Tatuaj cosmetic / cicatrici cheloide

Tatuaj cosmetic / cicatrici cheloide | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Va rog, inainte de toate, NU mutati subiectul la clinica virtuala, pe acolo nu trec fetele

Sa va spun problema mea, asta pana sa ajung la med. dermatolog.

Spuneti-mi va rog, daca vreuna dintre voi are predispozitie pt a face cicatrici cheloide si are deja (din pacate) si si-a facut tatuaj cosmetic (buze, pleoape) sau macar vreun tatuaj micutz oriunde.
Spuneti-mi daca e totul ok sau ati avut probleme cu cicatrizarea.

Eu am cateva cicatrici cheloide de la operatii (apendice, cezariana, alta op pe brat si gauri de cercei). Insa as vrea sa ma tatuez, sa ma trezesc in fiecare dimineata machiata, dar nu as risca sa dau in altele ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna!
Eu iti multumesc ca ai deschis acest subiect, pentru ca sora mea are cicatrici cheloide dupa 2 operatii. Si chiar intentiona sa mearga sa isi tatueze sprancenele. Noi nu ne-am gandit la asta pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

spuneti-mi si mie ce sunt aceste cicatrici? Ca am tot auzit de ele, dar nu am gsit nicio explicatie clara. Multumex.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Scuze pentru off-topic,nu am cicatrici cheloide dar am facut 5 machiaje semipermanente.5 cabinete diferite,trei aparate diferite,4 tatuaje pentru contur buze si unul la ochi(esuat;durere mare,lacrimat,nu a prins culoarea).Cele 4 facute in..hmm,in decurs de 5 ani cred.Am si vazut cateva persoane care fac acest lucru de cativa ani,doua dintre ele le vad zilnic.Nici uneia dintre noi nu i-a rezistat pigmentarea mai mult de un an jumatate.In sensul ca,dupa cca 1 an,incepe sa se depigmenteze si,incet-incet,se sterge.Si nu uniform cum des citim in advert-uri;arata ca un lip liner aplicat cu spatii si decolorat.Ca sa nu ma lungesc prea mult:daca vrei sa continui sa faci acest machiaj toata viata,super atunci,e o idee buna.Daca,insa,la un moment dat vei vrea sa renunti,nu ai cum sa-l stergi decat asteptand sa se depigmenteze cu timpul(dureaza cel putin doi ani,in care va trebui sa folosesti un contur de buze zilnic ca sa aiba un aspect decent)si nu se depigmenteaza uniform cum am spus mai sus.La ochi eu si acum am un punct negru ramas,plus o cicatrice fina rosie(acum 4ani am facut tentativa),la buze astept inca sa se elimine,ultimul l-am facut acum 2 ani.

Mergi la inceput

Tzuni,uite aici:
http://www.chirurgie-estetica.ro/cicatrici.htm#b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui dooku3

Tzuni,uite aici:
http://www.chirurgie-estetica.ro/cicatrici.htm#b

Multumesc frumos.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Problema mea mare e ca sunt o puturoasa si o comoda, nu ma machiez niciodata de lene ... dar idea sa fiu mereu machiata e dementiala.

Tzuni,

Mergi la inceput

Cu placere Tzuni:-)
(spor la slabit!)
Asta m-a incantat si pe mine initial,faptul ca o sa fiu machiata cand ma trezesc,comoditatea.E super ideea daca te tii de ea,daca mergi in fiecare an la retus.Altfel,cel putin pentru mine,a devenit o pacoste.Abia astept sa se depigmenteze de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dooku, merci tare-tare mult de explicatii si lamuriri, la astea chiar nu m-am gandit si nimeni nu-ti spune ce te asteapta pe viitor ...

Mergi la inceput