Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)
Raspunsuri - Pagina 21
mh spune:
Carla vreau si eu PM.
Sunt curioasa daca e pe farma. Is implicata cu jobu d'aia.
mihaela 22+ & (Irina nov 2005)
http://community.webshots.com/album/569656186cXThLL
anamariacs spune:
Dragelor,
am citi si eu tot ce ati postat!
intr-adevar Carla..esti de invidiat! Bravo! felicitari pentru un organism asa de echilibrat!
felicitari acelor 2 in 1 care au aflat ce comoara ascunde burtica!
am vazut ca ati discutat despre prezenta sotilor la nastere..am vorbit si noi despre acest aspect..al meu sot vrea sa filmeze tot
..acum nu stiu dc o sa fie in stare, iar dc o sa fie, sa speram ca o sa fie in Bucuresti, nu plecat in vreo delegatie ceva!
referitor la kg..raportez 8 in plus la 21 saptamini..la mine cred ca jumate sunt apa..mi s-a demonstrat asta sapt trecuta cind am avut problemele cu rinichii si am facut febra si am transpirat grupa mare..dupa 2 zile de puseuri de febra aveam 57 kg, scapasem de 2 kg..deci..de acolo mi se trage..dna dr a spus ca suntem ok..la prima cintarire la 8 sapt aveam 56, iar acum am ajuns la 60, deci 4 kg in interval de 13 sapt..cam atit!
burticutele..
ana-maria
20 weeks
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aqua80 multumesc mult de tot fetelor pt sfaturi.anamariacs(si eu am o deviatie de sept) mie mi-a recomandat medicul orelist in paralel cu medicul ginecolog urm tratament pt 10 zile:amoksiklav 1 pastila/12 ore;sinupret 2 pastle/3 ori pe zi si biorinil 2 pufuri/2 ori pe zi.....pt ca mucozitatile nu m-ai sunt incolore ci galbene(adica s-a agravat infectia).in paralel folosesc marimer si mai nou mi-am cumparat purificator salin pe cale il pun in priza seara si il opresc dimineata(sper sa ma ajute macar un pic) in rest ma rog la dumnezeu sa se amelioreze macar un pic. sper ca zgaltaiala provocata de tuse sa nu-l afecteze pe micut/a. am sa incerc si cu ser fiziologic carla...o sa incerc orice cu conditia sa nu fie afectat copilul. 17 +aqua80 |
Oau, amoxiklav si sinupret?? Pai pe sinupret scrie clar ca e interzis in sarcina, chiar daca e natural, iar de la a doua pastila de amoxiclav eu am lesinat la servici, nici un fel de Calciu nu m-a pus pe picioare, de m-au dus direct la spital. Cand mi-a scris reteta dr. ginecolog m-a intrebat cum stau cu Ca si stateam bine la vremea respectiva, dar se pare ca nu suficient.
Purificatorul si inhalatiile sunt sfinte (chiar cu inhalant din farmacie), si intradevar rinita nu trece odata cu operatia de deviatie de sept. Fratele meu se chinuie de 40 de ani cu ea.
Mai am de citit...
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina
14 +MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
CarlaV spune:
Dicirstea, bine ai revenit!!!
Uite ce bine e sa se intoarca sefa, eu am omis sa raspund la ce a scris Aqua, dar sunt complet de acord cu tine.
Mh, nu lucrez in farma, am fost in presa 14 ani in paralel cu alte activitati, dar asta nu stiu cat e de relevant.
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
gabryella81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexSiMatei Alberta, felicitari ca ai scapat de spaima cu diabetul! Felicitari si celorlalte fete care au primit vesti bune! Am vazut ca unele dintre voi merg deja la ecografie 4D, imi spuneti si mie va rog la cate saptamani se poate face? Mie ieri mi-a spus cineva ca abia pe la 28 de saptamani are sens sa o faci ca atunci ai ce vedea, dar am impresia ca voi mergeti mai devreme... Cata14, multumesc de sfaturile cu privire la munca - asa ma gandeam si eu, acum sa vedem ce o fi, poate am noroc ca tine si imi gasesc un part time / flex time pasionant! Carla...m-ai lasat fara cuvinte! Ai un corp...ireal! Poti sa imi trimiti si mie te rog PM cu ce te ocupi? Nu ma lasa curiozitatea sa dorm Va pup, fug si eu sa mananc ceva ca i-e foame lui bebe Alex 16+ ![]() |
Eu am facut 4D la 18 saptamani si doctorul mi-a aratat ce hram poarta...s-a vazut chiar ff bine...cum functioneaza organele pt ca ele sunt dezvoltate..28 de saptamani cred ca e mult...acum cum consideri dar ar trebui sa intrebi genec...
19