PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
crissa71 spune:
Anasia:La multi ani fericiti!Sa fii sanatoasa,multumita si implinita alaturi de cei dragi!
La multi ani!
Sarcina usoara tuturor mamicilor!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Pupici la toata lumea!
Revenim zilele astea!
norocuta spune:
anasia la multi ani cu sanatate si realizari pe toate planurile!
Draga livada...sunt si eu prin zona, dar mai mult va citesc ...si mai mesteresc la paginuta de blog...
Sunt in fuga mai mereu, ca si acum de altfel .
Am nevoie de o informatie...ca m-a lasat memoria...Va mai amintiti de Cinta, din ce tara/oras ne scria?
Va pup pe toate,
cu dor,
georgiana
Consi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norocuta anasia la multi ani cu sanatate si realizari pe toate planurile! Draga livada...sunt si eu prin zona, dar mai mult va citesc ...si mai mesteresc la paginuta de blog... Sunt in fuga mai mereu, ca si acum de altfel . Am nevoie de o informatie...ca m-a lasat memoria...Va mai amintiti de Cinta, din ce tara/oras ne scria? Va pup pe toate, cu dor, georgiana www.piersicute2006.blogspot.com |
Era o tara rusa . Letonia, Lituania sau Ucraina. Cred ca acum te-am bagatin ceata.
Ramoon spune:
La multi ani Anasia! Multa sanatate si bucurii!
am trimis si eu ceva poze pe mailul, Anasia te rog alege tu de acolo pt k noi nu prea avem poze faine de Craciun.
va pupic
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
anasia spune:
multumesc pentru urari! va doresc si voua numai bine!!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
norocuta spune:
[quote
Era o tara rusa . Letonia, Lituania sau Ucraina. Cred ca acum te-am bagatin ceata.
[[/quote]
Consi Litonia parca...cine stie orasul?
Am in lucru o pagina pentru blog unde pot pune niste "butoane" cu vremea, pentru 7 zile, pentru ce localitati aleg.
As vrea sa pun pentru toata mamicile livezii, indiferent unde se afla pe Glob...sa stie cum sa imbrace piersicuta la plimbare .
oanaalex spune:
Anasia La Multi Ani! si tot ce-ti doresti
Norocutza ca ai grija de noi si te ocupi de blog.
Am vazut si eu pozele de pe mailul comun. Ce mari s-au facut piersicutzele. Chiar vroiam sa o intreb pe Mada daca e suparici ca nu mai da pe la noi, imi era dor de blondina.
Babee noi te asteptam sa revii in forta dupa ce-ti trece supararea
Alex si-a revenit complet dupa boala dar sotul e inca cu probleme mari (la el e mai greu cu regimul fara mancare, si-l inteleg). Acum fug sa ma intind un pic cat doarme Alex ca azi am stat doua ore pe afara si m-a alergat Alex de nu mai pot (sunt 17 grade afara)
Oana 24+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21