Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Cum sa nu am draci cand desteapta pamantului n-a mai gasit de cine sa se ia decat de Oana ?!
Frustrata cred ca madam Larisa e, ca pe ea atarna grasimea, nu pe mine !
(Moama ,ce mijto ar fi sa am si io un kil de shunca la purtator )

In alta ordine de idei, cum naiba sa fie la mine cu ochi cand luna asta io am dormit si am batut campii pe forum iar organu' a bagat GTA4? nici telepatic nu s-ar putea !

Oano, raspunsul ptr cei 6000 $ .AZI !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

coana mare,ai 6000 euro si n-ai ce face cu ei?daca oana nu are nevoie de ei pt sosonica,am eu pt mihaitza....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

De la mahala pt. madam se stie ea care, invitatie speciala:
http://www.time4news.ro/social/clujulcapitala-lesby-in-februarie/

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Va citesc de mult dar acum am vrut sa intru sa va felicit ca meritati din plin.As vrea si eu la voi dar nu stiu daca m aprimiti si ce trebuie sa fac.

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png

Vezi ca ai probele pe prima pagina . Ah.. si sa nu te ofenseze limbaju' si subiectele abordate. Ca suntem bascalioase si rele .

Ripley... cred ca rabdare iti trebuie. Pe mine inca ma mai suporta ai mei, dupa 22 de ani! Si cateodata jur ca nu le e usor!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Io zic ca am speriat-o si am oripilat-o suficient de mult pe Larissa ca sa abandoneze stalkingul .

Beeeey, dati-mi si mie cola, cafea, frappe, cappucino, ceva, ORICE, sa ma trezesc, ca daca stau in picioare si inchid ochii, adorm instantaneu . Ritmul asta cu somn de la 05:00 pana la 10:00 nu-i foarte sanatos, nu?

I never fake ... sarcasm

tantzo,dau eu o ,ca si eu as mai bea una si n-aveam cu cine....asa ca te invit...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mihaela, sarumana! Am baut un pic de cola, am facut vreo 2 chestionare (19, 20 de puncte), dar ma doboara somnulache asa ca-i fac pe plac vreo 2 ore sa fiu si eu om... ca cine stie ce ora ma mai prinde si astazi!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Ripley - mutam subiectu' cu educatia aici, ca la psihologie se ia lumea de mine, eu sunt bau-bau pe-acolo de nu fac nimic cum trebe'.
Eu cand imi face fi-mea de-astea de ma urc pe pereti ii spun ca m-am suparat, ca m-a jignit, ma rog de-astea si ca nu mai vorbesc cu ea. Si o ignor. Pana la urma vine ea, isi cere scuze, ne impacam si precizez "dar sa nu mai faci, ca ma supar". Numai ca trebuie sa ai nervii tari, sa nu bagi in seama urlete, aruncat cu jucarii, trantit de usi (de unde frate a luat-o p-asta ca noi nu trantim usile si nici n-aruncam cu obiecte ). In mod normal vine la impacare dupa vreo 2 ore . Incearca, incercarea moarte n-are.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Ripley - mutam subiectu' cu educatia aici, ca la psihologie se ia lumea de mine, eu sunt bau-bau pe-acolo de nu fac nimic cum trebe'.
Eu cand imi face fi-mea de-astea de ma urc pe pereti ii spun ca m-am suparat, ca m-a jignit, ma rog de-astea si ca nu mai vorbesc cu ea. Si o ignor. Pana la urma vine ea, isi cere scuze, ne impacam si precizez "dar sa nu mai faci, ca ma supar". Numai ca trebuie sa ai nervii tari, sa nu bagi in seama urlete, aruncat cu jucarii, trantit de usi (de unde frate a luat-o p-asta ca noi nu trantim usile si nici n-aruncam cu obiecte ). In mod normal vine la impacare dupa vreo 2 ore . Incearca, incercarea moarte n-are.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Iar Sebi al meu ne plesneste pe mine si pe tasu,daca se enerveaza arunca cu ce prinde.La tv nu se uita ca nu-i place,de unde o fi invatat clar nu stiu!Cel mai mult ma bucura ca,nu da in copii,e foarte vesel cand vede copii si ii ia de manutza sa se joace cu ei,daca el rontzaie ceva le da si lor....

