Problema grava!!!

Problema grava!!! | Autor: simmy.d

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! Am si eu o problema,care ma macina de cand am aflat ca sunt insarcinata si la care sper din suflet sa primesc un raspuns.Trebuie sa nasc la inceputul lui august 2009,iar problema e ca am o intrerupere de 11 zile intre doua locuri de munca.Desi lucrez de la 1 septembrie 2008-la noul loc de munca-,contractul mi-a fost facut incepand cu 12 septembrie.Mi-au dus tarziu actele la ITM si pentru a evita plata unei amenzi,mi-au incheiat contractul mai tarziu.Poate salvarea mea ar fi ca pe statul de salarii am fost trecuta incepnd cu 1 septembrie(aici nu figurez cu intrerupere).La vechiul loc de munca am o vechime de 5 ani integral.Intrebarea mea este daca beneficiez de indemnizatia de ingrijire a copilului,luind in calcul faptul ca la data nasterii copilului o sa am o vechime de 11 luni la noul loc,unde figurez cu intrerupere de 11 zile in munca?Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti,macar sa ma linistesc.Multumesc foarte mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E in regula.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput