Gravidute si mamici de Timisoara (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

ttenzika juniorul meu s-a nascut cu 2.450 kg iar acum are in jur de 11 kg si multumim lui Doamne Doamne este bine sanatos , asa ca daca medicul a zis ca e bine de ce bagi in seama gurile rele ??? lasa sa fie fata sanatoasa ( "rade " ciob de oala sparta ca si eu am facut tot la fel ... nu m-am bucurat de sarcina si aveam cosmaruri pentru ca inca de la inceput mi s-a zis de "prieteni " ca dar daca ..... ) . Pentru ca esti in saptamana +38 si eu zic sa te pregatesti ca nu se stie cand e momentul pentru marea intalnire . Daca iti imaginezi ca travaliu e ca in filme cu femei urland , tinandu-se de burta , vai de capul lor .. te inseli (partea cu urlatul e la final si tine putin ) , durerile ca de ciclu sunt probabil "partea pregatitoare " a corpului tau ca sa-i faca loc la bebe ca doar trebuie sa iasa printr-o " gaura de cheie " . Numai ca aceasta pregatire mai poate dura o zi , o saptamana sau poate chiar si mai mult si unica persoana care stie exact momentul e printesa din burtica ta .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

fetele care au nascut la odobescu, spuneti-mi si mie trebuie sa iau de acasa tot arsenalul de baita lui bebe??? sampon, sapunel, creme si alte chesstii??? crema pentru iritatii trebuie sa am??? servetele umede pentru bebe??? sau am nevoie doar de pampersi si restul se ocupa ei???

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Cristina distractie placuta si sa aduci si noua cate o galeata de aer curat sa ne mai depoluam si noi .

Mihaela cum e cu faza de cont comun ?? ca parca asa am citit ca tu ai incercat ...

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

fetele care au nascut la odobescu, spuneti-mi si mie trebuie sa iau de acasa tot arsenalul de baita lui bebe??? sampon, sapunel, creme si alte chesstii??? crema pentru iritatii trebuie sa am??? servetele umede pentru bebe??? sau am nevoie doar de pampersi si restul se ocupa ei???

38+

nu stiu cum e la alte sectoare (noi am fost la prematuri ) si ma indoiesc ca foloseau sapon , sapunel ... adus de acasa ( o data le-am si vazut cum ii spalau pe bebe tinut pe o mana sub apa ce curgea de la robinet si sapunit bineee , spun odata ca a doua zi au "tapetat" geamul cu reclame ) crema pentru iritatii am folosit de la ele , pampers lasam cate 1-2 langa bebe , servetele umede pachet mic (ca mai si dispare , din pacate nu bebele nostru se foloseste de el si nici alti copilasi ... desi ele primesc si multe de la sponsori si asta am "vazut" in magazie ) . Nu stiu daca esti sau nu din Timisoara , daca esti de aici iti va fii mai usor in sensul ca iti poate aduce cineva ceea ce mai ai nevoie ( mai ales daca nu uitati si de portar ... )

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

sunt din timisoara, mersi pentru raspuns..stiti cumva cam cat e si pretul la nastere normala???.. la cat a urcat euro acum..ma gandesc sa dau lei..ca doar nu sunt nici eu multimilionara

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao.
Cristina, norocoaso! Straja, ce fain! Disractie dar cred ca deja ai plecat ca eu cam tarziu am citit:)

Miha, te tii de glume:). CE AS BEA SI EU VIN ROSU:). Dupa ce termin cu alaptatul te provoc la o sticla/un pahar:).

Ttenzika, eu am luat cu mine crema de fundulet (o dadeam si mi-o a duceau inapoi de fiecare data), pampersi.....n-am luat sampon si crema de corp dar poti duce daca vrei. s aduci hainute pt bebe si paturici, prosop pt cand il aduce in salon.
cred ca e ok daca dai 6-700 ron la nastere normala,zic eu....

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetele, in legatura cu actele...E absurd atata timp cat sunt afisate pe site-ul Primariei. Sotul meu le-a depus azi pt mine ...fara comentarii, se pare.

Am o intrebare: ce luni ati trecut pe adeverinta? la mine au fost trecute 12 luni inaintede luna de nastere; adica am nascut pe 31 iulie dar mi-au luat in calcul iulie 2007-iunie 2008. Am citit pe pagina legislativa ca s-ar putea sa nu fie ok ca la Bucuresti s-au cerut si cu luna in care s-a nascut copilul, mai ales daca copilul s-a nascut dupa data de 14 ale lunii....Te iei cu mainile de cap.....
Ce stiti de asta?

Mergi la inceput

fetelor ce stiti de ceaiul din frunze de zmeur??? am auzit ca este bun pentru laptic..dar si pentru o nastere usoara,

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Fetele, in legatura cu actele...E absurd atata timp cat sunt afisate pe site-ul Primariei. Sotul meu le-a depus azi pt mine ...fara comentarii, se pare.

Am o intrebare: ce luni ati trecut pe adeverinta? la mine au fost trecute 12 luni inaintede luna de nastere; adica am nascut pe 31 iulie dar mi-au luat in calcul iulie 2007-iunie 2008. Am citit pe pagina legislativa ca s-ar putea sa nu fie ok ca la Bucuresti s-au cerut si cu luna in care s-a nascut copilul, mai ales daca copilul s-a nascut dupa data de 14 ale lunii....Te iei cu mainile de cap.....
Ce stiti de asta?

Bravo Fancy, mi se pare logic sa le primeasca ca doar ei le-au pus pe site.
Eu am adeverinta tot asa ca tine , am nascut in sept 2008 si am din sept 2007 pana in august 2008.Sper sa fie ok.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

TTENZIKA ,pt cresterea lactatiei Galactogilul face minuni.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput