Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
mcoca spune:
Turtu, da, Maya pana acum a mancat numai borcanele (de la Hipp sau Nestle naturNess). Eu le-am gustat si sunt foarte bune, adica exact ca si cum le-ai face in casa. Eu am ales sa nu fac deocamdata tocmai pentru ca mananca putin , si nu are sens. Asta pe de o parte, pe de alta vreau sa-i dau bio, si nu gasesti tot ce ar trebui ea sa manance in bio. E adevarat ca nici oferta la legume la Hipp nu e grozava pentru prima etapa, si de aceea ii dau si de la Nestle(dar numai naturNess). Si decat sa iau leguma nebio din magazin, prefer borcas nebio ca ala e ultra controlat, si are procentul d epesticide f mic. Acum tu trebuie sa pui pro si contra in balanta si sa iei decizia care e cea mai buna pentru voi.
De ex, miercuri ii fac sfecla+cartof dulce ca alea nu se gasesc la borcanas dar se gasesc la bio. In plus nu am vazut nici o diferenta intre morcovul din borcanas si ala facut de mine, deci cred ca e la fel si la celelalte legume. Fructele sunt bestiale, mai dau si eu iama in ele :). Nu vad cum s-ar invata cu borcanase, cand sunt la fel ... POate se invata sa ii dai din borcanas, dar eu ii dau numai din 2 in 2 zile :). Tot din 2 in 2 zile ii dau caldutz. CAnd deschid borcanasul, ii dau la temp camerei din paharel. A doua zi, din borcanas incalzit (ca il tin la frigi).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
flo1980 spune:
Sun ai grija! Sanatate!
Cuscra chiar sunt curioasa ce mai face Maria !
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
diarux spune:
VIOLETAAAAAAAAAAlasa depreisa si butoiu ca deja sunteti prea inghesuite acolo. si noi suntem mofturosi nu gasim cauza inca...asa ca....
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
ILE LA MULTI ANI FERICITI!! SA AI PARTE NUMAI DE SANATATE SI BUCURII ALATURI DE FAMILIE!!
Mada ce ma bucur ca mai scrii!!
A inceput Ari gradinita...sau nu mai tin eu bine minte? 
Narisa am vazut site-ul, ce lucruri frumoase aveti!!
aridna imi pare rau pt. laptic...ce bine ca s-a elucidat misterul!! Felicitari pt. 
Vio, Gally felicitari si voua pt.
!! Si noi mai avem unul
care creste ca din apa...deja il ajunge pe al doilea!
pica nici eu nu ma pricep sa dau sfaturi, ca sunt "incepatoare". Eu zic ca ai ce cauta printre noi...cum zicei, tu esti aia curajoasa, pe mine ma inspiri, daca poti tu...pot si eu (deja ma repet, ca a mai zis cineva chetia asta...but it's true!)
Nati mult succes cu diversificarea...sper sa va dati pe brazda pana la urma! 
Camy mult succes in proiectul bb2!! Sa vina cat mai curand si sa fie sanatos!!
Apa nu-i prea dau, nici ceai. Totus, dupa pireul de legume, ii dau cateva lingurite, da' nu-i plac. Ceai chiar i-am dat ieri si a baut 100 ml. Chiar vroiam sa intreb ce fel de ceaiuri le dati??
Trimit asta, si revin cu capitolul urmator, ca s-a trezit Miruna si vrea papa...
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
mcoca spune:
Domane Sun, 200 la cat timp dupa masa? Da tu ai probleme cu glicemia?
Vicky si
Maya (27.06.2008)
serbanica spune:
Cu povestile mele am uitat ce e mai important:
LA MULTI ANI ILEANA SA FI FERICITA SA AI SANATATE SI SA TE BUCURI DE AI TAI SI AI TAI DE TINE!!!!
LA MULTI ANI SI PEPENASILOR DE AZI SA II BUCURATI PE PARINTI VOSTRI SI EI SA FIE SANATOSI SA SE BUCURE DE VOI
CAMY SA ITI DEA DD UN BEBE CIT MAI REPEDE SI PESTE 9 LUNI SA NE SPUI DESPRE NAZBITILE COMOAREI TALE!!!SA FI CIT MAI REPEDE MAMA!
serbanica spune:
Fetelor azi Serban a papat tot piureul de fructe dupa ce le-am dat la blender zici ca a fost din borcan.MULTUMESC DE PONT
Miine vreau sa incerc banana cu para dar imi este cam frica ca banana constipa si el e cam constipat.
tot nu mi-at raspuns cum faceti sfecla rosier?????????????????
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Si acum bineinteles ca nu scapati fara intrebare: ce fel de blender folositi pt piureuri??? |
Buna fetele! Pupacim sarbatoritii de azi!
Dyanira eu folosesc unul vertical de la zepter. E super bun.
Violeta29, Ariadna, Gally felicitari pentru dintisori!
Ileanna LA MULTI AMI!

Morcoveatza multumesc pentru raspunsul cu avocado!

Sun mi-ai dat super idee cu marul in vasul de yena!

BB2 Noi am hotarat sa-l facem pe al doilea dupa ce a facut Luca 1 an, pentru a avea un partener de joaca cat mai apropiat de varsta lui si pentru ca atunci cand ne-am casatorit am zis ca ne dorim minim trei copii, asa ca aveam norma. Pe Luca l-am facut la 28, pe David la 30. BB 3 a venit la 33. Nu stiu sigur daca va mai veni si bb 4, dar daca sunt sanatoasa si avem cu ce sa-i crestem, noi mai vrem!
Didi felicitari pentru somnicul de noapte!
Nati nici al meu nu a vrut, dar l-am lasat sa uite si acum mananca cu lingurita.
Camy succes la bb!

Pica, dai o picatura de speranta celor care isi doresc sa faca si bb-le lor ce face al tau! Ne ajuti fiind aici si raspunzand uneori asa cum stii tu!

Ralu79, tare faza cu mucii uzi!
The Andreea da-i cat mai des cana, se obisnuieste pana la urma, dar incearca sa ii dai tu cu lingurita apa daca e si diversificat. Al meu adoarme laganat de mine. Am citit ca exista copii care se leagana la somn si ca e normal.
Alexa_Teo, uau! Teo e vioaie rau!

Bujo, nu esti incompetenta, pur si simplu se intampla. Mie David mi-a cazut din pat de langa mine si nu am reusit sa-l prind.
Flo ce bine cu patru labute! Al meu e la etapa "o chinui pe mama cat de mult pot cu intorsul pe burtica"
Hai va pup ca al meu s-a morocanit rau si oricum stau si citesc de mult!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
dia_filipas spune:
Asaaa, unde am ramas...
Annababy super dulce "vorbareata"!!
!
Bujo
-ici "cucuiatului"! Si Miruna a cazut azi din bounce...se tine de bare si se ridica in fund, dar a cazut in fata, pe burta. Si eu m-am speriat, mi-a stat inima...Nu esti incompetenta!
Am impresia ca pe toate ne mai asteapta experiente de-astea...
Vai Iriss ce-ai mai patimit azi...cata nesimtire!! Tipic romanesc! De-asta si noi vrem sa o tulim in Noua Zeelanda!
Sun multa sanatate!
Ai grija de tine! Ce e angoasa separarii?
anaxena welcome back...pe unde umblasi?
Aoleu Tecky peste ce doctorita ati dat!! Sper sa-i fie bine cu tratamentul pe care i-l dai acuma, sa nu fie nevoie de antibiotice...bine faci ca nu i le dai! Sanatate muuulta!!
Violeta_tm nu fii deprimata!! Continua sa-i dai sa se obisnuiasca. Sper sa reusiti pana la urma!!!
Si Miruna mea mananca mai rau acu de cand ii dau dintii, cateodata urla pur si simplu cand o ating cu lingura pe gingie...
Gata, recuperai! Fetelor, am o intrebare
!!! Miruna mea tot face mai nou ca si cum isi drege vocea...oare ce poate sa aiba?? Are ceva rosu in gat, sau de la ce poate fi?? Saliveaza la greu...oare de la asta? Daca are rosu in gat, se vede??
Pe unde umbla oare moni_or, serenity, mikichris, dianami??
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica Fetelor azi Serban a papat tot piureul de fructe dupa ce le-am dat la blender zici ca a fost din borcan.MULTUMESC DE PONT ![]() Miine vreau sa incerc banana cu para dar imi este cam frica ca banana constipa si el e cam constipat. tot nu mi-at raspuns cum faceti sfecla rosier????????????????? http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png |
banana se da dupa 8 luni pt ca este alergenica, la fel orice fruct cu seminte mici: kiwi, capsuni, fructe de padure ...
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)