Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 9
rhoneea spune:
Ola pupezelor 
Sa va spun aventura de azi noapte.........
Stai Coano'
asa ca e vorba de fiu'miu
ce credeai 
A adormit la 1 noaptea.N-am putut sa-l pun in patu mare ca tasu' sforaia de-ti spargea timpanele.La 2 juma s-a trezit fara sa planga.Pilota era mototolita si el dezvelit tot.A adormit instantaneu cand l-am luat in brate.L-am pus in pat si l-am invelit numa pe picioare si pana la 11 a dormit
.Deci cred cauza trezirii lui este invelitu.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
kariguld spune:
io mi's suparata. nici chef de munca n-am...acte...
(in limba germana desigur!)
si pentru stiinta voastra, e o practica la unii forumisti sa-i spioneze pe altii ce scriu pe la alte subiecte. si apoi cand nu te astepti, si in alta discutie si context ti le arunca-n fata.
pracitca asta releva caracterul celui care o aplica!
gabito, nu-i cam scump raspunsul ala?
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
rhoneea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld io mi's suparata. nici chef de munca n-am...acte... (in limba germana desigur!) si pentru stiinta voastra, e o practica la unii forumisti sa-i spioneze pe altii ce scriu pe la alte subiecte. si apoi cand nu te astepti, si in alta discutie si context ti le arunca-n fata. pracitca asta releva caracterul celui care o aplica! ![]() gabito, nu-i cam scump raspunsul ala? Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
Kari nu numai tie ti se intampla cu subiectul de la generale,ieri seara fusese o madam care o urmarea pe Oana p'aci.Zicea ca ei nu-i place bascalia ci diplomatia da intrase la bascalie nu ca i-ar fi placut Doamne Fereste da mai dadea ea un refresh sa vada cum si ce posteaza Oana pe forum

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhoneea Ola pupezelor ![]() Sa va spun aventura de azi noapte......... Stai Coano' asa ca e vorba de fiu'miu ![]() A adormit la 1 noaptea.N-am putut sa-l pun in patu mare ca tasu' sforaia de-ti spargea timpanele.La 2 juma s-a trezit fara sa planga.Pilota era mototolita si el dezvelit tot.A adormit instantaneu cand l-am luat in brate.L-am pus in pat si l-am invelit numa pe picioare si pana la 11 a dormit .Deci cred cauza trezirii lui este invelitu.![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() |
multam, rhonee! ma supar greu, ma afecteaza greu lipsa de respect a unora, mai ales ca toata treaba e virtuala....
ma bucur ca bebelasul tau (ca inca e bebelas
) doarme mai bine. uite la faza cu invelitul nu m-am gandit...desi o stiam de la fiimea, ca atunci cand se dezvelea se trezea si plangea. si io mare, ma dezvelesc noaptea si ma trezesc ca mi-e rece. tu chiar stai in Lebanon? cum e viata acolo?
chiar tre sa fug, sa cumpar una alta si sa ajung la farmacie.
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
sorana spune:
Gabitzo - asa fac. Ma duc sa beau.
Madam si Kay - face bine beutura la cura de slabire, ce ziceti?
Ca tocmai ce ma apucasem ... da' un pahar - doua n-o fi bai ...
Irina - fi-mea si acu' umbla noaptea prin casa cu perna si sobolanu' (Remy din desenul Rattatouille) si vine pe la 3 noaptea la noi in pat. Dar lasa usa deschisa si vine si motanul
Asa ca ne culcam 2 si ne trezim 5
Noroc ca avem pat mare ....
Si ca sa fiu on-topic si sa dau din casa - sexul post copil e una mica cu urechile ciulite, ca poate vine si ne prinde
.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
sorana spune:
Apropos de inchinare la moaste - parca stabilisem o data, demult, ca voi locui intr-un borcan intr-o biblioteca ... pe unde o umbla Stanescu - n-o fi gasit subiectu' asta ...
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
MadameBovary spune:
Io zic ca am speriat-o si am oripilat-o suficient de mult pe Larissa ca sa abandoneze stalkingul
.
Beeeey, dati-mi si mie cola, cafea, frappe, cappucino, ceva, ORICE, sa ma trezesc, ca daca stau in picioare si inchid ochii, adorm instantaneu
. Ritmul asta cu somn de la 05:00 pana la 10:00 nu-i foarte sanatos, nu?
I never fake ... sarcasm
serbanica spune:
Va citesc de mult dar acum am vrut sa intru sa va felicit ca meritati din plin.As vrea si eu la voi dar nu stiu daca m aprimiti si ce trebuie sa fac.
Morgano spune:
Aoleu Sorana, si Monica ta ca Anuka mea: cu sobolanii dupa ea si cu luna mica (o pernuta cu luna de care e dependenta total) si top la mami in pat. Numai ca la noi se face top inapoi la ea in pat.
Eu nu-s prea bine-dispusa, la noi e razboi al nervilor cu cea mare, nu mai stiu cum sa ma port, cum sa o iau, e vesnic ofensiva, nu asculta nimic, face totul pe dos si ne rade in nas (de 4 zile numa mie ca tac'so e plecat)..... si is cam cu moralul la pamant. Ma consider o mama ok, fara pretentii de dispclina, etc.... insa ea sare orice limita acceptabila de toleranta, si in mod tintit si constient (si asta chiar ma doare).
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
umflatel, n-am uitat de tine. azi intreb si primesti raspunsul. ![]() ![]() mare de flori, ca esti o luptatoare.![]() ![]() si pentru Kay, jos palaria in fata ei. io la varsta ei...umblam hai hui si ma gandeam la feti frumosi cu cioc...ehe, pe cand ea e o luptatoare adevarata. chiar m-a deranjat ca s-a luat de ea larissa....Kay, .Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
,pt aprecieri...mie imi place sa cred ca sunt o mama carre face tot posibilul pt copilul ei...MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

,asa ca la mahala?si ca tot vb larisa 79,cred ca ea este aia frustrata,fie-mi cu iertare...adica,auzi te urmareste pe forum,ca sa ne zica ca avem umor de mahala..

.