SALA AEROBIC!
imi poate recomanda cineva o sala de aerobic buna, frumoasa, curata, nu prea scumpa, cu instructori acreditati...si care sa fie eventual in sectorul 6? sau aproape de o gura de metrou?
In Crangasi, unde locuiesc, sunt doua...dar instructorii cu care am mai lucrat, foarte buni si minunati au plecat! Asa ca incerc sa m reorientez si mi-ar prinde bine sfaturile voastre!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Raspunsuri
tuchita spune:
deci nu face nimeni sport pe DC
ancamari spune:
Eu merg de o saptamana la o sala noua, e in cladirea de birouri de la capatul lui 41 (Ghencea), et 1, da cautare dupa "oroviceanu" si o sa gasesti pe net. Eu zic ca e ok, program 17-22 L-V si cate o ora in 3 dimineti 10-11. 120 ron/8 ore sau 150/12 ore dar au si abonamente combinate cu fitness care sunt mai avantajoase pt cine vrea sa mearga zilnic.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
tuchita spune:
Anca, multumesc!
Pe site nu scrie de programul de dimineata, dar daca zici tu asa o fi!
O sa fac o vizita, sper ca pot sa-mi iau o sedinta de proba!
ymca spune:
lumea face sport dar in sectorul 6 oferta e limitata in conditiile solicitate de tine (pe care mi le-as dori si eu)
in sectorul 6 ori exista variante scumpe cu de toate, ori mai putin scumpe dar cu lipsuri (vezi orare ciudate, instructori neacrediati si care se schimba o data la 2 luni, spatii mici, inghesuite, aparate care scartaie, ori pur si simplu receptioniste care te nimeresc intr-o zi mai proasta)
daca gasesti ceea ce cauti te rog da un pm si la mine pentru ca eu momentan m-am resemnat...si nu caut luna de pe cer; vreau doar ceea ce am vazut ca exista in alte sectoare
RazaDeSoare spune:
In sectorul 6 exista 2 sali relativ ok,una la SIR(Pasaj Lujerului),la etajul 2,exclusiv pentru femei,la fitness e cam inghesuiala dar pentru aerobic au 2 sali mari,amenajate si curate.Mai exista o sala la Gorjului,insa din cate stiu este(era)mixta,insa e mare si dotata.
Daca vrei ceva mai bun incearca Plaza Mall.
ymca spune:
raza de soare, plaza mall deja nu se mai inscrie in conditiile solicitate de tuchita...adica e scumpa (eu tot cer oferte de pret de la ei dar chiar si in conditiile in care ofera un abonament la juma de pret pentru al doilea membru al familiei, tot scumpi raman daca vrei sa faci sport in familie; si daca vrei sa faci sport de unul singur sunt scumpi); buni, frumosi, extraordinari, dar momentan scumpi
sala de la gorjului are un nume? e testata de tine? e mare, curata, cu instructori? ne dai si noua mai multe detalii te rugam?
eu am fost mai demult la henriette (gura metrou semanatoarea) dar la aerobic ne loveam unele de altele atunci cand intindeam mainile lateral
am fost la sir doar la fitness si acum mi-as fi dorit sa incerc un aerobic la ei dar am intrat pe forumul lor si tocmai se plang niste cliente ca au plecat toate instructoarele care sunt trecute pe site-ul lor; n-am luat inca nici o decizie dar ma voi duce sa vizitez curand
si mai exista varianta IDM, mai ieftina decat plaza mall, dar tot peste medie in ceea ce priveste preturile; eu am fost acolo acum 3 ani si probabil s-au schimbat multe de atunci; poate in bine, poate in rau
de oroviceanu auzisem dar nu am avut drum pe-acolo
cam astea sunt variante testate de mine, incercate sau doar auzite/ preluate de la altii mai sportivi decat mine
tuchita spune:
salut!
Multam de informatii fetelor!
Cred ca saptamana viitoare imi iau rucsacul in spinare si merg sa vizionez si poate si prestez ceva!
Idm club arata bine pe site, eu cred ca sunt ca n-am inteles exact cat costa...trebuie sa iti faci card de mebru inainte pe 6 luni....
la Sir inteleg ca sunt pareri bune, dar eu nu gasesc site-ul cu informatii despre sala, d'apai forumul lor!
Am numai site-ul cu sirgrup unde scriu 2-3 vorbe...vad ca exista sala de fitness si la hotelul din Orhideea!
De Henriette am citit pe net, nu le merge site-ul, evident!
Am mai citit d o slaa prin militari Turbotequilla, cred ca au doar fitness!
Hai sa va zic de salile din Crangasi, poate vreti sa stiti!
La matrixGym e curatel nu foarte, cam ingramadeala pentru ca preturile sunt bune si au reduceri pentru elevi si studenti!
tipa cu care am lucra peste 1 an de zile, Carmen, a plecat...proasta am fost ca n-am tinut si in alt fel legatura cu ea, poate aflam unde s-a dus! Celelalte instructoare nu sut prea grozave din punctul meu de vedere, nu sunt naspa rau, dar o data ce-ai lucrat cu Carmen si ti-a placut stilul ei nu prea te mai incanta altceva!
decat...Costi, super tare tip, campion national si mondial de fitness si nu stiu ce arte martiale, de la genesse din Grant! foarte misto lucreaza, mai bine chiar decat Carmen! dublu la pret, sala mai curata, ingramadeala si la orele lui dar suportabil!
a plecat si asta....nu stiu unde, evident!
Si aici mai sunt vreo 3 fete, slabutele din punctul meu de vedere...nu lucreaza neaparat prost, doar ca fara viata....eu am nevoie de cineva sa reuseasca sa traga de mine, sa ma faca sa ma simt bine desi imi scoate sufletul din mine...
anyway, oi fi eu prea pretentioasa!
ma enerveaza ca cele mai multe sli n-au pe site informatii clare cu programul si mai ales cu instructorii!
ancamari spune:
Tuchita - la Oroviceanu e ora de aerobic varianta cardio+abd. 10-11 marti, joi si sambata. Fitness e toata ziua 8-24, in we se inchide mai devreme. Aici e aglomerat (8-12 pers) la aerobic, in vestiar e f. aglomerat, dar e liber la fitness. Am facut aerobic cu 2 fete pe care le cheama Cristina pe amandoua, mi-au placut amandoua, una trage de tine si explica mai bine exercitiile dar acestea sunt suportabile (mai lente, ca pt inceput si ca pt "grase"), cealalta are mai multa viteza, eu abia ma tin de ea (raman fara suflu) dar perseverez.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
tuchita spune:
am gasit pana la urma site-ul salii de la Sir-e cea mai convenabila ca distanta pt mine, are si program dimineata, depinde cum or lucra fetele alea!
www.isamarlady.ro
RazaDeSoare spune:
YMCA,salile testate de mine in Militari sunt cea de la SIR,atat la fitnes cat si la aerobic,si inca una care era vis-a-vis de SIR intr-un apartament la parter care acum s-a mutat pe la Apusului(nu stiu daca mai exista)foarte departe de mine.Am mers la sir pana anul trecut,mai mult la aerobic deoarece intr-adevar la fitnes nu aveai loc,insa la aerobic cand eram mai multe fete mergeam in sala de sus de la terasa,era o sala mare si curata,foarte frumoasa.Am citit si eu ca multe fete au plecat,a ramas Dana la fitnes nu stiu la aerobic cine mai este.Era o tipa super buna la tae-bo,nu mai retin numele insa o tot laudau fetele pe acolo.
De cea de la gorjului nu stiu ce sa zic,cred ca e mixta,cand ajung prin zona ma interesez.Eu am ales sa alerg mai mult in parc in Dr.Taberei,acum trag chiulul pe motiv de frig
M-am dus si la cea din Mall,informativ sa vad preturile,se uita o tanti la mine de ziceai ca acu ma ia la bataie.Nu mi-a placut atmosfera,prea multa superioritate.