PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
anasia spune:
iulenca, nu a venit discutia despre baieti, dar o sa discut cu ea, o sa vina si momentul asta; la fete stie, si la fel ca Mariuca, zice ca o sa aibe si ea tzitzi mari (ca a lui mami); nu sunt cu "barza", stie ca a fost in burtica; sunt de parere, cum ai spus si tu, ca ei sa stie cat mai aproape de adevar si de intelegerea lor;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
Foarte amuzantii copiiiSi Alexei,auzi,pierde din timpul de joaca.Superinteligent raspuns!
Din aceeasi categorie,Alex se uita la Ioana cand o spalam si il intreb
-Ioana are cuc,ca tine?
-Nu,e taiat.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ralucaspm spune:
In legatura cu pasa si cu cuc, credeti ca pe fetite trebuie sa le invatam de acum ca e rusine sa fie in pasa goala ?
Noi o mai lasam pe Io un pic dezbracata in casa, cand o schimbam sau inainte sau dupa baie si ea mai face "gimnastica". Eu nu i-am spus nimic, dar soacra-mea ii spune ca e rusine ca fetele sa-si arate pasa.
Pana acum eu nu i-am spus deloc ca pasa ar fi ceva mai diferita de celelalte parti ale corpului. Credeti ca ar trebui sa-i spun. Ii spun doar sa nu puna mana la pasa ca sa nu se zgarie si sa o usture (o mai ustura cateodata, in trecut, cand purta pampers (a facut chiar alegie la unii) si m-am folosit de asta ca sa-i spun ca o ustura pt ca a pus manuta).
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
oanaalex spune:
Salutare.
Noi nu avem vesti f bune. Alex a facut stomach flu (gastroenterocolita) si vineri noaptea mi-a vomat de 8 ori. Ieri dupamasa a fost mai bine , chiar a mancat o banana dar azi i-am dat supa de pui la amiaz si am luat-o de la capat cu voma. Asteptam sa treaca ca altceva nu avem ce face ca tratament nu-ti da nimeni pt asa ceva. Ce e de bine e ca bea ceai, deci se hidrateaza, de mancat o sa manance el cand isi revine. Chiar citisem ca tr sa iei in asemenea cazuri pauza la mancarea solida intre 24 si 48 de ore.
Va pupam si revenim cu vesti, bune bineinteles
Oana 24+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
anasia spune:
oanaalex, multa sanatate puiului! e bine sa evti hrana solida, important este sa se hidrateze;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Imi cer mii de scuze ca nu am mai reusit sa intru. Am reusit sa depasesc momentul de stres din sesiune, acum m-am obisnuit, deja a inceput sa mearga mai bine, dupa primul 5 am mai luat un 9 si un 10. Acum sa vedem cum o sa fie mai departe, dar a inceput chiar sa-mi placa.
In rest, sunt foarte ocupata si la serviciu. Vad ca si voi la fel.
Nici n-am mai citit de mult ce ati mai scris, era sa nu mai gasesc topicul, am dat cautare. Eu ramasesem pe la capitolul trecut. Vad ca ati fost foarte active. Eu sper sa raman insarcinata cu bebe2 si cand o sa stau acasa o sa am timp berechet sa scriu, cum faceam la inceput. Ce vremuri!
Am promis ca o sa pun si poze de la sarbatori si mai recente, dar nu am avut timp de nimic. Dupa ce o sa termin sesiunea, o sa stau sa fac o selectie si o sa le pun in album.
Oana, sanatate multa lui Alexut. Si noi tocmai am scapat de enterocolita si inca mai e pe tratament cu antibiotic.
Vad ca discutati de cuc si pasa, nici noi nu i-am explicat cum e si de ce e rusine sa stea cu cucul gol. I-am zis numai ca e rusine sa puna mana acolo, ca lui ii placea sa se traga de el si el rade la noi si se trage in continuare. Oricum, e prea mic sa stie despre ce e vorba. Eu zic ca are timp sa afle si deocamdata sa-l lasam sa exploreze.
Acum va las, ca ma apuc iar de invatat.
Va pup pe toate, mamici si burtici, fara exceptie si pe piticii vostri, normal!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
oanaalex spune:
Fetelor mersi de sustinere.
Alex e mai bine dar acum e sotu la pat. Eu inca mai sper sa scap fara ca numai asta mi-ar lipsi.
Gina pentru ce antibiotic? Banuiesc ca nu pt enterocolita, ca oriunde citesti zice clar ca e infectie virala si mai bine decat propriul organism nu poate nici un medicament lupta (antibioticele zic astia de pe aici ca-s chiar contraindicate in cazul asta). Orice ar fi sper sa va faceti bine ca tare pacatoase mai sunt bolile astea
oanaalex spune:
Unde ati disparut iarasi. Suntem pe pagina 3, repliereaaaa
julax spune:
Oana,sanatate multa!
Gina,spor la invatat!
La noi Alex tuseste de vreo doua saptamani si ceva,nu i-a trecut cu siropuri,de azi a primit antibiotic.Tuseste din ce in ce mai uratVremea asta...Sanatate multa!
A,ne-a spus si noua ca Alex nu va mai face vaccinul la 2 ani jumatate,ci la 4Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
mamidestefan spune:
am scris un mesaj kilometric ..si l-am pierdut..din viteza..
asa ca ma rezum sa doresc tuturor puiutilor bolnaviori SANATATE si INSANATOSIRE GRABNICA..
in plus avem si noi o INTREBARE
ATI DAT PUILOR ULEI DE FICAT DE COD?..
DESPRE BENEFICII ..nu are rost sa vorbesc ca sunt destule info www.sagasanatate.ro/page/ro/produs1/" target="_blank">aici
ma intereseaza mai mult experiente proprii..adica a testat cineva ..si chiar face bine la puiuti?
Noi suntem bine ..Stefan a facut doar forme usoare de raceli ..le-am tratat cu succes cu siropele..si vit C..Izabella creste vazind cu ochii ..are deja 8 kg ..si ne luptam cu dintisorii (care dau sa erupa jos ..in fata)..
fug ca s-a trezit fata
la mamici..burtici..si pitici
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella