Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

micaalsa, da, eu intrebam de ceaiul de zmeur. Citisem ca e singurul ceai de fructe interzis la inceputul sarcinii, dar recomandat in ultimul trimestru caci intareste muschii pelvisului (nu stiu cum o functiona asta) si ca mai ales ajuta in timpul contractiilor. Deci poate la tine chiar a functionat . O sa iau in seama.

Nix, iti ziceam si eu La Multi Ani, dar nu stiam de ziua ta, asa ca iti urez acum toate cele bune si bb cuminte, sanatos, destept si frumos!

theea, mie mi-a dat pentru infectie urinara ampicilina, dar 7 zile, deci tu ai scapat usor cu 3 zile, poate e mai puternic antibioticul tau, cine stie. Cat despre clotrimazol stiu ca e buna, dar nu stiu daca e permisa in sarcina, investigheaza.

Despre recoltarea celulelor stem era subiect deschis, vedeti mamicile care deja au facut asta. Stiu ca ziceau ca nu le poti folosi f. mult timp ori pana cand copilul are nu stiu cate kg ori pana la o varsta, dar se incerca o noua metoda de mentinere a celulelor ca sa poata fi folosite mult mai multi ani. Eu nu cred ca e nimic rau, deh, banii ar fi singurul inconvenient cred. Cat e vreo 600 sau 800 euro, asa ceva?

13+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

multumesc mult pentru urari motana!
sa dea Dumnezeu sa avem toate bbei sanatosi si sarcini cat mai usoare si frumoase.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna dimineatza mamici de zmeurici.
Sunt noua pe aici. Ar trebui sa nasc pe la inceputul lui august. Vroiam sa va rog dc ma puteti ajuta cu un raspuns si anume dr mea mi-a dat sa fac dublu test pe 19 ianuarie. Nu prea stiu mare lucru despre aceasta analiza. Imi puteti spune voi cele care ati facut in ce consta?
Va multumesc frumos.
Andra_80 +11

P.S. Rog moderatorii sa ma treaca si pe mine pe listuta
DN 21.05.1980; UM 02.11.2008; DPN 08.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata fete,

Vad ca am inceput capitol nou..sa ne fie de bine si sa fie un capitol plin de fericire .

Eu maine ma duc la eco morfofetala la dr. H, abia astept sa vad ce imi zice...

Fete, de unde ma plangeam ca nu am simptome..am inceput sa vomit si seara di minineata de vreo 3 zile..si eu care credeam ca dupa sapt 12 iti trec toate. Oricum ma bucur sa am si eu ceva simptome..dar nu imi place deloc sa vomit tot ce manac.

Si, am fost in we si ieri sa caut ceva haine de gravide, adica vreau o preche de blugi cu banda caci ceilalti nu imi intra si nu ma pot imbraca in colanti tot timpul, iar sa imi iau pantaloni mai mari cu 2 numere nu mi se pare o varianta caci eu am burtica mai umflata dar nu si fund, picioare...si ce uratati am gasit prin magazine (unde am gasit !!!! ca bate vantul in magazine de astfel de haine), toti pantalonii sunt din raiat, sau blug oribil cu strasuri, imprimeuri, floricele...nu inteleg de ce le fac astfel....sunt dezamagit caci nu stiu cum sa ma mai imbrac..eu care eram cat de cat la moda acum parca ma imbrac oribil...nu mai am ce sa combin, ghetulele mele cu totc au iesit din uz si panatalonii nu ma mai cuprind....offff.......

Poate imi ziceti si mie pe unde mai gasiti voi blugi de gravide frumosi..ca de oribilitati stiu eu unde sunt ...

Altfel, bun venit noilor burtici .

12+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianka_md spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu am avut o vacanta lunga si de doua zile incerc sa va ajung din urma cu cititul dar inca nu am reusit. In rest, ma simt bine si burtica incepe sa creasca. In vacanta am avut o mica infectie urinara, am tratat-o si se pare ca a disparut..

thea am avut si eu candida si medicul mi-a dat pimafucin ovule si crema, care sunt permise in sarcina, in prospect scrie ca nu se absoarbe in piele si nu intra in sange, deci sunt bune. Oricum am citit undeva ca si clotrimazolul este permis in sarcina, asa ca foloseste-l si sper sa iti ajute!

Am fost si la cumparaturi, am gasit pantaloni si fustita de graviduta de la firma gemko, asa ca pana la primavara sunt linistita.

Va pup pe toate si va doresc un an cat mai plin de bucurii si impliniri!

Diana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Buna, burticilor!! Ce ati mai crescut!!!
Si eu am inceput sa ma simt mai bine, am inceput sa mananc... cu toane, dar mananc..
Imi prieste serviciul(lucrez aprox 4 ore pe zi, mai ales dupa amiaza), dar vin sfarsita de atata vorbit si agitatie!!
Si eu sunt interesata de parerea voastra despre dublul test.... M-a chemat si pe mine la eco in sapt 12(sapt viitoare), dar pt analiza de sange trebuie sa merg la bucuresti... Sincer, nu ma vad in stare sa fac un drum de 4 ore dus si 4 ore intors!! Am 30 de ani, nu am istoric de sindrom Down in familie,,, nu stiu daca e absolut necesar sa stresez bebelul cu un drum...
vally, si eu am un herpes... dar mi-a luat sotul Aciclovir de la farmacie si m-am manjit... stii tu.. in 7 zile cu medicamente si o saptamana fara...

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Ce mai faceti ? Am fost aseara la doctorita mea , l-am vazut pe bebic , dadea din manute din picioruse , nu statea deloc !~ Insa mi s-a recomandat repaus la pat , intrucat am colul permeabil si mi-a spus ca e bine sa stau o perioada acasa ! Azi am ajuns la serviciu sa-mi mai rezolv cate ceva si de maine acasa! Voi ce mai faceti ! A mai avut cineva probleme cu colul ? Mie mi-a dat tratament cu utrogestan 2/zi . 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna fetelor ,

Am observat ca operatorul nu m-a trecut si pe mine in listuta

DN 17.06.1980, UM 16.11.2008, DPN 23.08.2009

E cineva la dr. Rotaru, de la Elias?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau burtici cu zmeurici!
Nix La multi ani sa ne traiesti,sanatoasa si sa ai nastere usoara cu BB sanatos cand va veni timpul!
Moni mercic de raspuns!Sa inteleg ca asa ar trebui sa ma dau si eu,pe tot corpul?
Bun venit noilor burtici!Sarcini usoare si bbici voiosi!
Vally nu te mai stresa atat,mergi la dl dr si o sa-ti spuna ce sa faci.Ai o parere avizata si te tratezi corect.
De Rallu nu stiti nimic?
Theea poti sa bei iaurt mult,sa renunti la dulciuri-zahar si sa mergi la dr.Nu lua tratament fara sa stii daca e ok pt sarcina.Oricum stiu ca pana la ruperea membranelor,BB nu poate sa ia infectie de la tine,pentru ca traieste in mediu steril in uter.Si parca problemitele de genul se trateaza super bine in ultimele luni de sarcina.Stiam ceva,dar m-am atrofiat la neuroni de cand cu gravidealaErau bune si baile de sezut cu musetel si bicarbonat,dar iar nu stiu daca e voie in sarcina.
Elenada,ai fost la eco?Toate bune?
Eu ieri m-am laudat ca am scapat de oaca.Aseara am oaca numai fiere.Ma mai doare burtica,pe acolo pe unde am simtit ca ceva e aiurea cand am sangerat.Iau nospa si stau la orizontala cand vad ca se ingroasa gluma.
Cred ca vom recolta celule stem,chiar daca asa am inteles si eu ca depinde de cat pot scoate...ca e pana la un anumita greutate,depinde de la caz la caz.Dar nu vreau sa-mi para rau...pentru ca doar o sigura data se poate face.
Nu stiu cum sunteti voi,dar eu parca am creierii in vacanta.Sunt tare aiurita.Inainte eram tare activa,acum nu prea am chef de nimic.De-abia astept sa se mai incalzeasca,sa pot iesi si eu la plimbari adevarate.Si eu tot la 12 saptamani am urmatoarea programare.Imi doresc sa-l vad pe BB si sa aflu ce este,dar pe de alta parte ma bucur de ragazul asta,ca e un stres in minus...mai amanam emotiile
Pup fetele!O zi frumoasa!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna!

Nix, , La multi ani!!si tot ce iti doresti tu!

rallu, sper ca esti ok dupa vizita de ieri la dr.

le urez si sarcina usoara si bine au venit noilor burtici!

eu am reusit din weekend sa nu mai vomit mincarea, doar dimineata muulta bila. dar parca e mai rau asa, caci toata ziua am o senatie de greata, un gust salciu in gura si lesinacios; la servici mai e cum mai e, dar cind ajung acasa si ma intind putin parca as zace intruna.
greutatea mea oscileaza plus/minus jumate de kilogram, cred ca in
functie de cita apa beau dimineata si daca merg la baie.

am fost si eu la dr vineri, la consultatie/tuseu si mi s-au recoltat local niste analize (clamidia, micoplasma, ce se mai ia), am singerat vineri si simbtata si am inca o usoara secretie colorata si citeodata ma doare putin burta.mie si la prima sarcina mi s-a facut tuseu la fiecare consultatie, la dr meu sint lucruri separate ca si programari.

Lucialu, e normal sa fii mai aiurita si chiar uituca in sarcina, asa ca stai linistita
si eu astept primavara, dar parca e bine si acum caci sint scutita de iesirea in parc cu fetita mea, cred ca nu m-as fi simtit in stare acum in primele luni dupa ce veneam de la servici. daca se repeta istoria, eu la prima sarcina m-am simtit cel mai bine in trim III.

Blanca, de inteleg cu hainele urite de gravida. eu mi-am cumparat recent niste pantaloni gen blugi gri petrol de la Mini-prix, care sint superbi si de firma f buna, nu sint de gravida dar au talia putin mai joasa si sper sa mearga cit mai mult. nu zic ca am dat un pret pe ei... deocamdata imi place sa port bluze mai mulate, oricum eu am burtica/sani in general dar la fund si picioare sint mai
subtire. am niste blugi de data trecuta, tot de acolo cumparati si tot de la o firma n..t,dar sint chiar maternity cu elastic reglabil, asa ca voi combina. la vara am mai multe alternative si abia astept, caci am de vara trecuta niste bluzite/rochite foarte dragute care merg peste pantaloni sau simple.

eu am morfo pe 10 feb, cind voi avea 13s+. eu nu am incredere de sexul spus la virsta asta a sarcinii, si inca cochtez cu ideea de a nu afla, sa fie o surpiza. eu insa tot visez o fetita. si aseara am visat ca am nascut si era tare frumoasa, si intai m-am oprit la rebecca sa o pup sa nu se simta data la o parte. Si Rebecca imi zice ca e fetita si vrea sa o cheme Maria..vom vedea.

la echo de 22s m-am programat la Iosup la inceputul lui aprilie, la CMU. cica aparatul este 2D si asa e cea mai buna ecografie; asa stiti si voi?? poate imi voi schimba programarea, mai ales ca am citit si auzit in ultima vreme despre cazul in care nu a depistat inima pe dreapta si grave afectiuni..nu stiu ce sa zic.

Patricia s10 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput