Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)
Raspunsuri - Pagina 8
Bebe Beca spune:
Galactogil am folosit eu cu succes. De fiecare data cand eram mai obosita sau suparata si scadea lactatia, hop galactogil.
Cosmeticale le preferam pe cele de la Klorane, ceva mai scumpe, dar foarte bune. Sau Mustela.
Pompa de nas am avut batista bebelusului, care se ataseaza la aspirator. Daca bebelusul este obisnuit de mic, este excelent. Aspira perfect.
Forfecuta am folosit-o pe a mea, cu grija sa nu il intep pe bebe. Ii taiam unghiile cand dormea. Apoi, cum crestea a devenit mai usor, pentru ca statea linistita si privea (dupa cateva sesiuni de educare in acest sens).
Iar momentele astea de recesiune ma sperie mai ales pentru ca imi este groaza sa fie mai rau decat pana acum, noi plecand de la rau la un anumit nivel de confort.
Va pup.
Ioana 
24+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
laurraa spune:
Buna fetele!
Abia m-am intors de la salon unde m-am epilat tooooaaataaaa
si nu m-am abtinut sa nu ma spal si aranjez si pe cap, apoi am fost si am papat o ciorbita si acum din nou la pat ca iar m-a luat durerea de spate.Innebunesc cu durerea asta.
mh, nu m-ai speriat, din contra, m-ai linistit
iubita, cunosc faza cu sotul ca nici al meu nici nu a vrut sa auda sa intre sa-l vada.Daca mai mergea cu mine statea pe hol.Dar mi-a promis ca la 23 de saptamani la morfofetala merge.
BebeBeca, ma ingrozeste cursul asta. Noi avem numai rata si chirie (caci din martie incepem casa) aproape 1000 de euro plus celelalte cheltuieli la casa, benzina, manacare, sarim destul de mult.Nu mai pun si iesirile, cosmetice, coafor, plimbari,haine, diverse care vin ca moft...Cred ca o sa ajungem sa ne gandim cum inlocuim maincarea si cum facem sa ne descurcam.La ratele in euro cel putin ne-a rupt.
Cum o vrea Dumnezeu.
20 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
philip spune:
voiam numai sa spun ca eu am cumparat la philip o unghiera micuta si cu asta ii tai unghiile lui philip si acum. recomand cu caldura unghiera in locul forfecutei:
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://pics.drugstore.com/prodimg/42674/200.jpg&imgrefurl=http://www.drugstore.com/qxp42674_333181_sespider/safety_1st/fold_up_nail_clipper.htm&usg=_fJlpLP8CliwXAuSRHURlUX9xiE=&h=200&w=200&sz=11&hl=en&start=5&tbnid=G5wVCAi3a6lsiM:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dsafety1st%2Bnail%2Bclipper%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DG&um=1
philip
19weeksbaby
mommyandreea
baby-first spune:
Buna, burtici, vad ca ati fost din nou foarte harnice si v-am citit cu placere tot ce ati scris.
Multumim mult mamicilor experimentate pentru toate informatiile pe care ni le da si sunt foarte convinsa ca noi, mamicile noi o sa avem ceva intrebari si de acum incolo.
Acum, sa va povestesc prin ce am trecut azi...nimic rau, dar m-a cam enervat. Am fost la dr. de familie ca nu mai fusesem demult. Si, mi-a spus ca ar trebui sa nu mai iau Elevit ca ma umfla mult(ceea ce este adevarat, am pus ceva kg). Si tind sa cred ca are dreptate, ca am inceput chiar sa tin o dieta cu multe legume, fructe, carne slaba, lapte, iaurt si nu mananc foarte tarziu seara, dar kg tot vin...
Nu le mai iau si gata!!!
Abia astept sa merg si eu luni la ginecolog sa vedem cum este bebicul
Si, apropo de criza, cred ca toti o simtim, mai ales ca eu nici nu am avut timp sa ma angajez dupa ce am venit din ultimul meu contract, ca s-a grabit bebe sa vina la noi, dar asta e, sa ne ajute DD sa trecem cu bine de toate greutatile...
Va pup
Cristina
23+
voicu_bebi spune:
salut burtici 2 in 1
noi suntem bine,aseara ne-am programat si noi la nenea dr,asa ca joi seara avem program de eco ,abia astept sa il revad pe bebe mic 
saptamana viitoare ziceam sa mergem si noi la 4 D sa vedem ce surpriza ascunde mami in burtica
si mai ales sa vedem k bebe e bine ca este bine dezvoltat!
sarumana mamicilor care au postat listute cu ce trebuie pt mami si bebe in maternitate si acasa
asa ma pun si eu la punct
fetele voi ati inceput sa cumparati ceva pt bebe hainute ceva ,biberoane,cam ce trebuie pt bebe?
aaa si vreau sa va intreb luna a 6-a din a cata saptamana incepe ?
va pupic pe toate!

Anca..

21+
album poze
miruta spune:
Carla , mihaela , phillip , multumim mult pentru informatiile utile!Deja mi-am salvat tot ce ati scris!Eu as avea o propunere ...hai sa facem o listuta cu tot ce discutam aici ca ar fi necesar pentru bebe si mami in primele saptamani si eventual oana , cand are timp sa o ataseze la prima pagina sa o poata deschide cine are nevoie oricand!
Multumesc pentru raspunsurile despre polizu !Despre municipal asa auzisem si eu ca sunt cei mai bun in neonatologie si asa ma gandeam si eu ca polizu e doar maternitate si sunt specializati pe asta .Ma mai gandesc un pic si sper sa ma hotarasc!
Si eu as vrea sa fac cumparaturile inainte sa nasc ,nu sunt foarte superstitioasa dar nu o sa incep de acum , cred ca pe la 7 luni ,sper sa se hotarasca bebe si sa ne arate pana atunci ce poarta intre picioruse ca pana acum tare rusinos a mai fost!
Mirela
18+
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mh Forfecuta de unghii ptr bb eu am cumparat degeaba ptr ca toate au marginile rotunjite si sunt atat de groase si unghiutele atat de mici incat e imposibil de folosit. Mai bine una de a voastra, cu grija sa nu se intepe bb. |
Aici nu se taie unghiile primele 6 saptamani de viata, pentru ca se deformeaza patul unghiei. Pentru ca unghiutele sunt foarte moi, se jupoaie pur si simplu. Cand am auzit
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
miruta spune:
Am inteles din ce ati spus voi si din ce am mai citit pe net ca nu-i bn sa-l infofolim si mai ales nascand vara cred ca o sa ne axam mai mult pe body-uri .Eu am o mare "problema" care ma streseaza .O sa fie foarte cald in perioada aceea ,si mai ales in bucuresti la bloc , o sa fie sufocant .Cum facem?Am inteles ca aerul conditionat nu-i bun , cu geamul deschis doar sus nu-i bn ca vine curent pt bebe ...nu o sa moara de cald ?Voi ce ziceti?
Am citit pe net ca din saptamana 23-24 bebe incepe sa auda sunetele din exterior si ca ar fi bn ca de acum sa ii citim cu voce tare o poveste pe care sa o repetam pana la nastere cand avem un pic de timp .Se prea poate ca aceasta poveste sa-l linisteasca mult timp dupa nastere si sa adoarma cu ea .Asa ca acum sunt in cautarea povestii perfecte pt puiul meu !Si pe tati l-am insarcinat cu cautarea cd-ului cu anotimpurile lui Vivaldi ( asta mi-a confirmat-o si o colega care este mamica deja).
toate albinutzele!
Mirela
18+
ramonaiani spune:
Fiica-mea n-a vrut sa primeasca nici un fel de suzeta. Am avut vreo 4-5, de forme si materiale diferite. Si tot fara suzeta a ramas
.
Asa si cu biberoanele: nu i-a placut siliconul, a preferat latex-ul si de-aia am schimbat vreo 2 biberoane pana am gasit unul pe care sa il accepte.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
AlexSiMatei spune:
Buna fetelor, ce mai faceti?
Mi-am salvat si eu imediat listele cu cele necesare - multumesc mult de tot!
Noi avem o noua ecografie maine si speram sa aflam si ce culoare de carucior avem, desi doctorul nu pare foarte incantat - aici exista o gramada de oameni care nu vor sa afle inainte de nastere si multi sunt surprinsi cand le spunem ca noi vrem sa stim...Oricum, tineti-mi pumnii va rog sa fie totul bine!
In rest, ma tot chinui sa imi dau sema daca simt bebele sau nu (cred ca mai degraba nu) si il sperii pe Matei ca din cand in cand imi pun mana pe burta cu e expresie atenta si el saracul crede ca ma doare ceva... ![]()
Ieri am reusit in sfarsit sa inaugurez tona de DVD-uri cu gimnastica de gravide si imi propun sa fac si azi o serie, ca m-am cam anchilozat si lenevit... A propos de asta, am observat ca cei de la Amazon mi-au trimis din greseala unul dintre DVD-uri de doua ori, daca intereseaza pe cineva dati-mi de stire ca il cadorisesc cu mare placere - atata doar ca o sa ajung in Bucuresti abia in weekendul cu Valentine's day (vin sa imi sarbatoresc trecerea intr-un nou deceniu...nu prea sunt incantata
)
Salutari tuturor fetelor noi si multumiri tuturor veteranelor active, sunteti niste scumpe! 
Va pup,
Alex
16+