**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**
Raspunsuri - Pagina 10
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Multumim frumos pentru urarile de ziua lui Mark, sunteti niste dragute. 
Si noi va uram numai bine, fericire, sanatate si impliniri cat cuprinde. Sa aveti un an 2009 minunat cu multe realizari si impliniri si sa fie copilasii sanatosi! Iar mamicilor care isi mai doresc un bebe le dorim sa li se implineasca dorinta cat mai repede!
Un pupic mare tizului nostru drag, Marco si felicitari pentru surioara/fratiorul pe care il va avea. Iar mamicii Gio ii uram sarcina usoara in continuare!
Va pupam si o zi frumoasa sa aveti.
www.helpsonia.com
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi si multumiminca data pentru toate urarile si mesajele transmise 
Am pus si eu poze si de la intalnirea cu Mark si de ieri de la gardi si de acasa de la petrecerea "privata"
. Alain s-a distrat super bine peste tot, acasa am facut un fum in casa cu lumanarile care se reaprindeau
ca a trebuit sa aerisesc in repetate randuri sa iasa
am ras de el ca s-a speriat la deschisul champaniilor in rest cred ca s-a distrat bine. De la noi a primit hainute care nu l-au interesat deloc...o multime de dulciuri care abia azi au prezentat interes si 2 machete de metal scara cea mai mare de care a fost super incantat mai ales ca isi plimba omuletii cu una dintre ele. De la gradi a primit o plansa foarte frumoasa facuta de ceilalti colegi din trupa si semnata de ei, o sa o lipim la el in camera.
Anda
si salutari frumosului tau. Alain ma intreaba nonstop de el, abia astept sa ne revedem si sa se joace piticii .
Bianca pun pozele azi si de ieri de la gradi. Bafta la examene ca ai o multime
daca vrei sa iei creme vezi la Yves Rocher ca au promotii si reduceri mari pe site sigur e la fel si in Romanai si poti comanda. Ai noroc cu cadourile ca prinzi perioada de solduri acum si le iei la jumate de pret poate si mai ieftin.
Giova super ca te intelegi frumos cu piticul tau, mie imi tot spunea toata lumea ca de la trei ani se schimba
acum astept sa vad schimbarile. Am vazut haine de gravide asa dragute aici, ma gandeam la tine 
Maraki tu cummai esti? sper ca faci tartament cu antibiotic daca ai pneumonie. sa te faci bine cat mai repede.
Fug si eu sa culc copilul ca e mort de oboseala dupa culcatul asta tot tarziu. Azi vreau sa fac pentru mie canu am alti fani o mancarica de ciuperci cu mamaliga 
Aici sunt pozele http://www.dropshots.com/silvi3
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Acum a adormi si piticul meu si am un pic de liniste.
Giova la gradi la ei e un linoleum pe jos, sa fie moale daca pica nazdravanii
. mai sunt ceva copilais din trupa de teri ani dar Alain e cel mai inalt de acolo
. Multumim de aprecierile lasate in drops
.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Bianca uite site-ul de la Yves Rocher vad ca au si aici promotia cu un cadou la trei produse cumparate, la preturi nu m-am uitat. Eu folosesc o multime de produse de la ei si sunt f multumita de ele. http://www.yves-rocher.com/locales/ro_RO/modules/catalogul/appli.htm
Giova spune:

am atipit putin in living, dar piticul meu nu a vrut
. Sunt moarta de somn, nu stiu de ce.....sa fie lipsa cafelei de vina? naiba stie....
Nu a vrut piciul sa il duc la tuns, asa ca am spalat masina, am facut piata si am stat in parc...tare frumos a mai fost si azi afara. de maine cica iar se raceste.
Bianca si voi aveti o groaza de sarbatoriti?
si la noi incep: finul in 23 ian, nasul in 31 ian, soacra in 3 febr., Clau in 7, nepoata in 10, eu in 14 si lista continua.....
macar m-am scos cu nepoata, cACI I-AM LUAT o groaza de haine din Austria.
Anda mutumim de urari si te mai asteptam pe la noi.
Silvia am inteles...credeam ca e gresie pe jos, asa parea in poze. oricum tine rece, daca ar sta copiii pe jos. se si doarme acolo?
super pozele, iar lumanarile alea buclucase sunt mortale. Noi le-am cumparat anul trecut din greseala, asa ca ne-am distrat si afumat si noi, la 2 anisori.
haine de gravi...mai ales in partea de sus...am o groaza. Cu blugii stau mai prsot, dar deocamdata mai intru in cei normali.
Noroc ca am si bluze lungi, tip rochite si cateva perechi de iegari si mai diversific...alti bani nu mai investec ca nu are rost.
fug la bucatarie, vreau sa fac niste sarmale....
_
Gio
13+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Giova., tocmai a sunat nasa lui Dani sa ne spuna ca maine dupa-masa vin pe la noi
. eu nu am vb cu ea...i-a spus Nelu ca sunt in camera si invat
Ce chef am de vizita lor...
Vad ca ai si tu zile de nastere ca si noi...bine ca ti-ai imbracat nepoata din Austia..eu chiar ieri am vazut o helanca si o bluza mai lunga pt iegari cu 60 lei. Si am sa i le cumpar ca prea mult mi-a placut. Fac pariu ca afara ar fi mai ieftine dar asta e..
Silvi, am avzut pozele de la petrecerea "privata". Am vazut ca v-au cam afumat lumanarile pe acolo
. Eu anul asta am uitat sa ii pun, anul trecut i-am pus si eu..giova le descoperise la real si i-am cumparat lui Dani si faina a fost distractia si atunci. E frumoasa gradinita. Alta nu mai cauti unde sa ramana 8 ore? Multumesc de site, am avut si eu pliant de la ei dar nu pot spune ca m-a incantat ceva. Si sa cumpar asa fara sa vad si sa miros....e ciar nasol. Prefer Nivea sau L`oreal care pot spune ca sunt firme consacrate decat unele nou aparute...cel putin la noi in tara si care se vand prin pliante.
Si la noi a fost zi frumoasa dar am ajuns tarziu acasa de la servici. Dani i-a spus lui Nelu ca atunci cand vor ajunge acasa de la gradi vsa mearga afara cu tricicleta. Dar tricicleta era in masina, masina la mine...asa ca nu au putut merge nicaieri. Maine poate...
Am fost la cumparaturi...i-am cumpaat socrului un ceas de mana ca tocmai i se stricase a lui, si la maica-mea si socacra-mea un set de la nivea de creme..crema de zi, crema de noapte si ceva creion crema antirid.
Mi-am schimbat rujul, au schimbat astia nuanta la Max Factor si m-am enervat si mi-am cumparat de la L`oreal tot dinasta rezistent 16 ore. Sa vedem daca e la fel de bun ca celalalt, daca nu trebuie sa imi aleg alta nuanta de acolo cu toate ca nu mi-a placut nimic.
Merg sa mai invat ceva/..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Bianco, pai Yves Rocher are ceva anisori mama, nu-i chiar nou
.
Si Nivea si L'oreal... nu mai sunt ce-au fost odata, de cand produc ei pt. Europa de SE...
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Bianca, si nasa din Germania tot Yves Rocher foloseste. E net superioara altor firme, Nivea etc. Eu am avut un fond de ten super bestial; arata perfect natural, nu ca o masca ,cum iti fac fata de regula alte fonduri de ten.
irinatunza spune:
A, si am uitat, vezi ca sigur au magazin in Mall. In Iasi au la Carrefour si au si mereu oferte.
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine. Eu ma pregatesc de primbari prin centru pt declaratii. Azi am zi lejera si sper sa nu ma mai intorc. Asta intentionez sa vad daca si reusesc.
Astery poate o fi veche pt cine o cunoaste, eu nu am auzit de ea decat de vreo doi ani maxim ...si asta in pliantul unei reviste unde aveai gratuite niste genti daca comandai produse in valoare de.... Si am comandat si am gentile si acum. Dar produsele nu m-au incantat cu absolut nimic si erau mai ridicate la pret (era vb de un dus gel care costa 13lei ca m-am uitat in catalog...ceva cu bambus). Si sincer mi se pare scump avand in vedere ca un Dove, Nivea, Fa, Camay sunt pana in 10 lei.)Plus taxa de transport. Nu neg faptul ca au produse bune dar daca nu le vad....
Si eu creme nu folosesc
, daca va arat cum arata fatza mea si nu pun crema deloc pe ea si nu am nici macar un cos sau rid. Poate asta e farmecul.
Am mai incercat diferite creme ...garnier, l`oreal diferite si ma piscau..pur si simplu cand ma dadeam pe fata ma pisca. Acum am ceva de la Nivea care e ok dar nici dela Nivea nu toate imi sunt bune si nu am descoperit inca care nu ma pisca si ma dau din ani in pasti cu toate ca am spus ca ar trebui sa ma apuc sa ma creia o pauzasc ca am o varsta. Dar mi-e lene ![]()
Irina poate este la mall habar nu am. Noi nu avem Carefour aici. Fond de ten am folosit de vreo 3 ori in viata mea
si asta pt ca nu am nevoie...asa imi spune si cosmeticiana.
De curiozitate am sa uit si eu in Mall sa vad daca au si sa vad produsele lor cu ce sunt mai bune ca astealalte...asta in conditiile in care cunosc produsul si am nevoie de el.
Gata..m-am intins prea mult..
Am plecat
. o zi buna
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...