Shopping la SCS - Viena....perioada de reduceri?

Shopping la SCS - Viena....perioada de reduceri? | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

Stie cineva pana cand dureaza perioada de reduceri la SCS in Viena? Ajungem pana acolo la jumatatea lunii februarie si eram curioasa daca avem sanse sa mai prindem ceva reduceri

Multam mult

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Hello!
Eu plec spre Viena vineri la cumparaturi si voi merge si la SCS. Am sa ma interesez de perioada de reduceri, ma intorc luni si iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mada sincer, nu stiu ce reduceri mai gasesti la jumatatea lui februarie.
De 2 zile ne-am intors de la SCS, reducerile au inceput de prin 2 ian.
Anul trecut am fost prin 20 ian. si nu am mai gasit mare lucru.

_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mda....din pacate nu avem cum sa ajungem mai devreme.

Carrye astept sa-mi spui cum a fost...spor la shopping!

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Giova, cum ti s-au parut preturile? Mai gasim si noi, 3 fete, niste haine marimea S?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doar la H&M erau haine la 5-9 euro. la promod erau reduceri de 20-50%.
La C%A marfa proasta, la Zara haine misto dar scumpute, nu erau reduse cine stie cat.

Eu mi-am luat multe de la mango din Parndorf, intre 5-15 euro, si o bluza de la promod. data fiind situatia mea, m-am orientat spre haine largute, care sa fie purtate si cu burta. Hainele de gravi m-au dezgustat sincer.
I-am luat piticului o groaza de haine de la Zara, H&M si C&A.
Sotul si-a luat cate ceva de la mag. sport din Parndorf si cam atat.
am stricat mai multi bani ca iarna trecuta si am venit cu mai putine lucruri acasa.

_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Am inteles. Mie imi place H&M desi nu intotdeauna gasesc haine foarte frumoase dar merg de zi. In rest, o sa incerc sa gasesc lucruri de la firme pe care nu le avem aici, ca, intr-adevar, Zara nici eu nu am prins anul trecut cu cine stie ce reduceri.
Multumesc foarte mult pentru informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Giova poti sa-mi trimiti un PM cam cu ce banuti ai cheltuit pe acolo, si cam ce ti-ai luat? Sunt curioasa sa stiu cam ce bani imi trebuie la mine...Multam

Mergi la inceput

I'm back!
Dezamagire totala! Am ajuns la SCS sambata pe la 10. M-am plimbat pe acolo vreo 4 ore. In magazinele Zara si Mango hainele erau aruncate peste tot, inghesuite, n-am inteles nimic, foarte aglomerat. Nu aveam rabdare si am iesit din fiecare magazin cu speranta ca imi voi lua ceva din urmatorul. N-a fost sa fie. Mi-am luat cateva haine de la Mexx, H&M si un tricou de la Esprit asa ca sa nu zic ca n-am cumparat chiar nimic. Asa ca m-am razbunat pe magazinul cu parfumuri si cosmetice din Duty Free si aia a fost...
La vara merg la Madrid.
Daca mergeti in perioada asta aveti grija ca este ingrozitor de frig, probabil din cauza ca sunt cu Dunarea.
Madau, dupa cum aratau magazinele nu stiu ce o sa mai gasesti in februarie, pentru ca deja la intrarea in magazine erau si colectiile noi. Dar precis o sa mai gasesti si reduceri si o sa fii mai norocoasa si n-o sa te calci in picioare acolo.

Mergi la inceput