Mamici cu 2 pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

zsuzsu, ce frumos! Auzindu-va pe voi, proaspete sau viitoare mamicii mi se face si mie asa un dor de burtica, de ai mei cand erau bebelusi! Ma cuprinde nostalgia!...
ana, sa-ti traiasca mezinul! Sa fie in continuare sanatos, papacios si ascultator. Pana acuma a fost usor sa vezi de acum incolo ce te asteapta!!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

ana sa-ti traiasca feciorul cel mic- sa creasca mare si sa fie sanatos- si si cel mare bineinteles
ziua mea de nastere e 31.05.1980

29+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Crengu, sorry! Te rog sa nu ma intelegi gresit, draga mea! Am fost cel mult defensiva si am incercat sa fiu cat mai explicita ca sa nu fiu inteleasa gresit. Cum sa ma supar pe voi dragelor? Voi imi sunteti prietenele mele de "suferinta", cu voi impart si frumusetea si chinul "meseriei" de parinte. Trec printr-o perioada un pic mai bulversata si sunt mai haotica dar... nici gand sa devin ostila.

Ana, la cat mai multe lunite pentru Matei! Sanatate la burtica deranjata! Ai scris asa de frumos despre el ca m-am induiosat toata. Duminica implineste si Lucia 6 luni si incep sa ma uit si eu cu ochi evaluatori la printesa mea. Sa va traiasca flacaii si sa te bucuri de ei! Ah, merci de linkul catre dicutiile legate de vorbire! Uitasem.

Pup pe toata lumea si fug sa ma ocup de teme ca diseara am cursuri. Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

zsuzsu, esti geamana de-a mea! Suntem de-o seama, bine eu sunt mai mare cu o 10 zile!
Caudia, la cat mai multe lunite fericite si pentru micuta Lucia, in avans! Cu parere de rau iti spun ca desi m-am straduit sa cobor joculetul acela, m-am impotmolit si nu am mai reusit sa fac nimic. Am aplicat acasa exercitiile alea de care vorbeai, cu hartia rupta, mototolita etc si Alexandra a fost deosebit de incantata. Noi luni mergem la logo.
Ana, era sa uit, sa servesti tu si pentru mine un ecler cu ciocolata sau ness!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ana, la multe lunite lui Matei!!!!!!!!!!!! sa creasca mare baiatul cuminte si rabdator.

Claudia, ok, te cred ca esti un pic tensionata. Si eu as fi daca, as fiin locul tau. Sa se faca fata mai repede bine.

Mai fetelor, va dati deama ce de-a timp a trecut? parca mai ieri ne inscriam in clubul mamicilor din nou gravidute. Eu am devenit nostalgica si am reluat la citit primele capitole.

Raportam si noi un inceput firav de diversificare, am papat cate putin piure de legume si ieri un varf de banana. Fata mea pare mai schemoasa decat baiatul, care vorba Anei, nici nu se murdarea cand manca. Nu pare prea impresionata de mancare iar la banana s-a cam strambat dar ....a mancat-o pana la urma.

Indata face si comoara noastra 6 lunite, nici nu-mi vine sa cred.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Multe lunite inainte va dorim si noi pentru Matei ,sa creasca mare si frumos ,si Bogdanel maine face 10 luni , ma gandeam sa-i cumpar olita ,sa incercam la treaba mare ,oare e prea devreme?

Mergi la inceput

Ia uitati aici un site http://www.bloodindex.org/Childrens_Adult_Height_Prediction_Calculator.php, cu ajutorul caruia puteti calcula inaltimea aproximativa a copiilor vostri in jurul varstei de 21 de ani!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Va multumesc pentru urari!sunteti niste dulci!

da...si eu priveam cu nostalgie la timpul care a trecut...mi se pare ca a trecut mult prea repede Indata vorbim despre gradinite, si alte astfel de indeletniciri pentru cei mici...

am pus poze la semnatura cu Matei si prajitura lui

O seara placuta va doresc, astazi am ceva treaba asa ca no sa mai intru decat maine de dimineatza.

ClaudiaH pai varsa aici ce te necajeste. Iar despre burtica Luciei, sper sa treaca cat de curand si sa scapati de acest stres.

P.S. Eu sunt in zodia taur, mai este careva?

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Valentina,imi da eroare cand vreau sa deschid,si chiar sunt disperata cu Karina are prea multe kg,a reusit sa dea jos ,face inot de performanta ,a facut o luna pauza (mentionez ca se antreneaza zilnik doua ore ,face sute de bazine )si acum are o burtika de toata frumusetea ,sa indopat cu prosti toata vacanta pe la rude si unde a mai fost ,sper acum ca munca si cu programul normal o va aduce din nou la dimensiunile ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!

Pfui ca greu mai ajung sa pun de un pui e roman foileton ca pe vremuri..
Fetele sunt bine acum am scapat in sfarsit de raceala, nu mai tuseste, stranuta etc nimeni din fericire si sper sa ne tina ceva. In rest ce sa zic e o nebunie: Sabina merge cu viteza luminii in 4 labute si se ridica agatandu-se de tot ce se poate, apoi trece asa de la un obiect la altul, nu mai pot sa fac nimic ca ea e agata de piciorul meu, cum o sterg apare si ea cu un chiot de dupa colt.. iar Sofia are permanent chef de povesti: ce facem, si de ce, si sa mai citim o carte si sa mai vedem un desen animat, si cand vine daddy, si ca vrea la plimbare, si ca, si ca..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput