Puiuti de Randunici 2008!! (189)
Raspunsuri - Pagina 10
nicol_conte spune:
..si eu p-aici
Raportez aceeasi noapte frichinta ca a lui Tuchi, Luny si Liana din motive de muci la greu si dureri de dinti, a mai aparut unul la orizont sub gingie, cel de jos din stanga. Deci ,daca pan' acum o saptamana aveam doi dinti jos, acum avem intepati 3 de sus si cel de jos din dreapta. Se vad sub gingie incisivul stanga de sus si cel de jos...offf....oare cand or lua o pauza? Sper ca dupa ce se completeaza formatia de 8, sa luam o pauza pana la canici...ar fi cazul..
Tuchi, cu mare drag as fi venit cu tine la cafea in Unirea, dar....eu n-am bona
, iar pe soacramea nu ma bazez...mama e alta mancare de peste, ea e bona Alexiei si ii dau pauza cat e ea la gradi
Am hranit Antonia, a mancat putin file de pangasius la cuptor(ii place), vreo cateva lingurite de ciorba cu perisoare de pui, iar apoi la desert o cutiuta de 100gr de budinca cu biscuiti de la Nestle. V-am spus asta, pentru ca e cea mai bogata masa pe care a papat-o de multa vreme incoace...so...i'm happy!
Acum ma imbrac sa ies pana in oras, vreau sa vad daca mi-au intrat banii pe card, am asa o pofta sa cheltuiesc niste bani...iar randunoiul mi-a taiat ratia din motive de criza financiara, asa ca tre sa cheltui de la mine pentru mine
Aaa, sa va zic ceva: stiti ca atunci cand am venit din Germania cu trenul, ne-au dus numai pana la Viena si d-colo cu autocarul la Budapesta...apoi am luat taxiul pana la Timisoara..
Ei bine, am dat biletele de tren unui prieten care a fost de sarbatori acasa, dar locuieste si traieste in Munchen , s-a dus cu ele in gara de unde le-am luat si a reusit sa recupereze 190 euro(noi platisem 390 pe ele pana la Bucuresti) , probabil ce costa de la Budapesta la Bucuresti. Oricum suntem cat de cat multumiti ca am recuperat din suma platita la taxi, adica 220euro. Ca lumea, nu?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
cleme spune:
LA MULTI ANI DACIANA! SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI SANATOASA!
Am reusit sa citesc un pic din capitolul asta, am vazut filmuletele cu Muffy si baita lui Tudor 
Despre noi noutati mari nu cred ca am, Diana sta bine in 4 labe dar merge mai mult tarat decat de-a busilea, in premergator sta bine in picioare dar daca o tii de maini sta putin si se lasa in fund. A inceput sa faca si ea cativa pasi pe marginea canapelei, dar e destul de comoda si prefera premergatorul. In rest tipa toata ziua, mai nou se agata de pantalonii nostri ca s-o luam in brate si daca e pe jos se duce exact unde nu are voie (prize, gresie, calc).
Tuchi bona momentan nu mai vine pt ca Lucian e iar somer. Si nu are rost sa-i dau bani cand sta el cu ea. Faza e ca asta nu poate veni decat seara, si imi convenea pt ca Lucian lucra de la 6 seara pana pe la 11. De aceea ziceam ca tb sa ma apuc sa caut alta. Inca nu stiu cum/ce vom face, faza e ca am tot cautat solutii si nu stiu cum sa fac sa fie mai bine.
Poze cu Diana o sa pun in vikend, cand voi fi libera si (sper) ca voi avea timp, acum sunt la munca si nu am de unde sa iau. Am vazut ca e o sala la Moghioros, chiar unde e statia de tramvai, daca te ajuta du-te pana acolo si vezi cum se prezinta.
si o zi buna la toata lumea.
luny spune:
tuchi diseara dupa baita fac poza, sper sa reusim! acuma, care-i santul ala, cel prin care face pipi? sau conturul care delimiteaza capul de restul trunchiului?
se vede cel pe unde face pish, ..moama, ce plastic m-am exprimat, sper ca intelegi, nu's sa descriu altfel
stai ca am recitit, e a doua varianta..nu se vede, dar mi-e cam naspa sa mai trag, mi se pare ca arata ciudat..si nici eu nu as reusi daca nu l-ar tine Liviu!..
Despre Vasile, asa este, mie imi placeau orele, asa chinuitoare cum erau..siiii, au si o sauna, intra in pret!
hai ca-l caut zilele astea!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Nelia, ce tineri si frumosi sunteti!
Maria, ti-ai sters tu filmuletul sau cei dela webshots ca u nu l-am vazut!
nicol, pune mana si invata!
Cleme, pi tu vroiai sa nu-i placa prizele si cablurile pletoasei??
O sa rezolvati voi cumva si situatia asta...De ce nu intra Lucian in CIC?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
luny, mare discutie avem noi!![]()
tre' sa se vada santul care delimiteaza capul de rest...dar pana acolo cred ca-i cale lunga, eu m-am multumit si cu gaurica de pipi!( ca sa nu-i zic orificiu uretral!)
Hai cauta-l pe vasile, ca cica vine si Mimo!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
cleme spune:
Tuchi m-am gandit. Dar faza e ca el de anul trecut din august nu mai are servici (bine ultimul a fost doar cu contract de colaborare). Si ma intreb daca poate intra, oricum e mai bine sa ia macar 10 mil (nu stiu sigur, zic si eu acum) decat 3 cat primesc eu acum...
Si v-am zis cum striga Diana dupa ta-su cand intra in baie tata caca?![]()
tuchita spune:
Cleme, eu stiu ca trebuie sa fi avut venituri impozabile cu 12 luni inainte de nasterea copilului!
ma duc sa ma intind un pic pana plec la gradi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Cleme, eu stiu ca trebuie sa fi avut venituri impozabile cu 12 luni inainte de nasterea copilului! ma duc sa ma intind un pic pana plec la gradi! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Azi am luat adeverinta de la angajator pentru recalcularea cu 85%. SIGUR e vorba de 12 luni inainte de NASTEREA copilului, Cleme.
...ceea ce e o vetse proasta in cazul in care randunoiul meu va trebui sa intre in CIC, pt ca inaintea nasterii Iuliei era la vechiul serviciu, de unde a plecat, si unde salariul era o mizerie (adica nu ar lua mult peste ce iau eu)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
pucca spune:
Zoze si noi avem un leut identic, si il tot smotoceste Bianca. 

oaches sufletelul blond
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze