PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

gina, succes la examene!
oanaalex, eu intru mai rar pentru ca Dc merge foarte greu la mine de la un timp, se incarca....se blocheaza...
mamidestefan,
profit ca am reusit sa deschid pagina sa va rog, sa trimiteti pozele pt album, ca sa nu ne apuce ...

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mamidestefan,nu am auzit de acest uleiFelicitari pentru ca ati scapat doar cu raceli usoareIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

nici eu nu am auzit de uleiul asta, dar sa va pove ce am patit noi... mie imi recomandase pediatra sa-i dau ulei de peste care e de fapt vit. D (nush daca e acelasi lucru cu uleiul din ficat...) cate o capsula pe zi...si i-am si dat o perioada dupa care ma intalnescu cu soacra-mea si ma ia la 3 pazeste k de ce bag in copil tot felul de vitamine, suplimente k si ei si lui sora-sa ii dadeau cand erau mici si uite cat suntem acum, intr-adevar soacra-mea mai e cum mai e dar sora-sa tripla asa k l-am intrerupt si gata. Acum clar k daca e sa pun in balanta ce zice soacra-mea cu ce zice pediatra e clar k o cred pe pediatra dar totusi ma gandesc k daca isi ia din alimentatie vitaminele ce rost are sa le mai dam suplimente?
mamidestefan, mai asteptam si alte pareri , nu tre sa te iei dupa mine, eu numai am zis ce am patit.

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramoon

nici eu nu am auzit de uleiul asta, dar sa va pove ce am patit noi... mie imi recomandase pediatra sa-i dau ulei de peste care e de fapt vit. D (nush daca e acelasi lucru cu uleiul din ficat...) cate o capsula pe zi...si i-am si dat o perioada dupa care ma intalnescu cu soacra-mea si ma ia la 3 pazeste k de ce bag in copil tot felul de vitamine, suplimente k si ei si lui sora-sa ii dadeau cand erau mici si uite cat suntem acum, intr-adevar soacra-mea mai e cum mai e dar sora-sa tripla asa k l-am intrerupt si gata. Acum clar k daca e sa pun in balanta ce zice soacra-mea cu ce zice pediatra e clar k o cred pe pediatra dar totusi ma gandesc k daca isi ia din alimentatie vitaminele ce rost are sa le mai dam suplimente?
mamidestefan, mai asteptam si alte pareri , nu tre sa te iei dupa mine, eu numai am zis ce am patit.

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

eu nu cred ca te ingrasi de la vitamina D ...dar asta e parerea mea

in alta ordine de idei..mie pediatrul mi-a recomandat PEDIA VIT D( care inlocuieste vigantolul)..pina la 3 ani ...si ca atare de la 2 ani incoace ii dau Pedia Vit D..
dar eu cred ca intre o vitamina sintetica si una naturala din uleiul asta din ficat de cod ..as prefera pe cea naturala..
si avind in vedere ca e si perioada asta mai rece ..cu putin soare ..si el e blondut (are ten deschis)..e chiar necesar sa aiba Vit D..altfel riscam sa dam in altele .

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu o fuguta sa vad ce mai faceti.
Inca mai am examene in fiecare duminica pana pe 15 februarie si pe urma ultimul pe 15 martie. Va multumesc tuturor pentru incurajari! Oana, Iulia, Anasia si celelalte fete, sunteti niste dragute!

Acum Razvan este bine, i-a trecut orice o fi fost pana la urma (cred ca totusi o complicatie cu rosu in gat de la raceala) cu antibioticul. Poate ca n-am facut bine ca i-am dat, cum ziceai si tu, Oana, dar m-a speriat, ca nu-i scadea febra nicicum. Acum la ei la cresa este epidemie de varicela, dar pe el l-am vaccinat, deocamdata nu a facut nimic, sa vedem, eu sper sa fie protejat.

mamidestefan, si eu am vrut sa-i dau la un moment dat ulei de peste, dar nu am gasit in concentratia adecvata pentru copii la noi asa ceva. Am intrebat la farmacii si au zis ca nu au. Cumnata mea i-a dat baietelului un ulei de peste din strainatate, trimis de cineva. O sa mai caut si eu sa vad daca gasesc. Chiar ma intereseaza. Multumesc mult pentru recomandarea facuta! Cred ca merita incercat.

Sper sa pot intra si eu mai des pe dc dupa ce termin sesiunea.

Sanatate multa piticeilor bolnaviori!

Acum va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

gina, succes la examene!
oanaalex, eu intru mai rar pentru ca Dc merge foarte greu la mine de la un timp, se incarca....se blocheaza...
mamidestefan,
profit ca am reusit sa deschid pagina sa va rog, sa trimiteti pozele pt album, ca sa nu ne apuce ...

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Am trimis si eu acum cateva poze de la Craciun in 2 mailuri pe contul comun. Noi nu prea am stat acasa de sarbatori si nu am facut prea multe poze de data asta, dar cateva am reusit sa aleg, desi i-am facut mai mult filmulete.

Mama lui Razvan-Andrei

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina_butnaru

Buna fetelor,

Am intrat si eu o fuguta sa vad ce mai faceti.
Inca mai am examene in fiecare duminica pana pe 15 februarie si pe urma ultimul pe 15 martie. Va multumesc tuturor pentru incurajari! Oana, Iulia, Anasia si celelalte fete, sunteti niste dragute!

Acum Razvan este bine, i-a trecut orice o fi fost pana la urma (cred ca totusi o complicatie cu rosu in gat de la raceala) cu antibioticul. Poate ca n-am facut bine ca i-am dat, cum ziceai si tu, Oana, dar m-a speriat, ca nu-i scadea febra nicicum. Acum la ei la cresa este epidemie de varicela, dar pe el l-am vaccinat, deocamdata nu a facut nimic, sa vedem, eu sper sa fie protejat.

mamidestefan, si eu am vrut sa-i dau la un moment dat ulei de peste, dar nu am gasit in concentratia adecvata pentru copii la noi asa ceva. Am intrebat la farmacii si au zis ca nu au. Cumnata mea i-a dat baietelului un ulei de peste din strainatate, trimis de cineva. O sa mai caut si eu sa vad daca gasesc. Chiar ma intereseaza. Multumesc mult pentru recomandarea facuta! Cred ca merita incercat.

Sper sa pot intra si eu mai des pe dc dupa ce termin sesiunea.

Sanatate multa piticeilor bolnaviori!

Acum va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Poze de la Viena

noi am luat de www.farmaciadeacasa.ro/lysi-ulei-din-ficat-de-cod-p-48.html" target="_blank">aici...au venit a doua zi acasa ..comanda minima e 40 ron..dar am mai gasit pe site si alte chestii de care aveam nevoie..si preturile sunt chiar bunicele..unele mai mici decit la unele farmacii

Bafta multa in sesiune sa treaca repede si cu bine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anasia

gina, succes la examene!
mamidestefan,

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Noi avem mai multe pozici de sarbatori www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/show/" target="_blank">aici ...se pot descarca usor...alege tu care iti place ...si multumim mult pentru album ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamidestefan, am luat poze
de pe mailul comun erau ale ginei si ale lui mada; le voi pune cat mai repede si pe acestea in album (in faza provizorie este pe prima pagina);
haideti, mai trimiteti poooozeee!
n-am reusit sa vad, ai trimis tania forsea poze sau altceva? daca erau poze (n-am reusit sa le deschid), le mai trimiti o data?

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,La multi ani!!!!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun !!!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput