**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...vroiam sa scriu de dimineata cand beam cafeaua si mi-a sunat tel si am uitat.
Azi am fost la teatru de papusi de la ora 11 la "Hansel si Gretel" . L-am luat si pe nepotul meu asa ca am mers in gasca. A fost frumoasa piesa si lui dani i-a placut..a stat cam treisfert din piese pe scaunul lui si se uita foarte atent. Apoi i-a trebuit la Nelu in brate, la mine, iar la el si aproape de final a spus ca vrea in masina dar a stat cuminte pe scaunel . Dupa teatru i-am dus la Mc` si apoi acasa unde am facut de amiaza, am mancat si toata trupa la somn...
Giova vad ca tot tie iti plang...a sunat azi nasa de 2 ori si nu am raspuns . Cand eram la teatru am sunat-o sa vad ce vroia si vroia sa ii ureze lui Dani LMA ca ieri nu a apucat ca cica a fost nebunie la taicas-o acasa. Ma rog... avea vocea ei normala..asta chiar nu simte ca sunt suparata. La noi e invers ca la voi..la noi nasa e de treaba el e mai fitos si retras..nu prea sta cu oricine de povesti si poate de asta nu se simt bine la chefurile noastre cu toate ca a fost coleg de liceu cu un prieten de familie. Dar e foarte retras si ciudat daca nu il cunosti ca sa e el. Probabil vor veni pe aici in cursul sapt sa ii dea cadoul si atunci fraiera de Bianca iar trebuie sa faca de mancare.
Nasol ca nu ati dormit azi noapte, nici noi nu am dormit bine, s-a trezit Dani de 2 ori ca a dormit la Sandra in camera...plangea si se vaita ca il dor picioarele. Cred ca de la atata fugareala pe acolo. Pana la urma l-am luat la noi in pat dar si aici a plans de 2 ori si isiridica picioarele spunand ca il dor.
Ali, multumim draga mea . Mai pune poze cu Iarina ca imediat nu mai stiu cum arata .
March, multumesc
Cosmi ce are Bianca? Viroza ceva? Cand e olimpiada la voi? La noi e sambata viitoare..faza pe scoala.

Am pus sacul de box si azi ne-am antrenat . Copilul asta e culmea...toate jucariile si le-a desfacut, pe toate i le-a trebuit sa i le desfacem.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

amigdalita pultacee....am fost la urgente...maine ne ducem la pediatraolimpiada e miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi imi pare rau de Bianca, insanatosire grabnica!!!
Bianca ce mai faci atata mancare? nu au venit cand au trebuit, asta e....ceva de baut, ceva praji, salatini si gata.
maraki cum te simti?

Marco azi nu a dormit, asa ca de la ora 18 tare greu ne-am inteles cu el. Febra nu a mai facut, de papat a papat ceva. maine mergem si noi la dr. de fam. sa-l vada.

Am intrat mai devreme la odisee, cautam ceva si am citit cateva pagini. mama ce preocupari aveam, unele cu bb proaspat nascuti, altele pe ultima suta de metri, dar a fost o atmosfera tare faina.

pupicei si o sapt. buna sa aveti.

_
Gio13+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Alain- La multi ani!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI ALAIN!
SILVI- SA-TI TRAIASCA BAIATUL SANATOS SI SA AIBA PARTE NUMAI DE BUCURII SI SUCCESE IN VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

LA MULTI ANI ALAIN . Silvi sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

ALAIN, baiat frumos si gingas!!! Multa fericire si sanatate!!!

_
poze

Mergi la inceput

eduard de mami Oana!!! Micio daca ne citesti, sa stii ca-i dorim frumosului toate cele bune, numai sanatate si fericire!!! Poate mai intri sa ne mai zici cate ceva despre voi.

Neatza fete dragi!!!
Marco inca doarme, asa ca eu mi-am baut capuccino in fata calculatorului. Astept sa se trezeasca, poate mai ajungem la dr. sa-l vada.
Am avut o noapte mai buna decat cea care a trecut, e bine ca nu mai face febra. sa vedem cum scapam de tusea asta care ne omoara.
vorbesc de lup.......
fug la pitic, pe mai tarziu.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Multumim mult de urari sunteti tare dragute! Va invitam cu drag la o felie de tort si un pahar de champanie .
LA MULTI ANI EDUARD !!!!!!
Alain si-a inceput cam prost ziua ca aseara a stat pana dupa 12 la initiativa lui tati sa ii inceapa ziua... si azi dimineata abia l-am trezit, cu circ mare de tot ca nu mai avea nici lapte si abia am ajuns cu toata sarsanalele la gradi pe la 9 si 20.
Am fugit sa mai fac ceva cumparaturi in special lapte 3 litri si acum vreau sa adun un pic pana vine el. Noi o sa il aniversam deseara ca tati numai dupa 18 o sa ajunga acasa asa ca punem Champania la rece si il asteptam.
Cosmina satatate multa.
Bianca cred sie u ca a vrut sa vada toate jucariile, cred ca era super incantat de toate tare frumusei sunt si el si Sandra
ma tot minunez cand ma uit la poze ce veseli sunt mereu.
Giova sanatate multa, eu i-am dat lui Alain Pikovit-ul alal si sa stii ca amobservat ca i-a facut bine s la raceala, parca am scapat mai repede cu el si cu Stodal; Pupici sa va faceti bine.
Giova noroc cu tine ca mi-am amintit de Eduard, stiam ca anii trecuti mai era cineva in aceeasi zi cu Alain.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, ALAIN!
LA MULTI ANI, EDUARD!
Sa cresteti mari si sanatosi, baieti frumosi!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput