Puiuti de Randunici 2008!! (189)
Raspunsuri - Pagina 6

natynic spune:
Tuchi, of...am treaba azi ca la balamuc...Auzi, da' maine dimineata ce faci? Ca...imi vine o bona la interviu!Nu vii pe la mine la o cafea, sa o descoasem impreuna????
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

clauclau spune:
LA MULTI ANI DACIANA!!!!! SA CRESTI MARE, SANATOASA, FRUMOASA SI NOROCOASA.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!

clauclau spune:
Neata acum si de la mine, bag si eu cafea la greu ca se cere...Razvanel a avut o noapte buna, a dormit bine si de dimineata se simtea bine, chiar s-a simtit in stare sa plece la scoala dragul de el. Insa Rebecca a dormit groaznic si eu pe langa ea...Nu mai zic nimic, cunoasteti situatia foarte bine...
Tuchi, ce-as iesi si eu singura sa nu ma mai gandesc la nimic, dar la 12 fug dupa Razvan si apoi program cu amandoi acasa...Lasa ca ne facem noi mari!
Sufletica si Gurita!

neliaCris spune:
multumesc t sprijin...dar tot in butoi numai ca azi sta butoiul mai la soare..sunt supi si pe sotl ca ma tot dezamageste in unele cazuri ..cele cu conceptiile...ca femeiaa tre sa faca aia si aia...femeia la cratita...femeia maritata nu mai face aia....
se crede buricul pamantului si ma inerveaza rau rau...prosta sunt eu ca il bag in seama!!!
pucc..eu ii dau suc de portocale(stors) aproape in fiecare zi si nu are nimika bebelul...ba chiar e si constipat un pic....
-al meu tot nu doarme noaptea bine
-nu are dinti
-daca vreti bopna pe 10 mil vin eu si fac mini cres si ma inbogatesc si imi i-au casa in sibiu la mama ardealului...
LA MULTI ANI DACIANA....
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

pucca spune:
Se poate sa fii avut ceva portocalele pe care i le-am luat eu. Nici nu mai stii ce cumperi. Erau la saculet. Stiu sigur ca a fost de la ele, caci v-am zis am patit-o si eu aseara dupa ce am mancat una, da rau cu crampe mari.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

mimonix spune:
Aoleo Tuchi azi ti-ai gasit sa fii blue Eu azi ma intalnesc cu prietena mea de la Constanta, vine in Bucuresti si se opreste pe la mine (ca-s in drum) . Maine cu drag ...ofof, chiar imi pare rau. Doua sanse azi si maine parca ma vad plictisita
Dar uite, maine ai tu de ales
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

clauclau spune:
Pucca, se poate sa fi avut ceva portocalele alea ca nu toti bebelusii reactioneaza urat la ele. Sau poate are alergie la ele, cine stie? Oricum, bine ca a trecut si ca sti si de la ce a fost, asa o feresti de-acum.
Nelia, nasoale conceptiile alea de care zici acolo...Dar tu iesi din butoi.
Sufletica si Gurita!

mimonix spune:
Se prea poate Pucca sa fie de la portocale Unii copii au mare intoleranta la citrice, stiu eu ca Ariel a patit-o rau de tot cu Alexuta cu portocalele , a si povestit ea pe aici la un moment dat. Eu in schimb, ii dau de mult lui Vladutz zeama de la 1/2 portocala sau de la o mandarina in piureul de fructe (m-am gandit la vit C ) si n-are absolut nimic . E clar de la copil la copil !
Bine ca sunteti bine acum si evitati pe viitor , macar stiti!
Clau iar nesomn ofof Bine ca macar Razvanel e bine ! Si inseamna ca-i place la scoala mai!
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

neliaCris spune:
CLAU IES DAR MAI INCET...concepptiile astea le-as putea scoate din capul sotiorului sau nu?sunteti careva trecute sau visez degeaba?
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze