Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RETETA SCOICI :
SE spala scoicile f bine
intr o oala se pune putzin ulei si se adauga scoicile spalate si se lasa 5-10 min pana se deschid ,apoi se pune o ceapa ,1 ardei ,1 rosie ,2 catei de usturoi ,putzin patrunjel ,toate tocate marunt
si se lasa toate la fiert ,f important sa se "scuture "oala ca sa nu se prinda ,se mai poate adauga si jumate de cutie rosii decojite si desigur condimente :sare ,piper ,boia ,putzin din fiecare
separat puteti praji paine ,unsa cu unt (ulei de masline)si cu usturoi
POFTA MARE
si desigur nu uitati de lamaie

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

AAAA sa nu uit ,mi a spus dr sa nu i mai dau atata lapte ,deoarece Ca in cantitati mai mari mananca FE din organism
asa ca de acum inainte nu i dau mai mult de 600 ml /zi

desigur ca la faza asta al meu sotz a intervenit si a spus in gluma :ma vedeti un barbat anemic ?eu beau 2-3 l de lapte /zi
are 1,92 si 120kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, da, asa mi-a zis si mie dr, ca e exclus sa faca febra 39 de la dinti. Ma bucur ca e bine acum si va dorim multa sanatate!

Ce sot iubitor de lapte ai! Inseamna ca ai frigiderul plin de lapte ca sa satisfaci atatea pofte!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Bine ca si-a revenit Tiadris, draga de ea.E foarte bun oscilococcinum.Eu am luat de cand am fost insarcinata si am avut o forma usoara de amigdalita.isi face efectul foarte bine + ca este un medicament homeopat.
Multumim pentru reteta.Am sa incerc si eu

ADRIANA - felicitari pentru scumpica ta.Doreste sa-si impuna punctul de vedere.

GEANY - Imbratisarile ni le-a acordat cu mult timp inainte si o intreb - "cum o iubesti pe mami" si ea spune "tale-tale" si ma cuprinde de gat cu manutele.

Daria recunoaste din fotografii pe cei dragi: Didi, Dolina (Dorina), Luli (Luchi),mama Lia, tata Eo (Eugen), Ghighi (Ghita) + multe cuvinte - mina (mana), mima (mingea), mina (lumina),anana (ananas),cangul (cangur),ocularii (ochelarii), momo (Mos Craciun),pom, mele (mere),apa, bonin-tata (buna dimineata),puta (papusa)te taci (ce faci) si acum ce-i mai distractiv din toate p...-la la (sarut-mana).
Cand o auzim ne buseste rasul + ca asa ii saluta pe bunici la telefon.

Sunt momente unice si doresc sa profit din plin de acest lucru, fiind cat mai mult posibil alaturi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ne-am intors si noi de la sanius. A fost frumos dar cam frig pentru gustul meu.

Alex, multumim de reteta. Dar apa nu se pune deloc? Scoicile si restul legumelor se calesc doar in ulei? Si cam in cat timp sunt facute? Scuze de sirul de intrebari dar eu chiar vreau sa fac

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

scuze ANI se pune si apa sigur ca da ,nu multa ,sa acoperi scoicile ,si legumele se fierb impreuna cu scoicile
data viitoare cand mai gateste tati neaparat trebuie sa ma invart pe langa el sa vad eu cum face
unde ati fost la sanius ?

ADRIANA asa e ,avem mult laptic in frigider ,rar se intampla sa am mai putzin de 4-5 l de lapte in casa
si eu beau lapte dar numai dimineata cu cereale si cateodata seara cu biscuiti
ANDREEA tu cum luai oscilocc. mie mi a spus sa i dau lui Tiadris de 2/zi cate un tub ,jumate dimineatza si jumate seara
ce scumpa i DARIA si ce de cuvinte stie
si Tiadris in loc de ploaie spune ce zice si Daria

am programat o pe matzuca pt luni la vaccin ,dar o sun pe dr ei so intreb daca mai putem merge ,astazi n a facut temperatura ,a papat destul de bine ,deci a fost f ok ...sa vedem cum o sa fie maine ,daca totul e in regula cred ca i ok sa i fac vaccinul ,oricum doar dr ei decide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, am fost pe Feleac, langa partia de schi. Eu zic sa ai grija cu vaccinul si sa nu il faci pana nu e sigur vindecata ca doar nu se intampla nimic daca il amani cateva zile.Acuma depinde si de ce zice doctorita.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani tuturor cu intarziere!!!!!!!!!!!!!

Elenutza-felicitari mami din tot sufletul , sa ai o sarcina usoara si un sau doi, hihi, bebei sanatosi!!!!!!

noi suntem bine, vorbim o gramada si incontinu, e o mica gura sparta, nu-mi vine a crede, hihi, se enerveaza daca nu inteleg ce zice.

in austria a fost tare fain, zapada multa,ne-am dat o gramada cu bordul.
n-am apucat sa va scriu, in mare am citit, sunt tare ocupata, a venit sesiunea la master, am niste referate de predat, timp prea putin de piti, mai ma duc si pe la cabi, luni ma duc la oradea sa vad de diploma, ca cica sunt ceva probleme la eliberat, deci...fugeeeee viata, hihi, dar cred ca stiti si voi cum e .
am citit de multi bebei ca-s bolnaviori, sper ca-s mai bine acum, va doresc multa sanatate si un weekend fain.mai revin, incerc sa fie mai des.pusi la toti!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

ANI draga sa ai grija sa nu pui multa apa pe scoici ,apa e "optionala" C a pus de data asta ,dar a facut si fara si au iesit f k
MELI ma bucur ca v ati distrat si pacat ca a trecut asa repede ,bravo pt piticutza ca i asa vorbareatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of, Alex... sanatate multa lui Tiadris! cum mai sunteti?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput