Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ank tu deja te-ai intors la servici? Cine are grija de cei mici? Parca si alaptai, nu?
Esti tare, nu stiu cum faci fata la toate...

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Am intrat sa va salut rapid si sa va dau un ca sunt super ocupata ... ca am inceput si practica in spital si 2 copii acasa si papa si curatenie(aici recunosc ca stau mai prost ... ca le insira raul imediat inapoi si uneori nu mai am forta )
Nu reusesc sa ajung la zi cu cititul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Amalia, cred ca pana la urma il comand pe asta
leagane. ro/balansoar-fisherprice-2in1-deluxe-p-57.html

E foarte asemanator cu cel pe care l-au laudat Diana si Alra

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Ma mai tineti minte? Nu am mai avut timp sa citesc si sa scriu, cu pregatirile pentru botez si cu fetele. Sper ca sunteti toate bine si copiii sanatosi. O sa mai incep sa citesc din urma, cat pot.

Am pus si noi pozulici la adresa din semnatura, nu am userul de la cozonacei.

Va pe toate si pentru puiutii vostri,

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Neatza fetele...
Am trecut cu bine noaptea de dupa vaccin...linistita...Super.
Am facut si programare la neurolog pentru asimetria bucala a Dianei, maine dimineatza...abea astept sa vad ce zice.
Voi cum v-ati petrecut azinoapte?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna dimineata!

Mar_isa multumim pentru cafeluta cu lapte.

Otilia, este tare dulce bebelina ta. Se vede ca are o dezvoltare motorie superioara varstei ei. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.

Bertha imi plac tare mult ochisorii fetitei tale. Daca e culoarea definitiva va rupe multe inimi.

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

buna dimineata fetelor
ma terminati, voi scrieti cel putin un capitol pe zi.
incerc si eu sa mai recuperez ceva cat doarme micuta...mai am cam juma de ora pana se trezeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Lorellay noi avem colici, azi noapte a fost ok...sa vedem ce ne asteapta astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, te asteptam cu vesti.Ce ai facut la dr?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza Mamici!

Am fost ieri la dr si avem o veste buna,una rea : cea buna e ca nu are bebe tortcolis si nimic altceva cu gatul, faptul ca in brate sta mereu cu capul pe stanga e o preferinta a lui. Vestea rea e ca are dermatita atopica intr-o faza destul de urata si cica va trece mult timp pana o sa scape de ea. Ca tratament ne-a recomandat sa schimbam tot ce foloseam pana acum cu produse hipoalergene : laptele, detergentul, sapun lichid pt baita, si crema Trixera de la Avene, iar ca ulei dupa baita, ulei de masline cu vit A. Deci azi o sa-i bag la spalat toate hainutele, asta nu-i nimic, dar cand se vor usca...sa vezi distractie pe mine calcand un munte de haine .
Bebe are 4,800 acum si 57 cm, adica in 2 luni jumate de la scaderea fiziologica a luat 3,300 kg si 13 cm

Va pupacesc...bag o masina si citesc din urma

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza Mamici!

Am fost ieri la dr si avem o veste buna,una rea : cea buna e ca nu are bebe tortcolis si nimic altceva cu gatul, faptul ca in brate sta mereu cu capul pe stanga e o preferinta a lui. Vestea rea e ca are dermatita atopica intr-o faza destul de urata si cica va trece mult timp pana o sa scape de ea. Ca tratament ne-a recomandat sa schimbam tot ce foloseam pana acum cu produse hipoalergene : laptele, detergentul, sapun lichid pt baita, si crema Trixera de la Avene, iar ca ulei dupa baita, ulei de masline cu vit A. Deci azi o sa-i bag la spalat toate hainutele, asta nu-i nimic, dar cand se vor usca...sa vezi distractie pe mine calcand un munte de haine .
Bebe are 4,800 acum si 57 cm, adica in 2 luni jumate de la scaderea fiziologica a luat 3,300 kg si 13 cm

Va pupacesc...bag o masina si citesc din urma

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Important este ca a luat frumos in greutate si in lungime. Problema dermatitei se rezolva cu calm pe care si eu mi-l impun. Noi am schimbat inclusiv detergentul cu care spalam rufele noastre cu care bebelina intra in contact si pusesem gand rau si masinei de spalat (am renuntat bineinteles rapid la idee). Sapun i-am luat acum unul cu galbenele de la Klorane.
Va pupam si va dorim sa cresteti mari!

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput