Gravidutze si mamici de Cluj - 106
Raspunsuri - Pagina 15
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Monica,La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca! Am venit de la pediatra,analizele sunt foarte bune.I-a facut si curba cresterii,e sub greutate,chiar sub linie,dar la inaltime e normal pentru varsta ei.De aceea pare slabuta ca e inalta. Plan de alimentatie nu mi-a dat,pentru ca n-ai ce sa-i faci atunci cand mananca aproape numai lapte.Am avut 2 optiuni.Punem in lapte un praf bogat in glucide,special pentru copiii malnutriti,ca Bea are malnutritie de gradul 2. A doua optiune era un lapte praf special,foarte concentrat care acoperea toate nevoile zilnice de care avea nevoie fara a mai manca altceva. Am hotarat sa incercam prima optiune.Acuma sper sa-l gasesc ca nu se prea gaseste in farmacii,numai la comanda. Ne-a zis sa luam in continuare Kreon pt digestie si ne-a dat si Peritol pt pofta de mancare.Oricum am auzit ca ar fi bun si in perioada cand ies dintii,ca va dormi mai bine noaptea. Am intrebat de laptele de vaca,a zis sa nu-i dau,ca ea practic din laptele praf isi ia toate vitaminele.Din fericire. Cam atat,sper sa ne ingrasam,mergem la control peste 2 saptamani Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Ramo, sanatate Beiutei...
lasa ca o sa aiba mama o modeala...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Andreea noi mergem la Carmen Culcitchi,la Pedi 4,Spitalul de distrofici,din Grigorescu.Este o doctorita super.Imi place tare mult de ea.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ioana13 spune:
Nici al meu nu sta acoperit. Mai are cite o noapte in care sta, dar unele
Daca le-ar fi frig ar sta acoperiti... LA fel ii dau si eu, un body+ pijama normala, nu groasa,+ sosete subtiri.
Ramona, nu stiam ca nu maninca nimic altceva, Bea. Cred ca esti tare stresata din cauza asta sau te-ai obisnuit, ce sa faci? Nu e pofticioasa?
Andreea eu tot asa, cu sosete cu talpa il incalt in casa. Poti sa ii dai niste sandalute inalte, ca asa nu se incalzeste prea tare si sint si mai usurele. Papuci de casa ok, nu prea am vazut.
Alex, lui P nu ii plac mezelurile, de nici un fel! Mincam noi, ne vede, ia, ca ii e pofta, dar nu ii plac, nimic, niciodata. Maninca cremvusti, de la Campofrio, cam o data pe saptamina.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
LA MULTI ANI MONICA!!! MULTA FERICIRE SI SANATATE ALATURI DE BAIETI SI SOT 

Ramo, imi spui te rog ce inaltime si greutate are Bea ca si noi stam destul de prost cu greutatea desi Stefi mananca de toate.
Acum ne-am intors din Babes. Ne-am plimbat aproape o ora dar din pacate nu ne-am intalnit cu alti bebei.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
puisorul spune:
Alex, chiar trimite o poza cu oita. Poate o gasim pe ebay daca e adusa de afara.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
RAMONELLA spune:
Ioana Bea papa cam in jur de 700-750 de lapte pe zi.Mancare nu prea papa,doar foarte putin,cam un sfert de felie de paine cu unt(asta ii place),o lingurita de carne,o jumatate de cartof copt cu unt...cam asta ar fi portia pe o zi.Am incercat tot felul de mancaruri,de metode,de siropuri,de vitamine...n-au avut nici un efect.Macar bine ca papa laptele praf,si isi ia de acolo vitaminele.Doamne multumesc ca analizele sunt perfecte,cu valori aproape de maxim.Asa au iesit si data trecuta,acu 3 luni si multa lume s-a indoit ca ar fi bune analizele...
Dar s-a dovedit inca o data ca au fost bune.Si le-am facut in alta parte.
Stresata nu sunt,ca m-am obisnuit,daca esti stresat nu rezolvi nimic.Acum conteaza sa se ingrase putin.Mie mi-e frica Doamne fereste sa nu faca ceva diaree sau stiu eu ce,sa slabeasca si mai tare.Am noroc ca nu e bolnavicioasa,o singura data a avut ceva muci,in rest nu a fost niciodata racita.
Ani Bea are 7300 si 74 de cm.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ioana13 spune:
Ramona aa, deci maninca ceva! No lasa, ca incetut mai accepta si altceva. Si P are zile cind nu maninca numai cam cit zici tu, iar altele cind trebe sa il opresc. Va mai dam de la noi kg! E bine ca nu esti stresata, ca eu tare ,ma enervez ca nu maninca, apoi ma calmez, stiind ca in momentul de foame, cere el!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Deci asa cu dezvelitul...eu recunosc ca eram foarte linistita cand statea in saculet, dar cum acum nu mai vrea, ne adaptam situatiei!
Alex, ce patanie...macar invatam cate ceva din fiecare intamplare din asta nefericita!
Despre mancare, eu mi-am impus sa nu exagerez, si incet sa se obisnuiasca cu toate gusturile, asa incat atunci cand va merge la gradinita sa fie pregatita pentru meniul de acolo. Sare i-am pus de la inceput, e drept foarte putina, treptat am mai marit doza! IN mare parte, acum mancam impreuna, putine feluri le mai gatesc special pentru ea! Mananca o data pe saptamana si sunca sau crewursti de pui, branzica nu ii place, dar ii palce cascavalul. Eu ma declar foarte multumita de cum mananca Sara, si in primul rand sunt fericita ca mananca cu foarte multa placere! Nu vreau sa cad in extrema cealalta, ca nu stiu daca as mai gasi ceva sanatos sa ii dau...Deci, consider ca moderatia este cheia!
Andreea, papucei de casa nu am gasit care sa sustina glezna bine, noi folosim niste ghtetute!
Ioana, noi inca nu ne-am hotarat daca sa eliberam dormitorul pt Sara sau mai bine ne mutam la 3 camere! Cert e ca nu in momentul asta va fi mutarea!
Ce cald a fost azi afara, ne-am aventurat pana la piata si am facut toate cumparaturile, demult nu am mai fost!Sara sufera ca nu mai mergem in parc, noi inainte mergeam si de doua ori pe zi..
Ramo, imi pare rau ca nu ati mai progresat cu papa, dar vestea buna ca fata e sanatoasa! Asta conteaza cel mai mult! Rabdare pentru voi, asta va doresc!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!!! MONICA

Elena si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
vai fetelor cred ca ma paste din nou o raceala, cum zicea anca imi s-a infundata nasucu si ma doare gatul 

sper sa nu afecteze bebelusul , am ceva retineri in privinta asta
toata ziua as tot dormi mai fetelor si nu am chef sa fac nimic ,asa trag de mine sa fac cate putina ordine si papa pt baieti ![]()
asa am fost si cu Dragos insa de la 8 spatamani a inceput raul, sper sa trec peste rau in sarcina , ca atunci is la pamant , toata ziua o sa stau in pat si la wc 
acuma lasam timpu sa le decida pe toate
Dragos numai develit doarme, nu stiu ce sa fac si eu cu el sa nu se mai dezveleasca, in sac de dormit nu a stat niciodata , parca ii o pisica asa iese sin el
,
insa eu il inveles cu o paturica pe care o pun peste brau sa nu ajunga pe picioare decat sub maine si pe burtiaca, atunci nu poate sa o dea jos iar peste plapiumioara care o da jos din 2 miscari, cat de cat ii ptejat cu paturica peste spate
Elena si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero