Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Gata! Am terminat de lecturat capitoul trecut. Am cateva pagni si il dau gata si pe asta.... Parca vad ca pana citesc eu se termina si capitolul asta.

Fii sigura.Cu grasele sa nu te pui

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

bey,io ti izghesc di nu ti vezi ! Tu tii cu grasele?Vino aici la capitolu' boli de piele ,boli de oase!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Aoleu asa este....e periculos. Eu sunt in tabara Gabrielei.........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marami

Am venit Coana Mare dupa ce te cautai pe isc cu flerul meu de pheshtoaica

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

fi-t-ar fleru' !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Poate doarme Staneasca, poate e de garda... poate se da prin alte parti decat pe forum la ora asta :))

Jur pe ce vreti voi ca am in congelator carnati de Plescoi originali. Adusi de al meu sot data trecuta cand fuse acas' la Buzau. Donez cu drag ca mai am 3 pungi si nu-i vreme de gratar pe afara, dc ii fac in casa e dezastru de miros si unsoare.

Ar fi o chestie super sa gasim un weekend in care sa ne vedem undeva la mijlocul distantei dintre noi, cu soti, cu copii si fara fir de net :))

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Bey,alea suple si dragalashe,unde sunteti? MISHA, CADANO, TANTZO, UNDE UMBLATI BRE?Cine face capitol nou,in pana mea?

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Poate doarme Staneasca, poate e de garda... poate se da prin alte parti decat pe forum la ora asta :))

Jur pe ce vreti voi ca am in congelator carnati de Plescoi originali. Adusi de al meu sot data trecuta cand fuse acas' la Buzau. Donez cu drag ca mai am 3 pungi si nu-i vreme de gratar pe afara, dc ii fac in casa e dezastru de miros si unsoare.

Ar fi o chestie super sa gasim un weekend in care sa ne vedem undeva la mijlocul distantei dintre noi, cu soti, cu copii si fara fir de net :))

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

zi cand ,unde ca ptr un carnatz io trec si Prutu'.
Nu va speriati,va aduceam niste gaz !Kalasnikov vrea cineva?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu, bre, eu il fac, da' ma chinuiti iar sa sar cu titlul!!

Am si uitat ce voiam sa va zic. Nu-mi aduc aminte decat ca voiam sa zic asa:
- lu' Mishulica: fata, femeie, tu sa nu te iei de Gregory, ca pana aici ne-a fost prietenia! Acum o chem pe Miha si te facem afis!! Pai ce facem aici?? Ce-i ursaria asta??
- lu' Gabrielita: fata, femeie, si pe tine te palesc daca te mai lauzi ca esti slaba. Pune mana pe slana si pe tochituri si baga in tine si nu ne mai scoate noi peri albi cu scobitorile tale, ca ma duc acum la zid si stii ce fac? Iote asta -----> Ah... and one more thing, daca vrei hormoni, ia de la mine si de la Oana, ca dam pe dinafara si dam la toata lumea din ei, doar, doar ne dezparanoizam

Vreti capitol nou, nu? GRASELOR care sunteti!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hai pupavash inimioarele ma duc sa-mi duc odrasla la culcare si mai arunc un oki intre un "mami mi-e foame" - "mami vleau pishu" si logic " mami mai vleau lapte" "maaaamii nu mi-e soomn"

Somn pufos s-aveti naroadelor de nu va mai prind

pozne-npoze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Eu, bre, eu il fac, da' ma chinuiti iar sa sar cu titlul!!

Am si uitat ce voiam sa va zic. Nu-mi aduc aminte decat ca voiam sa zic asa:
- lu' Mishulica: fata, femeie, tu sa nu te iei de Gregory, ca pana aici ne-a fost prietenia! Acum o chem pe Miha si te facem afis!! Pai ce facem aici?? Ce-i ursaria asta??
- lu' Gabrielita: fata, femeie, si pe tine te palesc daca te mai lauzi ca esti slaba. Pune mana pe slana si pe tochituri si baga in tine si nu ne mai scoate noi peri albi cu scobitorile tale, ca ma duc acum la zid si stii ce fac? Iote asta -----> Ah... and one more thing, daca vrei hormoni, ia de la mine si de la Oana, ca dam pe dinafara si dam la toata lumea din ei, doar, doar ne dezparanoizam

Vreti capitol nou, nu? GRASELOR care sunteti!

I never fake ... sarcasm

vrei titlu? CARNATII DE PLESCOI -Ripley ii da !

Buey,tu nu te lua sa oasele mele ca ti schingiui.
nu se prinde nik,ce vrei sa fac?
Acu' am mancat:sunculita taraneasca,juma' de paine, ceapa si felu 2, spaghetti.
Ce sufletu' meu sa mai fac ,bre?
Acum bag Rafaello.
si degeaba !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Iooooo.... is mare, grasa si frumoasa

pozne-npoze

Mergi la inceput