Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
ca_eric spune:
lauritza te-a dat de gol mirci care tragea de margelele lui mami..hihi![]()
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
aelita spune:
ALEX SARA-Felicitari pt decizie !! o sa fie totul bine si o sa ai trei copii minunati !
MISS imi pare rau ca inca nu dormiti bine...sper sa reusiti pana la urma,ca tu incerci toate metodele ![]()
si eu am reusit sa scap de treizir(desi erau putine) dandu-i sa manance mult mai devreme. ii dadeam cand ii era prea somn si manca putin,si peste noapte se trezea.
ii mai dau apa din biberon uneori noaptea cand e prea cald si se trezeste din cauza aerului uscat.
il imbrac subtire ,doar body cu maneca lunga si pantaloni,fara
sosete,cu talpile goale ,invelit cu plapumioara,isi scoate mainile sau se dezveleste cand are chef,adica isi controleaza el situatia,si asta il face sa doarma mai bine,iese din plapuma uneori si se muta la capul celalalt al patutului,si doarme asa dus.
mie de multe ori imi e frig,sunt friguroasa,si de cate ori m-am luat dupa cum simt eu,si am imbracat copilul mai gros,i-a fost cald si s-a trezit.
nu ma mai uit la ceas,am lasat dupa instinct totul si am incercat sa
il invat pe el cand vrea,ce vrea.a iesit mai bine asa.
avem si noi eczeme,si nu era cauza trezirilor,ca acum le are in perioada lor cand se revolta si totusi nu se mai trezeste noaptea.
ii dau mai mult sa manance seara,ca ii dadeam doar lapte cu cereale,am bagat intai piureul de legume mai devreme si chiar la culcare laptele cu cereale in biberon.adoarme dus,burta plina,si se mai trezeste cel mult o data pe noapte,cateva minute si adoarme cu suzeta ,si apoi la 9 dimineata il trezeste sora-sa care sare peste el in patut.nu plange la treziri,zice doar mamamama mama si se plimba prin patut,vine in directia de unde stie ca apar eu pe usa .
nu stiu ce idei sa iti mai dau...
ai incercat si fara sac de dormit?
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara fetelor,mersic de incurajari si sprijin pt fiecare in parte.socrate mersic pt nr de tel,am sunat-o si mi-a raspuns dar cand a auzit ca nu sunt pacienta si am pb a zis sa sun maine ca acum are femeie pe masa ne-am hotarat sa pastrez bebelul,speram numai sa nu fie pb cu el din cauza ca eu am alaptat si nu am luat vitaminele.Oricum o sa fac eco 3-4 D la Iosup si sper sa fie totul ok.Trebuie sa imi gasesc un dr extra super bun sa ma urmareasca,sper sa gasesc cat mai repedeacum fug sa incerc sa culc teroristii ca sunt sfarsita dupa ziua de azi,as dormi non stop 15 zile. Noapte buna tuturor tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 |
Pentru treaba asta, ai toata stima si respectul meu si sunt mindra de tine ca faci lucrul asta...Nici nu pot sa-ti explic ce mare bucurie mi-ai facut. O sa ai 3 copilasi si o sa fii cea mai fericita mamica.Nu pot sa-ti spun cit ma bucur pentru gestul asta minunat...Ma si gindeam , eu stiu o persoana care in urma unui avort (desi dr ii spusese ca in situatia in care era mai bine pastra copilasul) a facut cancer si apoi a murit.Avorturile sunt foarte periculoase, mult mai buna e o sarcina pt organism.

Revin.si cu alte raspunsuri, dar asta m-a terminat...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Magdone,ce misto ca mergi la sala si la bazin, cred si eu ca vii cu alta stare...SI eu sunt in cautari d esalon in drumul taberei la mine, ca sa ma apuc de electrostimulare..
Esme, oof, ce detergent ambitios sa ajunga drept in okiul tau...Sa treaca repede conjunctivita..
Elenuca
scumpa mea.
Ylari, eu ama aparat de la OMROM si sunt multumita de el. De aerosolii in sine cu atit mai mult.Imi pare rau ca n-ai rezolvat la dentist plombitza...
Micaela, eu as alege cresa...De altfel si eu il dau la cresa pe Mati din toamna...numai ca o cresa de stat.
Doloress, nu ramine cu strungareata. Asa era si david si dupa ce i-au iesit toti i s-au aranjat altfel...Deci stai linistita
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Alexuta, da intra-adevar Singulaireul a mers f bine la david. Si dc nu ai, trebuie sa-i cumperi aparat de aerosoli. dar cred ca stii deja ca ele trec cu inhalatii, nu cu antibiotic
si sanatate multa!
Inais, 
Alysh, felicitari pentru examenul 2
Lorich, am vzt si eu pozele, e scump foc Robertzelul tau
Nicole, felicitari pt greutatea lui bb, pai e f bine. Despre Prevenar, eu i-as face o singura doza. De altfel desi mi-a recomandat dr eu tot parca nu i l-as face. El acum e sanatos, as putea sa-l fac, dar cred ca-l las pt 2 ani. Mi-e asa urit de vaccinurile astea....
Andreeap din cite am intele tot in hambarului tb mers...E cineva care a reusit sa depuna la sector????Adeverinta nu e tipizat, dar a trimis Sis un model pe contul comun, il poti da pe acela spre cpmpletare..
Simonix, off sanatate lui Robert! Ai facut bine ca ai scos laptele.Doamne Ajuta sa-i treaca repede.
Ca_eric..vreeeau si eu in vacantza..!!!!!
Micaela, minunat a adormit Dariuca...Scumpa de ea ce liniste si-a gasit ea la pieptul mamei si in okii tatalui ei!
Daria, bine ati revenit. V-ati pus pe plimbari acum? Bravo, tineti-o asa!
Aelita,
de a noi.
Gata am conspectat,..acum ma gindeam toti bblusii au cite un dinte, doi, opt
, iar noi care suntem printre cei mai mari..nu avem nici unul!!!!!! facem 9 luni in curind
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Ahh...si buna dimineata la o 
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Reallaura
Hihiihi, asa e, el e stilistul meu personal! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui ca_eric lauritza te-a dat de gol mirci care tragea de margelele lui mami..hihi Mami de Eric 30.06.2008ERIC iubirea si viata noastra |
da! si doar l-am invatat sa faca pe niznaiu'! hihi

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Am vazut poze cu Mircea cel Frumos 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Am vazut poze cu Mircea cel Frumos ![]() |
merciiii. Gabitzule
si noi baietii superbi.Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

ne-am hotarat sa pastrez bebelul,speram numai sa nu fie pb cu el din cauza ca eu am alaptat si nu am luat vitaminele.Oricum o sa fac eco 3-4 D la Iosup si sper sa fie totul ok.Trebuie sa imi gasesc un dr extra super bun sa ma urmareasca,sper sa gasesc cat mai repede