*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Sciu aici un mesaj Arcadiei, pentru ca nu am primit nici un raspuns de o luna, nu raspunde la mesaje..
imi cer scuze ca dau buzna la voi, dar..
ARCADIA, asa cum tu ai primit produsele de alte fete mi se pare o totala lipsa de bun simt sa nu trimiti produsele castigate de mine si de alte fete de pe forum. Daca nu ai timp, ai probleme, nu trebuia sa te angajezi la asa ceva. Niste copii asteptau produsele de Mos Nicolae sau de Mos Craciun. De o luna si ceva nu mai dai nici un semn, nu te scuzi, nu scrii, nu raspunzi la mesaje. de ce?nu ai chef?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Betty felicitari pt fetita.

Lavini ce putin mai este. Daca poti se ne povestesti in continuare despre cum se comporta Andrei la gradinita. Degetita este una din cele mai apropiate gradinite particulare de noi, inca ma gandesc sa-l dau si eu de la toamna la program redus.

Elteka

Mica cum sunteti? Este acum Maya peste tot cu tine? Pe noi ne bate gandul sa mergem in cuba iarna viitoare, tot fara Matei. Frumos pozeaza Maya.

vad ca vorbiti de cele 2 lucruri cu care ne confruntam si noi: dependenta de titi si somn agitat. Nu-l mai alaptez de vreo 10 luni si acum adoarme cu mana pe titi iar noaptea le cauta cu manuta. Ziua le da pupici sau ii mangaie - si nu conteaza unde suntem.

Iar asa prost ca saptamana trecuta nu cred ca a dormit niciodata. cred ca s-a trezit intr-o noapte de cel putin 7 ori. Nu vrea apa, nu vrea ceai, lapte cere cam dupa ora 4. Ma striga pe mine, nu prea accepta pe altcineva. Dupa multe treziri/adormiri ma duc si dorm cu el in pat si tot se trezeste sau si mai rau se agita si plange in somn.
Problema este ca nu are un somn legat mai mult de 2-3ore. Si ca doarme cam putin 9-10 ore, rar ajunge la 11 ore pe noapte.
Am primit un tratament de la dr hemeopat, sper sa mearga.

Si suntem contipati. Foarte rau. decateva saptamani. Am incercat niste combinatii bomba si tot nimic.

Sanatate multa la capsunici. de la noi.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Tamara tu ce numesti constipatie? Nu face citava zile kk sau face zilnic, dar tare, ca drajeurile de ciocolata? P asa face, cacareze de oaie, de mult timp, nu stiu daca e o problema, face zilnic de 2-3 ori, rar cind nu face. Dr de famile a zis ca nu e problema daca face zilnic, dar parca m-as duce la un control.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Chiquitita, si tu esti, mama, trista? Ia lasa tristetea si mai povesteste de Livia?

Mi-a placut ideea Ckristinei, cu coca pe post de plastelina. Ma gandisem si io la un moment dat, da ttrebuie sa fiu disponibila sa fc si curatenie dupa.

Hai, mai povestiti, cum va mai jucati voi, in afara de clasicele cuburi, masini, papusi, carti,...

Eu i-am printat de pe net planse de colorat (cartile de colorat care au cate 4 pag le termina prea repede, asa ca ii iau de pe net desene. Imi plac ca sunt desene mari, simple, cate un animal, cate o floare, sau peste sau personaj de desen animat,....pe pagina). Pana acum doar coloram amandoua. De ieri am inceput sa decupam, adica io decupez cu forfecuta de unghii (aia boanta, sa nu ne ranim) si ea lipeste pe o plansa A3. I-am luat lipici d-ala gen stick, usor de manevrat, nu se murdareste. SUPER!! I-a placut la nebunie !Nu mai pridideam cu decupatul, ca ea ar fi lipit continuu .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

il pe R in cada si pierd vreme..ca D doarme de la 19,40.

Kriss79, imi pare rau de confuzia creata, Dar Anne e plina de intentii bune. Lucrusoarele sunt la Kid, din cate stiu io

An Exista o reteza de plastelina facuta din faina, dau de veste cand fac rost de ea sau poate o gasesti pe site germane. se pune in cutie si nu se usuca..trebe sare multa.
si esti crima cu mamele perfecte, le stiu si io , dar io cred ca ele mai mult latra decat musca .
Si nu mi-ai scis din barlog, ma scosese un PM minunat

El, abia astept urmarea..

Chichi, scoate capul din butoi..primesti nana na..cand vroiai un bb te intelegeam..acu trimite soacra la plimbare si revino-ti

Miniu, este o fata aici pe DC a carui copil nu a primit loc la gradi. Ea era intr-un dort nu marele Nü dar legea nu spune ca gradinitzele de pe care carora locuiesti tre sa il primaeca. Asa ca anmelden-ste-l curand. sa fii sigura ca la 1 mai sau 01 iunie are loc la gradi. Si, asta daca nu te muti.

Liv, io sa supravietuiesc mi-am facut o reteta si le permut sa fac mai multe. Pe R il dau la teatru cu mama Norei si io stau cu piticii si invers la sport si inot fac cu schimbul cu 2 mamici, sau cand vine sormea pe R il dau la mama norei si pe D la mama unui baietel, apoi tre sa ii adun, dar asa merg linistita la Stuttgart, pt ca merg si schimb o gramada, mi-e teama sa ies cu masina pe autostrada dupa 2 luni de condus. mi-am facut schema si pan la schimbatul piticilor. Lui David i-am lasat un rad de bocanti, caciula si costum de schi la locul lui si geaca si restul le las la locul lu R, pt ca el este scos afara in parc si sa nu ii caute edu hainele de scos. Si mai scot niste timpi. Io tot te bat la cap sa te cuplezi ca e mai bine, pt toti.

revin..odata si odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

didialex, intentii bune?poate initial. nu sunt singura cu produsele neprimite, inclusiv de la tine venite unele..Si nu, nu sunt toate produsele la kid, caci am vb cu ea. lipsa de bun simt a fost frumos spus la cati nervi mi-a provocat..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am venit sa va zic ca noi acum ne-am trezit a adormit S la 5 si n-a fost chip sa o trezesc. am incercat cu lumina, bubuituri serioase, jucarii si nimic n-a mers. si pe la 8 jumate, dormeam si eu evident... si mama care era p`aici sa mai salveze onoarea (vase murdare, jucarii aruncate) a venit sa-mi spuna ca pleaca si m-am gandit ca e cazu sa ii dau laptele Soniei, ala de noapte, ia diuretic si se deshidrateaza. si laptele mancat, copilul butoneaza la DVD isi cara o punga de biscuiti din care mananca 2-3 odata asa ca pana maine la 3 nu ma astept sa mai doarma ... si abia ne aranjasem putin somnul...

ah, am pus poze noi cu S, in album.

si noapte buna voi celor care o sa va culcati inainte de 3 noaptea

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

An Exista o reteza de plastelina facuta din faina, dau de veste cand fac rost de ea sau poate o gasesti pe site germane. se pune in cutie si nu se usuca..trebe sare multa.
si esti crima cu mamele perfecte, le stiu si io , dar io cred ca ele mai mult latra decat musca .
Si nu mi-ai scis din barlog, ma scosese un PM minunat

Latra, latra, dar pe bune, ca daca esti mai slaba de inger, iti strica ziua .

Puteai sa lasi si tu o data de la tine si sa-mi lasi si mie satisfactia ca pt mine ai iesit la apel .

O sa caut reteta aia de "plastelina". Cine o gaseste prima, o pune aici. Reteta ...

Mergi la inceput

Madi, nu mai stiu, ati scapat de supt degetul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kriss, imi pare rau..io tot sper ca situatia se va salva intr-un fel sau altu

An, pai da..am scris pe DC ca m-ai naucit tu cu telefoanele alea si trebuia sa precizez, ca m-a mai intrebat cineva cum de zic ca-s acolo sau in park fusei odata si concomitent scriam si pe DC...chestii trestii

Liv, nu exista TV in vreo gradinitza si am vizitat destule.. Nu ar avea copii acces, ca ccc copii se joaca si in biroul directoarei, cand nu e bulina rosie pe usa, nu exista deloc acest obiect pe la gradi. Si, am observat ca nemtii asa cum isi culca copii la ora max 20 tot la fel nu isi lasa copii la TV. Ma rog..pp ca sunt exceptii, dar io de cate ori merg in vizita nu vad vreun Tv deschis. Io il culc pe D devreme chiar daca ma trezeste debreme, azi la 6,30 pt ca asa am timp pt fiecare, luat individual.

io am vrut sa il duc pe R la film, acu in vacanta, dar cica e mik, nora a fost deja si am inteles ca s-a distrat de minune. io am emotii pt momentul stingerii luminii, dar cum el face teatru cu umbre....ma sperii io dejeaba. Nu cred ca merge pus langa M al tau pt ca e lenes incurabil, nici ieri nici azi nu l-am putut scoate in park, l-am plimbat nitel pe strada, pe D il mai scoate in grup dar la R ii da alternativa sa ramana in cladire.
si da..vorbeste nontop, in vacanta isi gasise un clopotzel si atunci ne-a povestit ca la ei la gradi cel care are clopotzelul vorbeste si restul tac..asa ca noi trebuia sa nu scoatem o vorba si numai el avea dreptul sa vb.
Acu, imi spunea ca el e calutz, ii spuneam io ca tre sa mergem la tuns si el o sa fie calut, cu parul in vant..si il intreb cine l-a facut Calut...Manuela, Edu lui cea draga, care la fel are pletele in vant

stiu sigur ca mai era ceva de scris..plec la ale mele..

Betty, grijile tale in legatura cu Andrea sunt normale, as zice io. la randul meu la fel m-am stresat, chiar mai mult, nu am vrut sa ne vina nimeni cand am nascut, tot din cauza sa nu se simta R abandonat, primele 3 luni cand D era un cumintzel am fost mereu cu okii pe el, nu ne-am stricat deloc orarul..a fost bine nik de zis dar totusi si David este copilul meu si trebuie sa ne dam seama ca totusi primul a fost privilegiat ca o perioada a fost singurul, toata atentia. Pe mine ma scot din sarite persoanele care isi dau cu parereaca trebuia sa ma opresc la R, etc, etc..cand D e si ul un omuletz minunat

Tamara, azi era sa stirg io dupa tine..

Acu ca a aparut ceata lu' Pitigoi a plecat Doxinu..Frumos asa

Edit
Kay. Voi sunteti in ro?

Mergi la inceput