Kari da locuiesc in Liban de 3 ani.E extraordinar de frumos aici,o curatenie de nedescris,mullti turisti,acum e pace si liniste Slava Domnului.Am facut un album la semnatura numai cu poze din Liban.Mai am o groaza de adaugat.Vreau sa mai fac poze si cu stilul lor de a se imbraca,vreau sa arat ca aici nu e asa cum se crede(sau cel putin cum am crezut eu).Femeile se imbraca mult mai deocheat decat in alte parti ale Europei

Hai

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Sorana si Monica (6 ani)

Iar Sebi al meu ne plesneste pe mine si pe tasu,daca se enerveaza arunca cu ce prinde.La tv nu se uita ca nu-i place,de unde o fi invatat clar nu stiu!Cel mai mult ma bucura ca,nu da in copii,e foarte vesel cand vede copii si ii ia de manutza sa se joace cu ei,daca el rontzaie ceva le da si lor....

Kari da locuiesc in Liban de 3 ani.E extraordinar de frumos aici,o curatenie de nedescris,mullti turisti,acum e pace si liniste Slava Domnului.Am facut un album la semnatura numai cu poze din Liban.Mai am o groaza de adaugat.Vreau sa mai fac poze si cu stilul lor de a se imbraca,vreau sa arat ca aici nu e asa cum se crede(sau cel putin cum am crezut eu).Femeile se imbraca mult mai deocheat decat in alte parti ale Europei

Hai

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

am si eu una bucata matusica in Liban!
e medic acolo!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

gata, gata, a venit vedeta !!! nu-mi mai goniti fanii, ca ma ssssssupar, da?

gabitzo, e de maineeeee sa vedem maineeee ce zice tantiiii aiaaaaa. ca daca zice ca e cu operatie, eu nu vreau sa o operez, mai bine invatam limbajul semnelor. s-asa sunt numai muzici proaste si scandaluri, ce sa auda ?

madamo, iti multumesc mult pt datele informative cu privire la dotariele iubitului. e mai dotat decat mine, ce-i drept da eu am 450D si diseara dormi, iti zice baba, ca nu stii tu cat te iubesc eu (mai putin paranoia, ea e inca suspicioasa )

noie, pe cine minti tu fatah? auzi ma, curatenie !!!

umflatel, evident ca am uitat. iti dau un mail, de indata ce imi adun tot, da m-am zapacit in linistirea paranoiei, asea ca,.. sunt cu capu. cati bani iti tb? si pt cand? golanu mic. sub fuste..ntz, ntz, ntz.

vio, acu citisi ca ati facut buba la dintuc stiu cum e, frati-miu si-a spart un dinte si i-au pus inlocuitor (era doar un ciot de dinte) si acu, la varsta matura si adulta pe care o are (18 ani ) trebuie sa ii faca unu nou, ca i-a murit radacina, nu mai stiu exact. dar se repara. trebuie sa il vada neaparat un dentist sa il imbrace si sa ii puna ce lipseste din ceva materiale ce au ei acolo.

irina, iti pup copilu cu drag. l-as lua de ginere, da e cam batran... cu o zi... cam mult... nu stiu ce sa zic

eu am fost la sala dimineata

azi e o zi superba, soare ffff mult si lumina curtata

serbanica, eu ma multumesc cu labis si organe. da ce te faci ca Tantza, ehe, ea te vrea prin foc si cuie... nu mai zic de gabitza, ceva matanii pt ea...

sa aveti o zi buna, mahalagioacicele mele scumpe si multumesc ca m-ati aparat !!! suntem niste mici muschetari

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

serbanica deja te-ai speriat ... sa stii ca nu muscam,doar o mai luam pe aratura cateodata

Le-am citit pe Kari(subiectu' cu emigrarea si animalele) si pe Ripley(subiectu' cu alatarea ) ...olalah, ce inversunati e uni frate ...aveti nervii tari

Mie daca-mi arde te scandal intru pe la SC,sigur gasesc pe cineva care bate campii

Mai Oana, pai deasta-mi esti,invidioaso,ce,nu-ti mai plac carnatii ?...am inceput si eu azi o cura,dupa ce ieri am dat gata juma' de cutie de Poiana Chokotoff ...azi am mancat 2 mere,2 organe(din tochitura) ...si am beut numai ceai ...sa vaz pana la ce ora ma tine

Mey Gabi, sa stii ca somnul poa' sa vina si de la bb ...eu in primele saptamani de gravi dormeam ca valiza in gara

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput