Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 19
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
i-am gasit eu unu www.youtube.com/watch?v=psaseBveR-w" target="_blank">proaspat...din cretacic **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
adica cretacicul a fost po-p-u-l-a-t numa' chestia aia miscatoare?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
Gabi, restu ' fu devorat de noi astealalte..grasele
...tie doar asta iti ramase
...
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
babylina spune:
Gata! Am terminat de lecturat capitoul trecut. Am cateva pagni si il dau gata si pe asta.... Parca vad ca pana citesc eu se termina si capitolul asta.
marami spune:
Io mai gasesc vreo imbucatura?
Misha 

La multi ani sa ne traiesti, sa fi iubita 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Gabi, restu ' fu devorat de noi astealalte..grasele ...**************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
adica io am fro treij' de milioane ani si traiesc numa' cu miscatoarea?

Uite bre,am gasit secretu' "grasimilor "mele :MISCATOAREA ,dom'ne,MISCATOAREA.Asta ma slabeste!
si de nervi mai bag un muschi si juma de paine !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
marami spune:
| citat din mesajul lui babylina Gata! Am terminat de lecturat capitoul trecut. Am cateva pagni si il dau gata si pe asta.... Parca vad ca pana citesc eu se termina si capitolul asta. |
Fi convinsa!

pozne-npoze
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui marami Io mai gasesc vreo imbucatura? Misha ![]() ![]() La multi ani sa ne traiesti, sa fi iubita ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Marami ,aparusi disparuto?
Anormalo,dezmatato,bine ai venit !

Gabriela
babylina spune:
Doua vecine se intalnesc intr-o dimineata.
- Ce-i cu tine, draga, esti bolnava?
- Nu, de ce intrebi?
- Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau.
- Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul?
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui babylina Gata! Am terminat de lecturat capitoul trecut. Am cateva pagni si il dau gata si pe asta.... Parca vad ca pana citesc eu se termina si capitolul asta. |
Fii sigura.Cu grasele sa nu te pui

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

marami spune:
Am venit Coana Mare dupa ce te cautai pe isc cu flerul meu de pheshtoaica![]()

pozne-npoze