca nu am inca un plan, nu prea am nici ce scrie!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Am intrat pe fuga sa va spun ca mie si sotului meu ne-a iesit ok cariotipul genetic.Am fost azi la dr. Luca sa iau analizele,e o draguta si am aflat ca dr. Cocei e plecata din tara.Stie cineva cand se intoarce?Eu am inteles ca pe miercuri-joi,cam asa.

Bravo Catank, eram sigura ca ne va iesi bine,am mai "scapat" si noi de niste bani ,nu ?

Cristal scumpa sa fie cu noroc nr. 5!Ar fi cazul!!!Te pup si Doamne ajuta!

Maria08 in sfarsit ai ajuns la start!Bafta maxima!!!!

Cristinici,Iana si fetele care m-au felicitat pentru renuntarea la fumat,va multumesc,dar eu una ma voi considera "vindecata" doar dupa ce va trece macar o jumatate de an sau chiar un an,pana atunci....totul e incert,desi eu zic ca rezistam bine,chiar nesperat de bine...."unde-s doi ( eu si sotul meu) puterea creste si dusmanu' nu sporeste"

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor ! Are nevoie cineva de Progesteron injectabil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora si Catank ati inlaturat o cauza din calea esecurilor fiv.
Kora eu am trecut prin perioada asta (ti-am mai povestit eu odata),vei avea uneori motive sa te apuci sa ignori momentul si sa te gandesti la altceva.
Antosit ce planuri ai pe viitor,anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Maria08
imi poti spune te rog in a cata zi de cm esti ? am inteles ca incepi diphelerine maine si faci fiv cu dr Dracea .
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Catank, Kora:Ma bucur ca rezultatele sunt bune,de acum puteti face planuri. Asteptam sa veniti cu vesti.
Evy:Eu fac protocolul lung se pare, maine sunt ziua 22 de CM. Tu in ce stadiu esti? tot cu ea vei face? iarta-ma daca ai mai scris si nu am retinut.
Am si eu o mare rugaminte, pentru fetele cunoscatoare: eu am diphe si gonal.....nelamurirea mea ; nu stiu cu ce ace si seringi pot face diphe.....am gonal de 75UI si voi face 2 o data, credeti ca as putea sa folosesc seringa preumpluta cu solvent care ramane pentru a face dipherelinul??? Asta ar insemna sa am deja 11 seringi , dar pentru restul ce seringi si ace sa folosesc......nu stiu daca m-a inteles cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Maria, mergi la farmacie si cere seringi pentru insulina! sunt micute, cu ac f subtire, perfecte pt injectiile subcutanate, n-o sa te doara deloc.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Iana mari, catank imi pare rau pt asa un necaz!

Maria, cumpara seringi pt insulina. nu stiu daca am inteles bine cu solventul, dar daca ai 2 flacoane de facut,folosesti un singur solvent, insa pt acelasi produs (ex: gonal). nu cred insa ca poti sa amesteci tot, adik dipherelin si gonal.

eu am avut azi punctia si au rezultat 3 ovocite, mai mult decat speram. stau ca pe ace acum sa vad cate se fertilizeaza...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, eu am primit de ieri schema de tratament si pe 25 incep inhibarea, iar pe 2 feb incep stimulare cu 4 menogon...e mai mare doza fata de prima oara. Sper sa nu fie prea mult; data trecuta am facut 2, 3 si cateoadata 4 menogoane, dar mi se pare cam mult 4 din prima zi. Intradevar nu am raspuns nici bine pentru ca am avut 7 foliculi in care erau 3 ovocite mature, din care mi-au iesit cei 3 embrioni; dar parca ma gandesc ca este mai bine sa ai putine si bune; bine pe de alta parte, daca sunt mai multe eviti sa faci mai multre fiv-uri si se poate incerca si cu embrioni criogenati

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput