**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Am dus copil la gradi si am dat o tura prin magazine.
Mi-am luat de la Iana o pereche de pantaloni de gravi, la 25 lei. Sunt multe modele faine, doar ca sunt marimi mari. Mie si M-ul imi e larg pe picioare. Totusi mi-am luat o pereche, poate mai pun ceva pe mine pana in primavara.
Vad ca la kg ma mentin...62 .
La pranz dau o tura prin mall cu Clau, poate ne gasim ceva adidasi, daca tot sunt reduceri si de dincolo nu am luat.

Bianca in Timisoara e mag. Yves Rocher, multa lume e incantata de produse, eu nu am incercat pana acum. si e de multi ani firma, numai noi ne-am mutat de 4 ani jumate in Timisoara.
Crema de fata imi iau de la Vichy, macar atat imi permit si eu si imi face foarte bine. Contur de ochi tot de la aceeasi firma, musai sa-mi cumpar ca s-a terminat.
Ce am cumparat nepoata-mi din Viena, le-am luat la 5 euro sau 3 euro. I-am luat bluze lungi peste iegari, super faine,...acum mai vreau o pijama cu hanna Montana, sper sa gasesc marimea ei, ca de Craciun nu era la metro.
Asa deci, va viziteaza nasii.Spor la pregatiri.
Silvia nu stii cum se numeste firma din Cluj care depoziteaza celule stem?

o zi buna sa aveti.

_
Gio13+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sonia si Andrei au nevoie de ajutor. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova nu stiu, sory ma interesez si daca aflu iti spun
Bianca au dreptate fetele, e f bine apreciata firma pentru alege cu mare grija ingredientele au produse care se bazeaza mai mult pe substante naturale si bio o multime.Eu care sunt f alergica la o multime o tolerez f bine si sunt incantat si de gelurile de la Jardins du Monde si multe altele iti pun site-ul de aici din Franta sa vezi ca idee, tocmai mi-au trimis pe mail oferta noua.http://www.yves-rocher.fr/control/category/~category_id=6000 si au niste preturi f bune parerea mea .Sunt f bune si Nivea si L'Oreal si bine ai facut ca ai luat de acolo ca sunt cunoscute si sigur au produse bune.
Irina ce ami faceti voi?
Cristina voi cum sunteti cu sanatatea ?

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Silvia stai linistita, credeam ca stii. daca nu, nu-i bai, sun nasii caci nasa si-a prelevat celule acum in august cand a nascut.
Chiar am vb. cu ei despre asta si uite ca am uitat sa-i intreb cum se numeste firma...stiam, undeva am si o brosura de la ei, dar nu o gasesc.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna!!!!!

In sfirsit am reusi sa pun si eu poze cu Mos Craciun si cu coronita de printesa. http://www.dropshots.com/irinamav#

Aseara i-am facut baie; se spala singura pe picioare si apoi imi spune: "nimeni n-a mai vazut un picior asa mos (frumos adica) cum am eu "

Giova, la Iasi erau plovere misto cu 10 lei si pantaloni de trening tot cu 10 lei, f faine. Cred ca saptamina viitoare o sa mai trag si eu o fuga pe-acolo, desi sigur ma bodogane Sorin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cu cremele de fata e complicat,fiecare va spune despre ce i-a placut ca-i cea mai buna. Niste lucruri sunt clare cu firmele astea 3 de care vb voi. YR nu are o prod la fel de mare ca celelalte 2 si are o strategie de marketing ce tinteste publicul larg. Celelate 2 firme sunt bine cunoscute in toata lumea, dar au ales sa produca pt Europa de Est in Polonia sau Cehia de unde rez o calitate inferioara pt prod lor ce se gasesc in ro_asta nu inseamna ca nu sunt ok,dar o mica mare dif se simte totusi. YR nu are ac buget de cercet ca Nivea sau l'O , dar nici produse haut de gamme(oricum, nu prea ne vad eu dand 200 de euro pe o crema). Ce stiu sigur e ca si YR si l'O au ingrediente mai mult decat ok si ca pot fi folosite cu incredere, indif unde sunt produse-si asta o spun avand inf de la pers ce prin nat muncii lor au avut acces la duv rap oficiale despre ingred si calutatea prod...stiind ca e de atat timp pe piata si rezista sunt convinsa ca si nivea e super ok...
Eu am incercat duf produse de la toate.mi s-au parut ok, dar nu erau chiar 100% ce mi se potrivea mie, asa ca am ajuns prin alte parti acum.

Alex la sf orei de gym se duce la profa:mai vreau! ce mai vreu? sa facem gym...m-a anuntat femeia ca, daca ar avea energie toti cum are el, s-ar lasa de meserie

Langa noi e un acvariu superb, unde l-am dus de vreo 5 ori pana acum...ieria fost din nou cu cresa si cica i-a fost teama in pesterea cu pirati ce au facut-o aia acolo...........cred ca de la desene i se trage ca inainte nu avea nici o treaba si trecea pe acolo razand. oril-au inspirat si "colegii"...
ma duc sa-l trezesc camergemla dr ca pt primaoara in iarna asra ruseste si ii curge nasul

Mergi la inceput

Am venit si eu de la cumparaturi. am mers pt. Clau si m-am ales eu cu o geaca faina de iarna de la Motivi. Acum mi-e cam fixa peste burta, dar sa speram ca pana la iarna urmatoare va scadea burtica si nu voi pune prin alte parti.

M-au sunat de la gradi ca piticul a facut pipi pe el si si-a udat tot...acum e cu hainele de strada, cacinu i-am mai dus acolo haine de schimb, doar chilotei. Nu a mai facut pipi de mult pe el, cine stie ce l-a apucat.

Irinatunza la noi in mag. Iana sunt preturi mari, nu de 8 lei cum e la mag. fabricii la voi. La cele cu defecte ma mai uit, dar slaba productie pt. 3 ani-baieti. asa ca ii cumpar doar maieuri de acolo, super faine si costa doar 5 lei. Hainele de sunt toate la 25 lei, dar nu au defecte. Pt. fetite mai gasesti, dar e plin de haine de bb...deocamdata nu ma ating de sectorul ala pana mai incolo cand voi stii sigur ce e. Si oricum e plin de haine groase, noua ne va trebuie de vara.
Eu merg de 2 ori/sapt. la Iana, e in drum spre gradi, asa ca ma opresc sa vedem ce au mai primit.
Ce dulce e sabina...pai daca are picioare frumoase fata....deocamdata le admira singura, mai incolo vor fi admirate.
Ana super ca ii place asa mult lui Alex la gimnastica. Aha...antrenoarea ar demisiona daca ar avea toti asa o energie, pai e de inteles.
macar Alex isi mai consuma acolo o parte din ea, de nu te-ar tampi acasa.

la noi ploua...e urat, dar totusi cald.
Fug sa-mi iau piticul de la dansuri.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello ce liniste in zona
Maraki pe unde esti, cum stai cu raceala?
Giova si Alain are o multime de body-uri ed la IANA era si in Cluj dar am inteles ca s-a retras de acolo, imi placeau ca erau de calitate, cateva ii mai sunt si acum bune.
Ana chiar tu ce creme de fata folosesti acum, am tot uitat sa te intreb ai mai comandat de la Laboratoarele Rivadis?
Alain a plecat azi foare bine dispus la gradi, e asa bine de cateva zile ca nu e in sfarsit bolnav suna ciudat dar ma bucur ca din toamna nu a trecut o zi in care sa nu il aud tusind tare ma bucur ca a scapat, mi-e frica sa nu faca iar ceva....sper sa il tina un pic macar.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

eu sunt treaza cu noapte-n cap.
De la 6 m-am trezit ca nu era clau langa mine...nici in casa. Il sun....el la birou, cica la ora 4 era acolo ca nu avea somn. Dezavantajele cu biroul in acelasi imobil.
L-a dus el pe Marco la gradi ca sa mai pot dormi. Pticul cam somnoros si fara chef de plecare.

Ieri nu stiu ce a avut....a facut de vreo 4 ori pipi pe el. Asa de tare m-am suparat pe el....era si marait...nu stiu ce-a avut.

M-am tot gandit si am discutat cu al meu sot...vrem sa-l dam din toamna pe marco la gradi de stat. Vorbeam cu Canda si-mi zicea sa-l mai las la privat, mai ales ca vine bb si sa nu se imbolnaveasca marco mai des (dat fiind nr. mare de copii din grupa) si sa-i dea si bebeului.
Bb se va naste la sf. lui iulie, in sept. marco va merge la o noua gradi. Mi-e sa nu-l dau cu totul peste cap: prima data bb, apoi schimbarea gradinitei. oare va face fata voi ce parere aveti? grea decizie am de luat......nu stiu cum sa fac sa fie mai bine pt. marco si implicit pt. noi.

Silvia marco nu mai suporta body-urile. Il enervau la gradi ca nu se putea desface sa faca pipi, ingrijitoarea i le lasa desfacute si nu-i placea. mai am cateva care ii sunt bune, dar nu le poarta.

Chiar ca e liniste pe aici...toata lumea pauza...cine v-a suparat?

Imediat plec si eu pana in metro, poate ii gasesc o masinuta din gama Roary, ca ma tampeste cu ele. Si am promis ca nu-i mai cumpar...

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua si de la mine..chiar ca e pauza pe aici..ma gandeam ca o sa citesc pagini intregi cum nu am intrat ieri .
Aseara (dupa masa au venit pe la 18 si au plecat la ora 20) au fost ceilalti nasi a lui Dani si i-au adus cadoul de ziua lui: un latop bilingual care merge cam de la 5-6 ani . L-a desfacut, l-a vazut si e tare incantat Dani de el dar...noutiuni ca gramatica, ca matematica sunt cam devreme pt el. O sa vad ce fac cu el...il tin in cutie pana mai creste dupa ce se joaca putin cu el ca sa uite de el. Laptopul testoasa cred ca e mult mai potrivit pt el.
Maraki...chiar pe unde umblii? Hai scrie cateva randuri ca daca esti bolnava ai timp acasa toata ziua .
Giova pararea mea e ca va face fata schimnbarii pt copii se adapteaza f usor. Si Dani a schmbat cresa cu gradi si nu a suferit..poate putin la inceput spunea ca vrea la cresa ca e mai frumos dar acum...dupa 3 luni imi arata cand trecem pe langa cresa ca acolo a fost el cand a fost mai mic . si iar pararea mea e ca deja are imunitatea formata si ori ca sunt 9 copii ori 20 cam tot una e. In incinta gradinitei unde e el mai are tangenta si cu alti copii....adica cu virusii altor copii incepand de la intrare pana in grupa.
Silvi noi nu mai folosim body-uri din luna mai de cand face pipi singur la olita si asta pt ca mi se parea aiurea sa ii dau body. i-am dat chiloti si maieu si asta purtam si acum. Cred ca acum sigur l-ar incomoda daca i-as da ca sigur mai are care ii sunt bune pe acolo.

Eu am ajuns acasa...am venit sa mai invat ceva ca maine dupa masa am examen.
O zi frumoasa sa aveti.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput