Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
tec spune:
ALINUKfoarte frumos ai povestit.Sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi.
Vreau sa te intreb si eu cu ce doctor ai nascut. Eu tot la elias ar trebui sa nasc si pe 7.01 am fost la control si doctora mi-a zis tot la fel ca daca e ceva nu are locuri decat sa ma trimita la alt spital. Nu mi-a zis ca vine sa nasca cu mine . Am inteles ca ai nascut la alt spital dar ai nascut cu doctora de la elias?
37+ saptamani cu Andreea Paula DPN 28.01.2009
miereamara spune:
E incredibil cat pot sa dorm, dimineata m-am trezit,am baut cafeaua si apoi m-am bagat din nou in pat, am dormit pana acum.
Lisa nu stiu ce inseamna lichid amniotic 8, de ce nu suni la doctor sa intrebi. Da, doctorul meu e super tare, a invatat sa ma salute in romaneste, "Buna ziua" si acum faza cu "rabdare", ma binedispune de cate ori il intalnesc. Si toata lumea e atat de calma in spitalul ala, ma complimenteaza every time...cred ca conteaza f mult pt psihicul unei viitoare mame treaba asta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
IRINA.C spune:
cami a ajuns Radu acasa(pt ca atat timp cat e neconfirmata tre sa mearga la serviciu, nu-i da nimeni liber) si nimic nou io m-as bucura cel mai tare sa nu fie nici o varicela ..am apucat sa stau 5 min cu el ca a sunat mama disperata ca i s-a spart o teava si ca e apa peste tot in baie.Am reusit sa o ghidez pn la urma sa opreasca apa (ce-mi place de mine ca in situatii critice eu sunt cea mai stapanita cu altii, nu reusesc sa aplic asta si pe mine)si acum Radu sa evalueza pagubele si sa o ajute.Ufff abia vbisem sa fac o friptura si sa ne bagam in pat ca suntem morti aman2.
In fiecare zi ne incearca Dumnezeu , chiar si cu lucruri marunte si materiale ca acesta.Sanatosi sa fim ca asta e cel mai important!
bb mic
POZE
38+
Selene_Bunny spune:
Fetelor, v-am citit pe diagonala, nu am timp mai deloc...
Am niste problemutze cu pitica...
Felicitari proaspetelor mamici! Bun venit pe lume puiutilor!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
cami_antonia spune:
irina ca ati reusit sa opriti apa ... ca sa nu mai apara probleme si la vecini ... eu stiu cum e ca la ai mei ne-am inundat de cateva ori si am platit pagubele ... cat despre stapanirea de sine ... stai linistita ca in ce priveste nasterea si restul sunt convinsa ca vei fi de nota 20 .... mie mama imi zice mereu ca orice mama stie sa aibe grija de puiul ei ... si tot ce tine de ei ... asa ca mult optimism ....
claudia ... faine .... dr cristurean am inteles ca e de treaba tare ....
35+ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT
Camelia
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tec ALINUKfoarte frumos ai povestit.Sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi. Vreau sa te intreb si eu cu ce doctor ai nascut. Eu tot la elias ar trebui sa nasc si pe 7.01 am fost la control si doctora mi-a zis tot la fel ca daca e ceva nu are locuri decat sa ma trimita la alt spital. Nu mi-a zis ca vine sa nasca cu mine . Am inteles ca ai nascut la alt spital dar ai nascut cu doctora de la elias? 37+ saptamani cu Andreea Paula DPN 28.01.2009 |
Medicul din Elias aspus ca merge cu mine sa nasc in alt spital, insa eu aveam deja alt medic
Am ales CFR2 pt conditii si il cunoasteam de mult pe seful de sectie de acolo si pe o doctorita cu care am nascut, este dna Corina Echim ..o recomand din toata inima!
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
IRINA.C spune:
Pagube minore se pare de data asta urlet major mama inainte.Bun insa ca vine Radu cu mancare de la ei...ma rog supa de pui pe care mi-o facuse tata dc nasteam, buna si ea, mai am si io ciorba in frigider...ce folos ca Radu vrea fripturica cu cartofi prajitisa sarbatorim...nu stiu ceabsenta so far a varicelei si faptul ca ne-am intors cum am plecat azi, dhhhhhhh.Am fugit la bucatarie pn nu adorm lg voi
bb mic
POZE
38+
ariya spune:
Ledi,nu vreau sa fac epidurala pt ca nu vreau sa mai sufar si la scoaterea acelui cateter care ramane in spinare...macar rahia o cunosc...dupa ce ma inteapa,pa,la revedere..crede-ma am o teroare de durerile alea ca nu-ti poti imagina!...dar nu am ce sa fac,trebuie,nu?...am vorbit si cu dr,mai vb si pe 26,o sa vb si cu anestezistul...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
Carmen_Marieta spune:
Alinuk bine ai venit acasa cu Andu mic. Sa-ti traiasca cei 3 baieti!!!!
Cami azi am avut ceva treaba, am scris mai sus, si dupa, nu mai pot intra pt ca am burta tun...
Eu merg la control pe 21.01 sau 24.01, in functie de cum poate Radu, cred ca mai sigur pe 24, ca e sambata.
Selene sper ca nu ai problemutze grave. pt tine si Daria.
Tati de Daria nu ne mai dai niciun semn?? Dariuta are deja 2 luni, nu or fi iesit din spital??
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
cami_antonia spune:
ce liniste azi pe forumul nostru ....
irina pofta buna si o seara relaxanta in continuare ...
carmen ti-ai terminat bagajul de spital??? eu am mai verificat dar pt mine e f greu ca oriunde as naste nu voi fi acasa ... si imi vor trebui multeeeeeeee ... mai am de luat supozitoare diclofenac contra durerilor .... dupa nastere ,....
fetele din america va cedez locul .... poate voi aveti mai mult spor la scris fata de noi ... pt toate
35+ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT
Camelia