Scoala 156 sau scoala 117?

Scoala 156 sau scoala 117? | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Dilema mare! Asa cum probabil multi dintre parinti se intreaba, ma intreb si eu care scoala ar fi mai buna pentru copilul meu.

Am facut un short list si trebuie sa ma decid intre aceste doua institutii de invatamant. Acum ma intereseaza sa aflu, daca exista parinti cu copii la una din scoli, care din ele ar avea un standard mai inalt de pregatire a scolarilor.

Va multumesc anticipat pentru orice informatie relevanta.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Depinde ce te intereseaza mai mult. Care e mai aproape de casa; ce face dupa ce termina orele....
Eu o am pe a mea la 117. Nu stiu cat e de buna. Am ales-o pt ca are semiinternat si e cea mai aproape de casa. E in cls. a-2-a acum. Concluzia mea de pana acum este ca nu conteaza scoala; parintele trebuie sa fie alaturi de copil si sa lucreze cu el. Ce ar putea conta e invatatoarea! Sa stie cum sa-i apropie, cum sa le explice si sa nu le dea atatea teme suplimentare numai de dragul de a fi ea bine vazuta...

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Anuska, multumesc pentru raspuns!

Stiu, invatatoarea este cea mai importanta acum. Insa in mintea mea este ideea ca nivelul unei scoli este dat de catre dascalii ce predau acolo, nu? Daca sunt cadre didactice bune inseamna ca si scoala are elevi cu rezultate bune si implicit este recunoscuta ca avand un nivel ridicat.

Ca si distanta ambele imi sunt aproximativ la fel de aproape.

Astept in continuare eventuale opinii.

Va multumesc!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput